fbpx

În aceste timpuri speciale, am vrut să rămân cât mai aproape de oameni. După mii de ore de coaching, și nenumărați clienți mulțumiți și împliniți, am creat Camera de Coaching, un proiect de coaching de grup care se desfășoară online. Din dorința de a fi aproape de tine, de a te îndruma să găsești răspunsurile cele mai bune pentru tine, de a te ajuta să atingi performanța și excelența în plan personal și profesional. 

Știu că sunt momente în viața ta în care simți că lucrurile nu merg atât de bine precum ți-ai dorit, în care te simți copleșit de obstacolele care îți apar în cale. Sau momente în care simți că stagnezi și în care îți dorești să te dezvolți și să lucrezi la anumite aspecte din viața ta. 

Nimic nu e, niciodată, la fel... În ședințele de coaching schimbările se produc rapid și sunt definitive. Datorită clienților cu care am lucrat de-a lungul anilor, am învățat că atunci când spunem ”coaching” putem să spunem ”fericire”...

Coaching-ul cu NLP este răspunsul pe care îl cauți și care te va ajuta să produci schimbarea. De la o stare actuală nedorită, lipsită de resurse, aceste sesiuni îți desenează drumul către o stare dorită, plină de resurse, în care potențialul tău se poate dezvolta neîngrădit de povara convingerilor limitative. Pășește și tu în Camera de coaching, alege tema pe care vrei să lucrezi, și trăiește acum viața pe care ți-o dorești!

Locuri limitate! Grupe de maxim 6 persoane!
BENEFICIEZI DE 40% DISCOUNT!

Ce Primești când te înscrii?

Înveți să fii mai creativ, să găsești soluțiile potrivite pentru provocările care apar în viața ta. Dacă aplici ceea ce înveți din NLP, vei observa cât de mult se va schimba modul în care interacționezi cu familia, copiii, partenerul de viață, colegii, prietenii. Modul în care percepi lucrurile, comportamentele și, astfel, toate relațiile tale vor fi așa cum ți le dorești.

Dacă vrei să schimbi ceva în viața personală sau profesională înscrie-te acum în

programul Camera de Coaching!

Beneficiul numărul 1

Atenție acordată fiecărui participant - Pentru a putea oferi fiecărui participant atenția cuvenită, se lucrează în grupe de maxim 6 persoane. Este necesară rezervarea locului în vederea formării grupei și stabilirea datei întâlnirii.

Beneficiul numărul 3

Bonus de înscriere - Atunci când te înscrii și participi la programul Camera de Coaching primești gratuit și o călătorie interioară (meditație ghidată) marca Dr. Radu Sărăndan. Vei putea folosi acest instrument audio ori de câte ori ai nevoie.

Beneficiul numărul 5

Exerciții aplicabile ulterior - Înveți tehnici simple și repetabile pe care le poți folosi oricând și aplica ori de câte ori ai nevoie. Le poți lucra cu prietenii și aplica și pe alte situații în afară de cele pe care alegi să le rezolvi în Camera de Coaching.

Beneficiul numărul 2

Confidențialitate - Ai acces la grupul privat de Facebook la care din care fac parte doar participanții și unde primești materiale utile pentru dezvoltarea ta personală - ai garanția că orice nelămuriri sunt clarificate.

Beneficiul numărul 4

Susținerea grupului - Lucrezi împreună cu un grup de oameni care se confruntă cu aceleași situații; acest lucru te ajută să observi mai multe perspective și moduri noi de a face față unei probleme.

Beneficiul numărul 6

O nouă perspectivă asupra lucrurilor - Înțelegi că oamenii acționează conform propriului sistem de valori și nu pentru a-ți face rău, aprofundezi relațiile cu ceilalți și vezi lucrurile într-un mod potrivit și mult mai benefic.

Ședințele de coaching cu Radu ...

Dorin Mihalcea
Mi-am recăpătat creativitatea

Cu ajutorul Dr. Radu Sărăndan mi-am recăpătat creativitatea și am învățat să-mi accesez întreg potențialul de resurse necesare pentru a fi mereu la înălțime.

