fbpx

Meditații ghidate marca Radu Sărăndan

Vindecă rănile trecutului!

Preţ: GRATUIT 

Dr. Radu Sărăndan îţi propune o metodă simplă şi eficientă de a înţelege şi de a rezolva diverse situaţii dureroase care apar in viaţa ta.

Călătoriile interioare sunt construite cu grijă şi atenţie, astfel încât tu să beneficiezi de cele mai puternice metode NLP aplicabile în viaţa ta.

Călătoria interioară [meditația ghidată] este modalitatea cea mai puternică de învăţare şi de rezolvare a problemelor, de accesare a resurselor, de autocunoaştere si de dezvoltare personală.

În momentul când eşti orientat spre interior şi eşti în legătură cu mintea ta subconştientă şi cu toate resursele existente acolo, atunci poţi realiza schimbarea şi transformarea, în direcţia pe care o doreşti.

Îmbunătățește-ți relația cu banii!

Preţ:  99 lei 

Harta conform căreia funcționăm la maturitate este creată în perioada 0-7 ani.

Convingerile după care ne ghidăm viețile nu sunt aduse la zi, nu au ”crescut”, doar pentru că nouă nu ne mai vin hăinuțele și pantofiorii pe care îi purtam odată. Legea atracției universale susține că atragi ceea ce emani.

Visezi să fii bogat? Vrei să nu mai fie nevoie să-ţi mai faci griji în privința banilor pentru tot restul vieţii tale?
Vrei să câştigi mai mult, acţionând şi gândind într-un mod care să corespundă dorinţei tale de succes?

Vrei să crezi în tine și să știi că ești capabil și demn de a avea bani, prosperitate și toate lucrurile pe care ţi le doreşti?
Vrei să te concentrezi pe obiectivele tale financiare şi să le îndeplineşti? Vrei să gândești, să arăţi şi să te porţi ca un milionar?

Dezvoltă-ţi o mentalitate de om bogat!

Îmbunătățește-ți relația cu banii și TRĂIEȘTE VIAȚA PE CARE ȚI-O DOREȘTI!

Magia Subconștientului

Preţ:  GRATUIT 

De multe ori, cei mai mulţi dintre noi, ne concentrăm gândurile și atenţia pe lucrurile materiale, pe obiectele şi oamenii din faţa noastră.

Câteodată, asta e ceea ce avem nevoie să facem, pentru a putea funcţiona în această lume în care poate fi dificil să scapi de stres şi agitaţie. Iritabilitate, depresie, dureri de cap, anxietate, probleme ale pielii sunt doar câteva dintre problemele fizice care pot fi cauzate de stres.

Gândurile îţi afectează sănătatea fizică; preia controlul minţii tale și îmbunătățeşte-ţi sănătatea fizică și mentală. Folosind puterea subconştientului și imaginația ta, vei elimina efectele nocive ale stresului. Atunci când ne putem încetini gândurile, schimbăm punctul central al conştiintei noastre şi ne punem din nou în contact cu sinele nostru, lucru care aduce efecte pozitive remarcabile, în vieţile noastre.

Devino stăpânul propriilor tale gânduri, realizează tot ceea ce ți-ai dorit, fii conștient de faptul că decizia este doar a ta și puterea stă în mâinile tale!

Bucură-te de Magia Subconștientului și TRĂIEȘTE VIAȚA PE CARE ȚI-O DOREȘTI!

Mecanismul Racheta

Preţ:  99 lei 

Ai vise, ambiţii, dorinţe pe care vrei sa le împlineşti, dar ”nu ai timp’’?

Ai mult de lucru, ai termene limită, dar, pur şi simplu, nu te apuci de treabă până în ultimul moment? Amâni lucruri importante?

Acest tip de comportament, repetat, te poate duce la un moment în care să îți spui: ”Nu mi-am trăit viața. Am făcut doar ce ‘trebuie’, fără a mă gândi și la ce-mi trebuie. Am făcut numai ce vor ceilalți și m-am lăsat pe mine pe planul secund. Mi-am ucis visele. Am uitat de mine.”

Ce-ar fi să-ți imaginezi că amânarea este o minge de tenis? Și că tu ții, în mâna ta, racheta potrivită pentru a o trimite dincolo de fileu. Acolo unde ești tot tu. Tu, cel care știe că, dacă continui meciul ăsta la infinit, mingea, inevitabil, o să te lovească drept în frunte.

De astăzi, amânarea nu mai suferă amânare!
Folosește Mecanismul Racheta și TRĂIEȘTE VIAȚA PE CARE ȚI-O DOREȘTI!

O Viață Sănătoasă

Preţ: 99 lei 

Suntem un sistem. ”Mens sana in corpore sano”, deși a devenit un slogan, este un îndemn la fel de valoros ca atunci când a fost rostit pentru prima dată.

Atenția orientată doar către o parte a noastră, fie ea sufletul, rațiunea sau corpul...duce la dezechilibre în întregul sistem. Evoluția echilibrată are la bază dezvoltarea constantă a celor trei elemente: corp, minte, spirit.

Faci sport? Vrei să arăți bine? Vrei să te simți bine în pielea ta, dar nu mai dormi demult cum trebuie? Dacă ești pregătit să trăiești o viață sănătoasă, însă nu știi cum poți face asta în lumea aglomerată în care alergăm zilnic, fugind de probleme în loc să le rezolvăm, îți propun o metodă eficientă de a-ți schimba tiparele, de a ieși din rutină, pentru a-ți evalua și îmbunătăți calitatea vieții.

