fbpx

Rezolvă acum blocajele mentale și descătușează potențialul din interiorul tău.

Ascultând călătoria interioară doar 30 de minute pe zi!

 • Ești o persoană educată, cu un anumit statut social, și cu toate acestea nu ai încredere în forțele proprii?
 • Poate că ți s-a spus în copilărie sau adolescență că nu ești în stare, că nu meriți sau că nu ești bun de nimic?
 • Ai trăit experiențe care te-au marcat și acum nu poți să mai ai încredere în forțele proprii?
 • Simți că viața ta ar avea nevoie de mai multă creativitate, de o energie sau de o forță pe care le-ai pierdut sau că ai vrea să renaști și să readuci în tine plăcerea de a fi cel mai bun, de a îți depăși limitele?
 • Nu faci parte din nici una dintre categoriile de mai sus, și cu toate astea ai o încredere și o stimă de sine scăzute, care nu te susțin în demersurile pe care ți le propui?

Dacă tocmai ai spus "da, asta sunt eu!", sau știi că ți se potrivește unul dintre aceste scenarii, citeşte în continuare!

De astăzi, poţi avea încredere la max în doar 30 de minute pe zi!

Gândurile îţi afectează comportamentul, relațiile, performanțele, sănătatea fizică; preia controlul minţii tale și îmbunătățeşte-ţi sănătatea fizică și mentală!

Folosind puterea subconştientului și a imaginației tale, îți vei dezvolta încrederea in forțele proprii la un alt nivel. Subconștientul nostru este un loc magic. Aici se află înregistrate toate amintirile noastre.

Multe dintre ele sunt demult uitate și ”rătăcite” în dezordine, pe rafturile minții noastre. Astfel de amintiri au fost procesate de mintea noastră în semnificații, care mai apoi și-au găsit împlinirea în comportamente care ne susțin pentru a trăi o viață fericită și împlinită, sau care din contră, ne pot limita, sabota sau ne pot îngrădi capacitățile.

Încrederea și stima de sine crescută reprezintă condiții sine qua non ale unei vieți sănătoase și împlinite, atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Felul în care alegi să te vezi/percepi pe tine însuți precum și felul în care proiectezi ceea ce crezi că poți sau nu poți să întreprinzi, îți sculptează viața și realitatea astfel încât să îți fie confirmate convingerile tale despre tine însuți.

Tu cum alegi să te vezi și să te proiectezi în lumea ta? Alegând conștient varianta cea mai bună a cine ești tu, îți crești șansele de reușită.

Orientarea spre interiorul nostru, realizată prin intermediul meditației ghidate, duce la descoperiri uimitoare şi la transformări incredibile. Și asta se întamplă ca într-un joc, simplu și direct.

De multe ori, cei mai mulţi dintre noi, ne concentrăm gândurile și atenţia pe lucrurile materiale, pe obiectele şi oamenii din faţa noastră. Câteodată, asta e ceea ce avem nevoie să facem, pentru a putea funcţiona în această lume.

Atunci când ne putem încetini gândurile, schimbăm punctul central al conştiintei noastre şi ne punem din nou în contact cu sinele nostru, lucru care aduce efecte pozitive remarcabile, în vieţile noastre.

Ascultă Călătoria Interioară şi notează-ţi experienţele, ţine un jurnal de bord, pentru a-ţi analiza evenimentele din trecut, concluziile pe care le-ai tras în urma acelor momente şi cum îţi servesc acestea, în momentul prezent. Vei fi surprins de modul în care le-ai generalizat şi le foloseşti aproape inconştient, în viaţa ta...

Meditația ghidată "Încredere la MAX" va ajunge în locurile cele mai profunde ale minții tale subconştiente, o să-ți rearanjeze piesele puzzle-lui minţii, ca să te ajute să dobândeşti acea stare mentală pozitivă şi productivă, pentru a-ţi face viaţa aşa cum ţi-o doreşti.

Ce obţii dacă asculţi călătoria interioară?

 • Vei elimina din subconștient convingerile limitative care te împiedică să ai încredere în forțele proprii și să ai o stimă de sine crescută în general.
 • Vei descoperi ce potențial nelimitat poți descătușa atunci când ai încredere în forțele proprii.
 • Te vei bucura din plin de viață și de realizările tale
 • Te vei simți puternic și împlinit
 • Cel mai frumos este că vei deveni de neoprit. Odată ce îți vei înțelege adevărata valoare, nimic nu va mai sta între tine și obiectivele pe care ți le-ai propus.

