fbpx

Meditația Metalului

marca Dr. Radu Sărăndan

Meditația Metalului

marca Dr. Radu Sărăndan

Înainte de a asculta meditația, te rugăm să citești cu atenție Instrucțiunile de ascultare!


Pachetul de produse conține:

 • Instrucțiuni de ascultare (.pdf)
 • Calendar evidență ascultare (.pdf)
 • Date de acces la grupul de suport Facebook (.pdf)
 • Meditația Metalului - Dr. Radu Sărăndan (.mp3)

Înainte de a asculta meditația, te rugăm să citești cu atenție Instrucțiunile de ascultare!


Pachetul de produse conține:

 • Instrucțiuni de ascultare (.pdf)
 • Calendar evidență ascultare (.pdf)
 • Date de acces la grupul de suport Facebook (.pdf)
 • Meditația Metalului - Dr. Radu Sărăndan (.mp3)

       Se știe că mintea conștientă creează limite și ne împiedică să obținem ceea ce ne-am dori. În ritm ușor de curgere de apă și acorduri liniștitoare de boluri tibetane, Meditația metalului, a cincea și ultima dintre Meditațiile Elementelor, este o aducere aminte a faptului că rezistența se poate topi, barierele se pot destructura. Astfel, ești liber să crești, să te transformi, să-ți creezi o altă structură așa cum îți dorești, și să devii cea mai bună variantă a ta.

În doar 20 de minute:

 • accesezi resurse ca: structură, rezistență, transformare;
 • afli care sunt câteva dintre premisele NLP;
 • devii mai sigur pe tine, mai flexibil și mai înțelegător; 
 • înveți din nou să privești lumea prin ochii plini de curiozitate ai copilului care ai fost; 
 • vei fi uimit cât de ușor și simplu poți învăța lucruri noi, cu fiecare respirație;
 • înțelegi că totul este simplu: viața, iubirea, chiar și anotimpurile;
 • îți creezi singur rezurse noi care să te susțină.


Întrebări frecvente

Ce este o meditație ghidată?

Cine poate asculta?

Cum mă ajută să-mi rezolv problemele?

E nevoie sa rămân treaz?

                 Testimoniale

Ce spun cei ce au ascultat Meditația Metalului...

Eliza V.

Organizator evenimente

Premisele NLP sunt minunate!

     ”Nu credeam că propoziții atât de simple precum clasica 'Ana are mere.', pot conține, în profunzimea  lor, îndemnuri atât de utile. Am călătorit departe în trecut, până la clipele pline de necunoscut ale primei zile de școală și am învățat să privesc lumea cu ochi de copil, dornică de a învăța. Se spune atât de frecvent ”curioșii mor repede”, încât am uitat bucuria descoperirii, entuziasmul și dorința de cunoaștere. Mă simt mai liberă și mă bucur mult mai mult de viață. Mi-am reamintit bucuria jocului și am învățat să mă relaxez și să zâmbesc mai mult.

Monica L.

Team leader

”Melc, melc, codobelc...”

     ”Acordurile primului cântecel pe care l-am învățat în copilărie m-au făcut să zâmbesc larg. Instant, m-am lăsat purtată, în ritmul melodiei, până în vremea aceea când învățam literele alfabetului cântându-le, fără a fi conștientă că învăț. Întreaga clasă era o familie. 

Odată topit, metalul poate fi remodelat; am devenit mult mai flexibilă. Am învățat că, așa cum fiecare metal are rolul său în crearea unui aliaj puternic, fiecare dintre colegii mei îmi este un aliat.  Eram un șef de temut. Am devenit un lider admirat, care inspiră prin puterea exemplului.

George P.

Informatician

Sunt mult mai deschis

     ”Se spune despre cei care au ales domeniul informaticii că sunt persoane retrase. Eram timid și introvertit, chiar și acum, adult fiind. Credeam că poți face totul singur și opuneam rezistență ori de câte ori ceilalți îmi ofereau sprijinul lor. 

Ascultând Meditația Metalului am învățat că transformarea nu are vârstă. Acum ies mai mult și am un cerc de prieteni cu alte preocupări. Nu putem face totul singuri și uneori e bine să știi că ai pe cine să te bazezi. Colegii mei sunt încântați de schimbare și suntem mai solidari.

  Despre Dr. Radu Sărăndan

     Am aflat de NLP în 2006, când treceam printr-o perioadă de mari schimbări interioare. Parcă tot ce știam nu se mai potrivea cu ceea ce se întâmpla în jurul meu. Lucrurile nu mergeau prea bine, situația nu era roz deloc. Și am început să caut ceva care să mă ajute să trec peste problemele pe care le aveam.


     Așa am început cursul de NLP Practitioner. Acolo am învățat ceva extraordinar. Am învățat să înțeleg ce se întâmplă în mintea mea și mai ales cum pot să lucrez cu subconștientul meu, în așa fel încât să pot face schimbările pe care mi le doream.

     Atunci, văzând cât de mult am reușit să-mi schimb viața în bine, am hotărât să prezint aceste tehnici și altora, pentru că doream să-i învăț cum pot să realizeze și ei schimbările dorite. Așa am ajuns Master Trainer NLP, cel mai înalt nivel de recunoaștere a performanțelor în domeniul NLP. 

     Acum, după o experiență de peste 7.000 de ore de predare și peste 1.500 de ore de coaching, văzând transformările pe care le au participanții la cursuri și clienții din ședințele de coaching, mi-am dat seama că am făcut una dintre cele mai bune alegeri din viața mea.

© Copyright VreauNLP România