Sebastian Popa
Un puzzle ușor de construit

Ședințele de coaching cu Radu m-au ajutat să-mi pun gândurile în ordine și să îmi amintesc că munca mea este frumoasă și creativă. Acum totul se îmbină armonios, ca piesele unui puzzle.

Ana Dorneanu
Am clienți mulțumiți

Coaching-ul m-a ajutat să văd lucrurile într-un alt mod, mult mai pozitiv și benefic pentru mine. Acum am mulți clienți mulțumiți de serviciile mele, cu care împărtășesc momente unice și frumoase din viața lor.

Ce teme poți lucra în cadrul programului

Camera de Coaching?

Am gândit acest program pe diferite teme astfel încât să poți decide oricând ce este important pentru tine la un moment dat, să poți alege ce e de interes și să poți participa la una sau mai multe întâlniri.

Intră în Camera de Coaching pe Zoom, lunea de la 18.30 la 19.30!

Locuri limitate! Grupe de maxim 6 persoane!

BENEFICIEZI DE 40% DISCOUNT!

Relația de după relație - Luni, 23 noiembrie: 18.30 - 19.30

    Tehnicile NLP sunt rapide și eficiente. În cadrul acestei teme vei putea obține înțelegere și acceptare în ceea ce privește modul de gestionare al emoțiilor legate de relația în care ești și care nu te mai mulțumește pe deplin sau din care ai ieșit (de mai mult sau de mai puțin timp) fără să poți să-ți continui viața într-un mod plăcut și armonios, în pace cu tine, familia, prietenii și lumea care ne înconjoară.

     Suntem tributari trecutului și, de cele mai multe ori, asta ne definește prezentul. În cadrul ședinței de coaching realizezi că fiecare om acționează conform propriului mod de a vedea lumea și înțelegi că orice comportament este util într-un anumit context și orice comportament are la bază o intenție pozitivă.

     Înveți să te ierți și să-l ierți pe celălalt, să îmbrățișezi trecutul cu iubire și acceptare și vei avea o viață mai frumoasă, vei fi mai focusat și mai productiv, vei realiza în sfârșit toate lucrurile pe care nu ai avut niciodată timpul și puterea să le faci.

     Intră în Camera de Coaching și trăiește, începând de acum, viața pe care ți-o dorești!

Modelează-ți corpul, trăiește sănătos! - Luni, 30 noiembrie: 18.30 - 19.30

     Suntem un sistem. ”Mens sana in corpore sano”, deși a devenit un slogan, este un îndemn la fel de valoros ca atunci când a fost rostit pentru prima dată. Atenția orientată doar către o parte a noastră, fie ea sufletul, rațiunea sau corpul... duce la dezechilibre în întregul sistem. Evoluția echilibrată are la bază dezvoltarea constantă a celor trei elemente: corp, minte, spirit.

     Faci sport? Vrei să arăți bine? Vrei să te simți bine în pielea ta, dar nu mai dormi demult cum trebuie? Dacă ești pregătit să trăiești o viață sănătoasă, însă nu știi cum poți face asta în lumea aglomerată în care alergăm zilnic, fugind de probleme în loc să le rezolvăm, îți propun o metodă eficientă de a-ți schimba tiparele, de a ieși din rutină, pentru a-ți evalua și îmbunătăți calitatea vieții.

     Vrei să-ţi schimbi obiceiurile alimentare, să-ţi construiesti o gândire pozitivă care să susţină o viaţă sănătoasă, să-ţi reconstruieşti imaginea, modul în care te priveşti pe tine şi greutatea ta, să-ţi placă şi să devină uşor să faci sport?

     Vino în Camera de Coaching și bucură-te de o viață sănătoasă începând de acum!

Renunță la comportamentele distructive! - Luni, 7 decembrie: 18.30 - 19.30

     De câte ori ți s-a reproșat că ești dezordonat, că intri încălțat în casă și ”nu e normal”? De câte ori ți-ai pierdut motivația, ai amânat predarea lucrărilor mult după deadline și ai avut probleme cu șeful? De câte ori ai fost furios fără să știi de ce și ți-ai vărsat nervii pe persoanele din jurul tău stricând relații și pierzând prieteni?