Împlinire personală

 • Descoperi potențialul interior nelimitat
 • Vei fi mai productiv, vei face mai multe lucruri într-un timp mai scurt şi astfel te vei putea bucura de mai mult timp petrecut împreună cu cei dragi
 • Descoperi resurse interioare despre care nici nu știai că există

Relații armonioase

 • Stima de sine crescută te va susține în consolidarea relațiilor interpersonale. Vei ști cum să oferi respect și cum să te simți respectat.
 • Te vei bucura de relaxare în relațiile interpersonale. Vei elimina sentimentele de inferioritate.
 • Vei comunica armonios și cu încredere

Stimă de sine crescută

 • O persoană cu o stimă de sine crescută radiază de fericire și sănătate
 • Poți activa acum resursele tale interioare pentru a obține o stimă de sine crescută
 • Înlături blocajele din viața ta

Ce pierzi dacă nu asculți meditația?

  • Nu vei rezolva convingerile limitative care te împiedică să îți atingi obiectivele.
  • Nu vei afla niciodată ce poți cu adevărat.
  • Nu vei readuce dorința de a depăși limite în viața ta.
  • Nu vei putea să îți analizezi realist limitele, știind că ești capabil să le depășești. Nu vei elimina sub-aprecierea.
  • Nu vei realiza ce potențial nelimitat ai putea descătușa
  • Nu vei rezolva convingerile limitative care te împiedică să îți atingi obiectivele.
Despre autor

Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, wingwave® coach, senior coach ANC, medic homeopat cu peste 7.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP şi peste 3.000 de ore de coaching.

După studiile aprofundate în NLP (master coach și master trainer IANLP) și în psihologie (masterat ”Tehnici de comunicare și influențare socială”), fondează proiectul VreauNLP! România, un concept unic și complet de dezvoltare personală și profesională prin tehnici NLP, cu centre în 6 orașe din țară.

În ultimii 15 ani și-a dedicat cariera dezvoltării de noi concepte și tehnici de dezvoltare personală, care au fost aplicate atât în activitățile de coaching și formare, precum și incluse în călătoriile interioare (meditații ghidate).

Ce primeşti când comanzi?

Călătoria Interioară "Încredere la MAX"

Primești călătoria interioară "Încredere la MAX" în format audio (.mp3).

Poţi folosi înregistrarea pe tabletă, smartphone, computer, mp3 player, în intimtatea casei tale sau în parc.

Ascult-o zilnic, de 2 ori pe zi și vei fi uimit de ce poți face atunci cand ACȚIONEZI!

+

Bonus 1 : Calendar [pdf]

Ține ușor evidenta ascultării meditației ghidate folosind acest calendar. Astfel îți vei face un obicei din a o asculta zilnic.

Tehnica lanțului l-a ajutat pe celebrul actor Jerry Seinfeld pentru a putea scrie zilnic glume și scenarii pentru serialul său.

+

Bonus 2: Grup Suport pe Facebook

Vrem să ai rezultate maxime! Pentru asta am creat un grup, pe Facebook special pentru tine, unde vei primi suport atât din partea noastră cât și din partea celorlalți membri. 

Dacă îţi doreşti intimitate, vom acorda suport şi vom răspunde întrebărilor tale şi prin e-mail: office@vreaunlp.ro

Ce spun cei care au ascultat

Marc Stevens ( Web Design Media )
Marc Stevens ( Web Design Media )
Marc Stevens ( Web Design Media )

 Întrebări Frecvente 

Mai jos ai răspunsurile la cele mai frecvente întrebări:

Ce este meditația ghidată?

Cum mă ajută să-mi rezolv problemele?

E nevoie sa rămân treaz?

Cine poate asculta?

Credite pentru aceasta meditație ghidată

Text călătorie interioară: Dr. Radu Sărăndan, Andra Albotă

Aranjament, concept: Dr. Radu Sărăndan, Nicoleta Martenciuc

Voce masculină: Dr. Radu Sărăndan

Vocea feminină: Monica Vidoni

Studio inregistrare: Sebastian Bayer - Tape 6 Recording Timișoara,

Muzica: Formația All in Green

Web Design: Cristian Ciuberea