fbpx

Spune-ne cine ești!

România

Detalii despre plată

Toate tranzacțiile sunt criptate și securizate. Datele referitoare la cardul de credit nu sunt niciodată stocate pe serverele noastre. Înainte de a plasa comanda, vă rugăm să luați la cunoștință faptul că PRODUSELE ACHIZIȚIONATE pe site-ul vreaunlp.ro SUNT NERAMBURSABILE. În conformitate cu Ordonanța de urgență nr. 34/2014, Art. 16, litera m), conținutul digital care nu este livrat pe suport material face excepție de la dreptul de retragere prevăzut pentru articolele achiziționate online.

  • Plateste cu card-ul prin MobilPay

Vă mulțumim pentru încrederea acordată produselor VreauNLP România! Vă așteptăm să reveniți pe site-ul nostru!
  • Produse de calitate - marca Dr. Radu Sărăndan

  • Satisfacție garantată 100%

  • Datele tale personale sunt în siguranță

Relații clienți

Serviciu de suport cu o experiență de peste 13 ani. Punem pasiune și grijă în ceea ce facem și acordăm fiecărui client atenția cuvenită pentru că știm că fiecare om este unic.
  • Contact

    office@vreaunlp.ro

Coșul tău

1
O Viață Sănătoasă
O Viață Sănătoasă × 1
-
+
49.00 lei
Subtotal 49.00 lei
Total 49.00 lei

De ce VreauNLP! România?

  • Cumperi în siguranță
  • Prețuri accesibile
  • Procesare rapidă a comenzilor

Ce spun clienții?

Un produs uimitor

Am obținut rezultate neașteptate ascultând meditațiile doar câteva minute pe zi și transformările încă se produc. Acum viața mea este împlinită și sunt omul care mi-am dorit să devin.

Mihai Popovici

Sunt recunoscătoare

Cu ajutorul Dr. Radu Sărăndan mi-am recăpătat încrederea și stima de sine și am învățat să-mi accesez întreg potențialul de resurse necesare pentru a trăi viața pe care mi-o doresc.

Cristina Nicolae

Politica de rambursare

În conformitate cu Ordonanța de urgență nr. 34/2014, Art. 16, litera m), conținutul digital care nu este livrat pe suport material face excepție de la dreptul de rambursare prevăzut pentru articolele achiziționate online.
Produsele achiziționate pe site-ul vreaunlp.ro nu sunt rambursabile.