fbpx

Ghid de transformare personală 

 marca Dr. Radu Sărăndan (.pdf)


    În acest ”Ghid de transformare personală” vei găsi atât informații despre ce înseamnă Programarea Neuro-Lingvistică și cum poate fi ea aplicată în domeniul dezvoltării personale, rănile emoționale, convingeri limitative și convingeri susținătoare, comportamente toxice și comportamente hrănitoare, importanța limbajului - cum să comunici eficient cu cei din jur, cât și  exerciții de NLP. De asemenea, afli ce vei obține dacă vei participa la cursurile Vreau NLP! România.

     Rănile pe care le-ai suferit în trecut pot determina limitele din prezent. Chiar dacă ești foarte bine pregătit profesional, pot apărea ”probleme”, deoarece poți reacționa nepotrivit în anumite situații în care se declanșează comportamentele pe care le-ai construit în trecut. Acționând asupra acestor răni prin exercițiile prezentare, poți vindeca ce e de vindecat, și poți transforma traumele suferite în resurse pentru o viață nouă, mai bună și mai frumoasă.

Beneficii:

  • Schimbând convingerile care te limitează, viața ta poate deveni așa cum îți dorești.;
  • Observi care sunt comportamentele toxice din viața ta și le înlocuiești cu cele hrănitoare;
  • Vei relaționa mult mai bine cu persoanele din jurul tău;
  • Afli cât de important este limbajul și cum poți să-l utilizezi pentru a comunica cât mai bine cu cei din jurul tău;
  • Descoperi tehnici NLP și le poți testa pentru a vedea cât de rapid funcționează.

Elena B. 

Primii pași pe drumul meu spre NLP

”Atunci când am auzit prima dată de Vreau NLP! România, Ghidul de transformare personală a fost primul meu contact cu lumea programării neuro-lingvistice. L-am citit pe nerăsuflate și am învățat despre existența rănilor emoționale, cum le putem conștientiza, cum le putem vindeca și cum le putem recunoaște la ceilalți. Am învățat ce este programarea neuro-lingvistică și am lucrat exercițiile prezentate. Acest ghid a fost prima treaptă pe drumul meu, inspirația pentru a merge mai departe și a învăța cât mai mult. Ulterior am citit și alte cărți în domeniu, am participat la diferite cursuri, seminarii, tabere și conferințe NLP. Însă nu voi uita niciodată clipele când am citit acest ghid: cu uimire, curiozitate și bucuria descoperirii. Ca un copil care învață să citească... Mulțumesc!

Dan M.

M-a ajutat să mă schimb și să realizez ceea ce-mi doresc

”Am crezut întotdeauna că 'bărbații sunt puternici', 'bărbații nu plâng', 'bărbații se descurcă întotdeauna singuri'.

Am învățat, citind Ghidul de dezvoltare personală” al Dr Radu Sărăndan, că a fi puternic însemnă a ști când să fii vulnerabil și când să ceri ajutorul, să-mi cunosc propriile limite și să identific convingerile preluate, modelele parentale din trecut și cum anume toate acestea mă împiedicau să trăiesc viața pe care mi-o doream. M-a marcat descrierea în detaliu a fiecărei răni emoționale și m-am regăsit în cele mai mici amănunte, conștientizînd cum, încă din școala generală, aveam acele manifestări specifice.

Azi am o viață împlinită pe care o trăiesc așa cum îmi doresc, sunt conștient și mulțumit de deciziile pe care le iau și știu că acestea nu sunt rezultatele limitărilor din trecut, ci roadele muncii mele de dezvoltare personală.

   

Despre Dr. Radu Sărăndan


    Am aflat de NLP în 2006, când treceam printr-o perioadă de mari schimbări interioare. Parcă tot ce știam nu se mai potrivea cu ceea ce se întâmpla în jurul meu. Lucrurile nu mergeau prea bine, situația nu era roz deloc. Și am început să caut ceva care să mă ajute să trec peste problemele pe care le aveam.

    Așa am început cursul de NLP Practitioner. Acolo am învățat ceva extraordinar. Am învățat să înțeleg ce se întâmplă în mintea mea și mai ales cum pot să lucrez cu subconștientul meu, în așa fel încât să pot face schimbările pe care mi le doream.

    Atunci, văzând cât de mult am reușit să-mi schimb viața în bine, am hotărât să prezint aceste tehnici și altora, pentru că doream să-i învăț cum pot să realizeze și ei schimbările dorite. Așa am ajuns Master Trainer NLP, cel mai înalt nivel de recunoaștere a performanțelor în domeniul NLP.

    Acum, după o experiență de peste 7.000 de ore de predare și peste 1.500 de ore de coaching, văzând transformările pe care le au participanții la cursuri și clienții din ședințele de coaching, mi-am dat seama că am făcut una dintre cele mai bune alegeri din viața mea.© Copyright VreauNLP România