     De câte ori ai încercat să schimbi ceva în acest sens și nu ai reușit?

     În cadrul temei legate de schimbarea comportamentelor nedorite, vei învăța un mod simplu și eficient în care poți schimba definitiv un comportament neplăcut.

     Schimbarea este rapidă, imediată și de durată. Odată efectuată, nu te vei mai confrunta cu aceleași probleme, nu vei mai primi aceleași reproșuri și vei reuși să schimbi tot ce te împiedică să ai o viață așa cum ți-o dorești. Vei putea să te bucuri din nou de viață, de muncă și de prieteni.

     Hai și tu în Camera de Coaching să schimbi comportamentele care te sabotează!

De la Pisică la Leu - Încredere la MAX! - Luni, 14 decembrie: 18.30 - 19.30

     Dicționarul explicativ al limbii române nu definește termenul de încredere în sine. În dicționar, ca și în viață, încrederea în sine nu există. Lipsuri materiale, informaționale, lingvistice și emoționale.

     Toate ne-au împrăștiat faima-n lume. Ești o persoană educată, cu un anumit statut social, și cu toate acestea nu ai încredere în forțele proprii? Poate că ți s-a spus în copilărie sau adolescență că nu ești în stare, că nu meriți sau că nu ești bun de nimic? Ai trăit experiențe care te-au marcat și acum nu poți să mai ai încredere în forțele proprii?

     Încrederea și stima de sine crescută reprezintă condiții sine qua non ale unei vieți sănătoase și împlinite, atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

     Felul în care alegi să te percepi pe tine însuți precum și felul în care proiectezi ceea ce crezi că poți sau nu poți să întreprinzi, îți sculptează viața și realitatea astfel încât să îți fie confirmate convingerile tale despre tine însuți.

     Vino și tu în Camera de Coaching și bucură-te de Încredere la MAX!

Atrage abundența în viața ta! - Luni, 21 decembrie: 18.30 - 19.30

     Harta conform căreia funcționăm la maturitate este creată în perioada 0-7 ani.

     Convingerile după care ne ghidăm viețile nu sunt aduse la zi, nu au ”crescut”, doar pentru că nouă nu ne mai vin hăinuțele și pantofiorii pe care îi purtam odată. Legea atracției universale susține că atragi ceea ce emani.

     Visezi să fii bogat? Vrei să nu mai fie nevoie să-ţi mai faci griji în privința banilor pentru tot restul vieţii tale?
     Vrei să câştigi mai mult, acţionând şi gândind într-un mod care să corespundă dorinţei tale de succes?

     Vrei să crezi în tine și să știi că ești capabil și demn de a avea bani, prosperitate și toate lucrurile pe care ţi le doreşti?
     Vrei să te concentrezi pe obiectivele tale financiare şi să le îndeplineşti? Vrei să gândești, să arăţi şi să te porţi ca un milionar?

     Intră în Camera de Coaching să-ți dezvolți o mentalitate de om bogat!

Dr. Radu Sărăndan - Senior Coach

 Ghidul tău pe acest drum

Să vă spun câteva cuvinte despre mine...

Sunt Master Trainer NLPNLP Master CoachWingwave® coachSenior coach ANC, absolvent de Master în PsihologieMedic homeopat și am o experiență de peste 7.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 3.000 de ore de coaching.

De mic copil am fost preocupat de învingători. Priveam la televizor competițiile sportive și îmi imaginam și eu cum e să fii pe podium și să primești medalia de aur. Așa că m-am străduit să fiu foarte bun în tot ce făceam, la școală și în sport.

Primele opt clase le-am absolvit undeva la țară. Chiar dacă era un mediu rural se făcea școală ”pe rupte”. Învățam cu plăcere tot ce se preda. Însă cel mai mult îmi plăcea să citesc. Aveam la școală o bibliotecă imensă. Aici am descoperit eroi minunați ai diverșilor autori, l-am descoperit pe Winetou și Old Shaterland.

