fbpx

Good endings - good beginnings

marca Dr. Radu Sărăndan

Good endings good beginnings

marca Radu Sărăndan

Înainte de a asculta exercițiul, te rugăm să citești cu atenție Instrucțiunile de ascultare!


Pachetul de produse conține:

  • Instrucțiuni de ascultare (.pdf)
  • Tabel situații lucrate (.pdf)
  • Calendar evidență ascultare (.pdf)
  • Date de acces la grupul de suport Facebook (.pdf)
  • Good endings-good beginnings - Dr. Radu Sărăndan (.mp3)

        Good endings-good beginnings este o tehnică foarte puternică și profundă cu ajutorul căreia poți vindeca rănile emoționale asociate unei despărțiri. Vei resemnifica sentimentele și stările dureroase, cărora nu știi cum să le faci față mai bine.

Beneficii - în doar 9 minute poți să:

  • reanalizezi cu calm o anumită experiență neplăcută;
  • treci peste sentimentul de vinovăție;
  • pui semnul egal între ceea ce ai dăruit și ceea ce ai primit;
  • rupi legăturile care mai există încă în subconștient;
  • trăiești o stare de armonie, echilibru și pace.


Întrebări frecvente

Ce este o tehnică NLP ghidată?

Cum mă ajută să-mi rezolv problemele?

E nevoie sa rămân treaz?

O tehnică NLP ghidată este un fel de hipnoză?

Cine poate practica aceste tehnici?

Cât durează exercițiul ?

                 Testimoniale

Ce spun cei ce au lucrat exercițiul

Monica G.

Antrenor fitness

O tehnică neașteptată

     ”Nu m-am gândit niciodată că ar putea exista ceva care să mă poată ajuta să trec mai rapid peste emoțiile asociate unei despărțiri. Nopțile nedormite, lacrimile vărsate, imposibilitatea de a mai crede în viitor... toate sunt acum demult uitate. În doar câteva minute pot să-mi recapăt echilibrul și să merg mai departe.”

Geanina O.

Chimist

Un exercițiu profund

     ”Am retrăit emoții puternice și am conștientizat multe lucruri despre mine și despre felul  în care acționez în anumite situații. Uneori cred că doar eu dau totul, când, de fapt, lucrurile nu stau deloc așa. Armonia și echilibrul există în tot și în toate.”

Silviu P.

Project Manager

Credeam că femeile nu mă plac

     ”După mai multe relații nereușite, începusem să cred că femeile nu mă plac și că, invariabil, mă vor părăsi. Credeam că ofer cu mult mai mult decât primesc și că nevoile mele nu sunt importante pentru ele. Am învățat că nu e deloc așa, și că fiecare relație e o experiență de viață care te îmbogățește.”

  Despre Dr. Radu Sărăndan

     Am aflat de NLP în 2006, când treceam printr-o perioadă de mari schimbări interioare. Parcă tot ce știam nu se mai potrivea cu ceea ce se întâmpla în jurul meu. Lucrurile nu mergeau prea bine, situația nu era roz deloc. Și am început să caut ceva care să mă ajute să trec peste problemele pe care le aveam.


     Așa am început cursul de NLP Practitioner. Acolo am învățat ceva extraordinar. Am învățat să înțeleg ce se întâmplă în mintea mea și mai ales cum pot să lucrez cu subconștientul meu, în așa fel încât să pot face schimbările pe care mi le doream.

     Atunci, văzând cât de mult am reușit să-mi schimb viața în bine, am hotărât să prezint aceste tehnici și altora, pentru că doream să-i învăț cum pot să realizeze și ei schimbările dorite. Așa am ajuns Master Trainer NLP, cel mai înalt nivel de recunoaștere a performanțelor în domeniul NLP. 

     Acum, după o experiență de peste 7.000 de ore de predare și peste 1000 de ore de coaching, văzând transformările pe care le au participanții la cursuri și clienții din ședințele de coaching, mi-am dat seama că am făcut una dintre cele mai bune alegeri din viața mea.

© Copyright VreauNLP România