Vrei să-ţi schimbi obiceiurile alimentare, să-ţi construiesti o gândire pozitivă care să susţină o viaţă sănătoasă, să-ţi reconstruieşti imaginea, modul în care te priveşti pe tine şi greutatea ta, să-ţi placă şi să devină uşor să faci sport?

Trăiește o viață sănătoasă începând de acum!
TRĂIEȘTE VIAȚA PE CARE ȚI-O DOREȘTI!

Creativitate fără limite

Preţ:  99 lei 

Dacă tuturor ne plac poveștile, filmele, muzica, arta, nu-nseamnă că matematica nu are rostul și frumusețea ei. Nu-nseamnă că omenirea l-ar fi putut înlocui pe Neil Armstrong cu Vincent van Gogh.

Avem, fiecare, în noi, o parte creativă și o parte rațională. Minte și spirit, inimă și creier, gând și sentiment sunt toate parte integrantă din noi. Sunt echilibrul care ne ajută să fim sociali. Să coexistăm. Talentul este un dar, harul dat fiecăruia.

Nu există rețete, nu există bun sau rău; fiecare om este unic în felul său. Creativitatea nu are rolul de a aduce un beneficiu umanității, de a lăsa ceva în urma ta. Creativitatea este accesarea unui canal de informație pe care pur și simplu o transmiți.

Dacă vrei să-ți descoperi esența, sinele creator și să te dezvolți, dă-ți voie să simți, dă-ți voie să visezi, dă-ți voie să stai de vorbă cu tine sau închide ochii și ascultă-ți tăcerea!

Bucură-te de Creativitate fără limite și TRĂIEȘTE VIAȚA PE CARE ȚI-O DOREȘTI!

O viață sexuală magică

Preţ:  99 lei 

Lipsa de informare, imposibilitatea de a avea acces la informație, a produs generații întregi de tovarăși și tovarășe al căror dicționar explicativ personal nici măcar nu conținea cuvântul sex.

Totul era decent, de la îmbrăcăminte până la seducție. Controlat, încătușat, forțat. Impus și auto-impus.

Cutumele legate de sexualitate sunt atât de adânc înrădăcinate în conștiința colectivă încât anxietatea în legătură cu prima experiență sexuală afectează ambii parteneri: femeia se teme că va fi dureros, că nu va putea să se bucure pe deplin de această experiență sau că nu se va ridica la nivelul așteptărilor partenerului, bărbatul împărtășește aceeași îngrijorare, care este în același timp egală și opusă: va putea să își satisfacă partenera?

Prin urmare, nevoia de a vă demonstra dumneavoastră și partenerei că sunteți potrivit și competent interferează cu abilitatea de a vă bucura în voie de actul sexual. Sexul este o necesitate corporală la fel de esențială ca hrana și somnul. Plăcerea sexuală stă la baza unei relații puternice și de durată, bazate pe compatibilitate.

“Sexul este întotdeauna despre emoții. Sexul de bună calitate este despre emoții eliberate; sexul de proastă calitate este despre emoții blocate.”― Deepak Chopra

Dă-ți voie să te bucuri de o viață sexuală magică!
TRĂIEȘTE VIAȚA PE CARE ȚI-O DOREȘTI!

Încredere la MAX

Preţ:  99 lei

Dicționarul explicativ al limbii române nu definește termenul de încredere în sine. În dicționar, ca și în viață, încrederea în sine nu există. Lipsuri materiale, informaționale, lingvistice și emoționale.

Toate ne-au împrăștiat faima-n lume. Ești o persoană educată, cu un anumit statut social, și cu toate acestea nu ai încredere în forțele proprii? Poate că ți s-a spus în copilărie sau adolescență că nu ești în stare, că nu meriți sau că nu ești bun de nimic? Ai trăit experiențe care te-au marcat și acum nu poți să mai ai încredere în forțele proprii?

Încrederea și stima de sine crescută reprezintă condiții sine qua non ale unei vieți sănătoase și împlinite, atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Felul în care alegi să te percepi pe tine însuți precum și felul în care proiectezi ceea ce crezi că poți sau nu poți să întreprinzi, îți sculptează viața și realitatea astfel încât să îți fie confirmate convingerile tale despre tine însuți.

Bucură-te de Încrede la MAX și TRĂIEȘTE VIAȚA PE CARE ȚI-O DOREȘTI!


Despre Radu Sărăndan

Am aflat de NLP în 2006, când treceam printr-o perioadă de mari schimbări interioare. Parcă tot ce știam nu se mai potrivea cu ceea ce se întâmpla în jurul meu. Lucrurile nu mergeau prea bine, situația nu era roz deloc. Și am început să caut ceva care să mă ajute să trec peste problemele pe care le aveam.

Așa am început cursul de NLP Practitioner. Acolo am învățat ceva extraordinar. Am învățat să înțeleg ce se întâmplă în mintea mea și mai ales cum pot să lucrez cu subconștientul meu, în așa fel încât să pot face schimbările pe care mi le doream.

Atunci, văzând cât de mult am reușit să-mi schimb viața în bine, am hotărât să prezint aceste tehnici și altora, pentru că doream să-i învăț cum pot să realizeze și ei schimbările dorite. Așa am ajuns Master Trainer NLP, cel mai înalt nivel de recunoaștere a performanțelor în domeniul NLP. 

Acum, după o experiență de peste 7.000 de ore de formare și peste 3.000 de ore de coaching, văzând transformările pe care le au participanții la cursuri și clienții din ședințele de coaching, mi-am dat seama că am făcut una dintre cele mai bune alegeri din viața mea.

Întrebări Frecvente

Mai jos ai răspunsurile la cele mai frecvente întrebari:

Ce este meditația ghidată?

Cum mă ajută să-mi rezolv problemele?

E nevoie sa rămân treaz?

Cine poate asculta?