Am fost uimit cum două persoane atât de diferite, provenind din medii culturale atât de diferite pot lega o prietenie atât de puternică. Acum pot să înțeleg de ce s-a întâmplat așa, aveau aceleași valori și aceleași principii.

Apoi i-am descoperit pe Jules Verne, pe Daniel Defoe și pe alții, și nu cred ca aș putea să-mi imaginez copilăria mea fără Robinson Crusoe, Vineri, Căpitanul Nemo, Căpitanul Hatteras. Aceștia au devenit modelele pe care le-am urmat și de la care am preluat idei, principii.

Am început să studiez NLP-ul din 2006 şi de atunci, acesta a devenit un mod de viaţă şi de dezvoltare personală. Apoi am decis că este momentul să dau mai departe, așa că, de peste șaisprezece ani, sub îndrumarea mea se formează oameni în domeniul Programării Neuro-Lingvistice prin cursurile NLP (Practitioner, Master și Coach), precum și în ședințele de coaching.


Prin natura profesiei de medic, oamenii sunt foarte importanți pentru mine și m-a preocupat dintotdeauna în mod deosebit sănătatea lor fizică și emoțională. De aceea, m-am gândit cum ar fi să-i pot ajuta și mai profund decât am făcut-o până acum. 

Am descoperit coaching-ul din dorința de a oferi rezultate rapide și măsurabile și mi-a plăcut să observ modul în care se întâmplă transformarea în oameni. Să le citesc chipurile, să le întâlnesc privirile, să le simt emoțiile, și să știu că viața lor se va schimba.

Ce spun clienții despre Radu ...

Claudia Marta
Răbdare și atenție

Fiecare dintre noi merită să fie tratat cu multă răbdare și atenție, individual și unic! Dr. Radu Sărăndan ne-a ajutat de fiecare dată în probleme dificile!

Ramona Lupescu
Haosul devine ordine

”Dacă la început totul pare haotic, răvășit, greoi și fără sens, așa este la interior, însă cumva la final, înțelegi exact ce trebuie.
Așa că vă recomand să descoperiți acestea, poate și o simplă discuție cu dr. Radu Sărăndan vă poate dărui un alt mod de a fi ascultat, așa cum se ascultă în NLP.”

Cristina Carolina
Un om de excepție

”Un om de excepție, empatic și altruist.
Cu un foarte fin simț al observației, ceea ce este foarte important.”

De ce să participi?

În timpul ședinței de coaching, coach-ul si clientul creează și dezvoltă un parteneriat în cadrul căruia clientul nu numai că își identifică exact atât starea sa actuală  și starea dorită (obiectivele), ci și parcurge drumul realizării obiectivelor fixate, coach-ul fiindu-i alături în cadrul acestei experiențe, acesta având responsabilitatea de a crea “mediul” în care clientul să își poată identifica, utiliza, asimila toate resursele de care are nevoie pentru realizarea performanțelor dorite.

Putem spune că rolul coach-ului poate fi similar unui mijloc de transport cu care se deplasează clientul, însă cel care stabilește destinația (obiectivele), ruta (etapele intermediare), viteza (timpul alocat), gradul de confort (disponibilitatea de a ieși din zona de confort pentru a produce schimbarea) etc. este clientul însuși.

Cunoscut si sub denumirea de “coaching participativ”, acest tip de coaching pleacă de la premisa ca fiecare dintre noi, ca și  ființe umane, deținem în interiorul nostru absolut toate resursele necesare pentru a atinge pe deplin nivelul de performanță si excelență dorit, rolul coach-ului în acest caz fiind acela de a-l ghida pe client către descoperirea propriului sau potențial și a resurselor pentru realizarea acestui potențial.

Prin „resurse” sunt denumite generic toate mijloacele pe care le putem utiliza pentru susținerea unui anumit scop. Resursele pot fi, de exemplu, stări, gânduri, anumite posturi fiziologice, strategii, experiențe, oameni, evenimente, etc.

