fbpx

Meditația Pietrei

(material audio gratuit)

marca Dr. Radu Sărăndan

Meditația Pietrei este prima dintre cele 5 meditații ale elementelor. Poți descărca fișierul audio împreună cu Instrucțiunile de ascultare.

În doar 15 minute:

  • Te reconectezi cu trecutul tău, îți orientezi atenția către originile tale și strămoșii tăi;
  • Conștientizezi care sunt rădăcinile tale și cum anume îți dau forță, siguranță și susținere să te dezvolți;
  • Înțelegi importanța trecutului și rolul fiecărei situații care a făcut ca prezentul să fie așa cum este acum;
  • Observi ce-nseamnă să ai rădăcini puternice și cum te susțin aceste rădăcini în creșterea, dezvoltarea și evoluția ta;
  • Ierți persoanele care ți-au marcat trecutul, te ierți și înțelegi modul în care ai acționat;
  • Descoperi că mintea ta subconștientă are soluțiile necesare pentru orice problemă, chiar dacă tu nu știi asta;
  • Te orientezi spre strămoșii tăi și observi care sunt resursele pe care le-ai preluat de la ei și care te pot susține pe drumul tău.

         Testimoniale

   Ce spun cei care au ascultat meditația ghidată...

Muzica liniștitoare te-nvăluie încă de la primele acorduri și te îmbie într-o lume de vis, o lume a reveriei, a păcii și a liniștii interioare, acolo unde ești numai tu cu tine însuți. Alegerea extrem de inspirată a inșiruirii acordurilor te poartă pe valuri de gând, departe, în trecut, acolo unde se află toate resursele de care ai nevoie.

Irina B.

Make-up artist

Zâmbetul este arma mea secretă, singurul și cel mai bun mijloc de comunicare cu clienții. Atunci când lucrezi cu oameni, este necesar să fii tot timpul în formă. Sunt zile când sunt tristă și abătută, nu-mi vine să fac nimic și mă simt epuizată.

Îmbinarea armonioasă a notelor, vocea caldă și grijulie, fac din Meditația Pietrei mantra mea din fiecare dimineață. După ce o ascult sunt energică și încrezătoare, descopăr în fiecare zi resurse noi și noi moduri de a face față oricăror provocări. Seara, mă surprind zâmbindu-le copiilor mei, mă simt liniștită și relaxată. 

Elena D.

Stilist

Uneori stress-ul devine insuportabil. Sunt zile în care simt că nu se poate fără mine, că nimic nu merge și nu-mi dau voie să mă relaxez. La sfârșitul zilei mă simt epuizat...

 Ascultând Meditația Pietrei, am revăzut imagini demult uitate din copilăria mea, care m-au ajutat să-mi reamintesc care sunt valorile pe care mi le-au insuflat părinții mei, cine sunt eu, și de ce am ales să merg pe acest drum.

Dorin N.

CEO 

Despre Dr. Radu Sărăndan:

Despre Dr. Radu Sărăndan:

    Am aflat de NLP în 2006, când treceam printr-o perioadă de mari schimbări interioare. Parcă tot ce știam nu se mai potrivea cu ceea ce se întâmpla în jurul meu. Lucrurile nu mergeau prea bine, situația nu era roz deloc. Și am început să caut ceva care să mă ajute să trec peste problemele pe care le aveam.

    Așa am început cursul de NLP Practitioner. Acolo am învățat ceva extraordinar. Am învățat să înțeleg ce se întâmplă în mintea mea și mai ales cum pot să lucrez cu subconștientul meu, în așa fel încât să pot face schimbările pe care mi le doream.

    Atunci, văzând cât de mult am reușit să-mi schimb viața în bine, am hotărât să prezint aceste tehnici și altora, pentru că doream să-i învăț cum pot să realizeze și ei schimbările dorite. Așa am ajuns Master Trainer NLP, cel mai înalt nivel de recunoaștere a performanțelor în domeniul NLP.

    Acum, după o experiență de peste 7.000 de ore de predare și peste 1.500 de ore de coaching, văzând transformările pe care le au participanții la cursuri și clienții din ședințele de coaching, mi-am dat seama că am făcut una dintre cele mai bune alegeri din viața mea.

sigla footer


© Copyright VreauNLP România