fbpx

Găseşte-ţi Resursele, Alungă Stresul şi Îndoiala, Devino Conştient de Forţa Ta Interioară!

  • Te simţi stresat, îngrijorat, în pragul anxietăţii?
  • E dificil să te deconectezi de gânduri şi sarcinile de servici, odată plecat de la job?
  • Te simți uneori copleșit și lucrurile devin prea mult pentru tine?
  • Vrei să poţi fi capabil să gestionezi stresul şi să ai succes în situații sub presiune?
  • Nu reuşeşti să ieşi dintr-un conflict?
  • Ai “amintiri” care nu te lasă să dormi?

Stres

În lumea de astăzi, poate fi dificil să scapi de stres şi agitaţie. Iritabilitate, depresie, dureri de cap, anxietate, probleme ale pielii sunt doar câteva dintre problemele fizice care pot fi cauzate de stres.

Gândurile îţi afectează sănătatea fizică; preia controlul minţii tale și îmbunătățeşte-ţi sănătatea fizică și mentală. Folosind puterea subconştientului și imaginația ta, vei elimina efectele nocive ale stresului.

Subconștientul nostru este un loc magic. Aici se află înregistrate toate amintirile noastre. Multe dintre ele sunt demult uitate și ”rătăcite” în dezordine, pe rafturile minții noastre.

Orientarea spre interiorul nostru, realizată prin intermediul meditației ghidate, duce la descoperiri uimitoare şi la transformări incredibile. Și asta se întamplă ca într-un joc, simplu și direct.

Noi acționăm asupra realității, a activităţii noastre, prin intermediul hărților prezente în interiorul minții noastre subconștiente.

Ce înseamnă o hartă? Așa cum un căpitan de navă, pentru a naviga, are nevoie de hărți pentru a ajunge la destinație, aşa şi mintea noastră are nevoie de hărți pentru a naviga prin marea vieții noastre ca să ne ducă în porturile dorite.

Accesul la amintirile din subconștient permite modificarea hărților prin care acționăm asupra realității.

De multe ori, aceste hărţi datează din timpul copilăriei și multe dintre ele necesită modificări, pentru a fi în concordanță cu cine suntem acum.

De-a lungul timpului, deşi am evoluat, multe dintre hărțile noastre au rămas învechite. Aceasta se întamplă deoarece, de cele mai multe ori, nu am știut care sunt metodele prin care este posibil să modificăm harta sau nici măcar nu ne-am pus această problemă.

Am judecat rezultatele obținute funcție de noroc și nu funcție de programarea unui rezultat. ”Am avut noroc” sau ”nu am avut noroc” să obțin asta...

Ce obţii dacă asculţi călătoria interioară?

  • Devii persoana care se ocupă ușor și cu calm de situațiile stresante
  • Cu mai puțin stres, poți fi fericit și poţi începe să te bucuri de viață

Relaxare

 • De când nu ţi-ai mai permis să te relaxezi?
 • Crezi că dacă vei munci în continuu, vei avea rezultate mai bune?
 • Aici vei găsi o modalitate simplă de a te relaxa și a-ți liniști mintea și spiritul.

Alungă insomniile

 • Suferi de insomnie?
 • Vrei ca nopțile albe sa devină doar o amintire?
 • Cei care au ascultat meditația ghidată au descoperit că nopțile pot fi folosite și pentru a dormi.

Transformare

 • Ce nu poţi şi totuşi poţi?
 • Ce vrei să-ţi aduci aminte la sfârşitul vieţii că ai făcut?
 • Vei experimenta, de asemenea, o creştere a intuiției. Vocea din capul tău, care vorbește în mod normal non-stop, va începe să se liniștească, vei privi în interiorul tău și vei obține acces la resursele tale.
Despre autor

Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, wingwave® coach, senior coach ANC, medic homeopat cu peste 7.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP şi peste 1.500 de ore de coaching.

După studiile aprofundate în NLP (master coach și master trainer IANLP) și în psihologie (masterat ”Tehnici de comunicare și influențare socială”), fondează proiectul VreauNLP! România, un concept unic și complet de dezvoltare personală și profesională prin tehnici NLP, cu centre în 6 orașe din țară.

În ultimii 16 ani și-a dedicat cariera dezvoltării de noi concepte și tehnici de dezvoltare personală, care au fost aplicate atât în activitățile de coaching și formare, precum și incluse în călătoriile interioare (meditații ghidate).