Fiecare clipă a existentei noastre este definită și experimentată de noi prin „stări”. O „stare” poate fi definită ca fiind totalitatea condițiilor fizice si neuronale (minte-corp-emoții) la un moment dat.

În momentele în care simțim, de exemplu, neîncredere, descurajare, teamă, etc, experimentăm o stare lipsită de resurse, în timp ce în momentele în care simțim bucurie, optimism, încredere, curaj etc., experimentăm o stare plină de resurse.

În acest context, NLP-ul apare ca instrumentul perfect pe care coach-ul îl poate utiliza in scopul obținerii unor rezultate extrem de rapide, profunde si durabile în lucrul cu clientul.

Coaching-ul NLP reprezintă în acest moment modalitatea cea mai rapidă de a produce schimbarea de la o stare actuală lipsită de resurse, către o stare dorită, plină de resurse, în care potențialul uman se poate dezvolta neîngrădit de povara convingerilor limitative.

Pe deplin conștient de credințele, valorile, obiectivele sale și armonizarea acestora cu mediul în care acesta trăiește și își desfășoară activitatea, clientul reușește să adopte cele mai potrivite comportamente și strategii pentru atingerea performanței și excelenței în orice domeniu al vieții sale.

Astfel, coaching-ul  NLP este utilizat în cele mai diferite situații de viață sau de business, aria sa de acțiune fiind practic nelimitată, atât timp cât se urmărește realizarea performanței în domeniul ales.

Ceea ce recomandă utilizarea coaching-ului NLP și creditează răspândirea sa atât de rapidă din ultimii ani, sunt performanțele realizate atât în coaching-ul de viață, cât și în cel de business, din ce în ce mai multe companii începând să implementeze programe de formare în coaching pentru managerii  lor, astfel încât aceștia să poată aplica coaching-ul în relațiile lor cu echipele pe care le conduc.

În acest mod, s-au constatat că indicatori precum ROI au crescut de pană la 600% față de un training obisnuit.


Care este diferența între Coach și Mentor?

Nu mai sta pe gânduri! 

Elena Dima
Descoperiri de valoare

Credeam că nu voi putea trece niciodată de durerea despărțirii de prietenul meu survenită la scurt timp după moartea tatălui. În ședințele de coaching am învățat cum să fac față emoțiilor și să le gestionez în așa fel încât să le pot canaliza spre atingerea obiectivelor, să am o viață frumoasă în continuare și să pot zâmbi.”

Mihai Popovici
Mi-a schimbat viața

Eram timid, temător și neîncrezător. Apropiații îmi spuneau că nu am încredere în mine și am o stimă de sine foarte scăzută. 

La coaching am descoperit ce mă împiedica să acționez cu fermitate, ce m-a făcut să aleg acel tip de comportament și cum îl pot schimba pentru a trăi așa cum îmi doresc.

Acum viața mea este împlinită și sunt omul care mi-am dorit să devin.

Silvia Mocanu
Sunt mult mai sănătoasă

Aveam un program de masă haotic și de multe ori săream peste mese. Atunci când reușeam să iau cina, consumam alimente nocive pentru organism și mă simțeam tot timpul obosită și frustrată. 

În discuțiile cu Radu am înțeles cum pot schimba acest lucru, mi-am făcut un program de masă și am învățat să mănânc mult mai conștient și sănătos.

Investiția necesară

O ședință de coaching one-to-one

  • Schimbare rapidă, profundă și de durată și realizarea obiectivelor

 250 RON

199 RON

Camera de

coaching

  • Realizezi schimbarea dorită în spațiul magic al grupului

170 RON

99 RON

Întrebări frecvente

Ce este coaching-ul?

Cât timp durează ședința de coaching de grup online?

Ce trebuie să fac înainte de a intra în Camera de Coaching?

Ce este coaching-ul cu NLP?

Câți participanți sunt în grupă?

Ce preț are accesul în Camera de Coaching?

© Copyright Vreau NLP România - All rights reserved