Ce primeşti când comanzi?

Călătoria Interioară "Magia Subconştientului"

Primești călătoria interioară "Magia Subconştientului" în format audio (fișier .mp3). 

Poţi folosi înregistrarea pe tabletă, smartphone, computer, mp3 player, în intimitatea casei tale sau în parc. 

Ascult-o zilnic, de 2 ori pe zi și vei fi uimit de ce poți face atunci când ACȚIONEZI!

+

Bonus 1 : Calendar [pdf]

Ține ușor evidenta ascultării meditației ghidate folosind acest calendar. Astfel îți vei face un obicei din a o asculta zilnic.

Tehnica lanțului l-a ajutat pe celebrul actor Jerry Seinfeld pentru a putea scrie zilnic glume și scenarii pentru serialul său.

+

Bonus 2: Grup Suport pe Facebook

Vrem să ai rezultate maxime! Pentru asta am creat un grup, pe Facebook special pentru tine, unde vei primi suport atât din partea noastră cât și din partea celorlalți membri. 

Dacă îţi doreşti intimitate, vom acorda suport şi vom răspunde întrebărilor tale şi prin e-mail: office@vreaunlp.ro

Ce spun cei care au ascultat

Marc Stevens ( Web Design Media )

Îmi tot pun întrebarea, "Cum pot să?" şi răspunsul este "Bineînteles, că pot să", ca un refren de hit pe care îl repet în capul meu. Sunt mai relaxat şi cuvintele îmi vin mai uşor, mă simt mai bine, decât înainte, conversând cu femeile.

Dan, 34 ani

Am găsit lacătul pe care îl pusesem amintirilor mele şi am decis să îl deschid. Am găsit cheia, ca pe o resursă, resursă pe care o numesc sinceritate. Voi continua explorarea. Mulţumesc

Diana, 36 ani
Marc Stevens ( Web Design Media )

Cântecul de leagăn a fost o surpriză şi mi-a adus aminte de copilărie, de felul în care mă simţeam când mă lua tata în braţe. Mă simţeam în siguranţă şi am căutat-o până acum doar în afara mea. Acum ştiu că e în interiorul meu.

Alexandra, 32 ani

ndra, 29 ani


Mesaj din partea doctorului Radu Sărăndan, creatorul acestei Călătorii în Interior

De multe ori, cei mai mulţi dintre noi, ne concentrăm gândurile și atenţia pe lucrurile materiale, pe obiectele şi oamenii din faţa noastră. Câteodată, asta e ceea ce avem nevoie să facem, pentru a putea funcţiona în această lume.

Atunci când ne putem încetini gândurile, schimbăm punctul central al conştiintei noastre şi ne punem din nou în contact cu sinele nostru, lucru care aduce efecte pozitive remarcabile în vieţile noastre.

Ascultă Călătoria Interioară şi notează-ţi experienţele, ţine un jurnal de bord, pentru a-ţi analiza evenimentele din trecut, concluziile pe care le-ai tras în urma acelor momente şi cum îţi servesc acestea în momentul prezent!

Vei fi surprins de modul în care le-ai generalizat şi le foloseşti aproape inconştient, în viaţa ta...

Magia Subconştientului va ajunge în locurile cele mai profunde ale minții tale subconştiente, o să-ți rearanjeze piesele puzzle-ului minţii, ca să te ajute să dobândeşti acea stare mentală pozitivă şi productivă, pentru a-ţi face viaţa aşa cum ţi-o doreşti.

 Întrebări Frecvente 

Mai jos ai răspunsurile la cele mai frecvente întrebări:

Ce este meditația ghidată?

Cum mă ajută să-mi rezolv problemele?

E nevoie sa rămân treaz?

Cine poate asculta?

Credite pentru această meditație ghidată

Text călătorie interioară: Dr. Radu Sărăndan, Nicoleta Martenciuc

Aranjament, concept: Dr. Radu Sărăndan, Nicoleta Martenciuc

Voce masculină: Dr. Radu Sărăndan

Vocea feminină: Monica Vidoni

Studio înregistrare: Sebastian Bayer - Tape 6 Recording Timișoara,

Muzica: Formația All in Green 

Web Design: Cristian Ciuberea