fbpx

Nopți liniștite - Somn lin

marca Dr. Radu Sărăndan

Nopți liniștite - Somn lin

marca Radu Sărăndan

Înainte de a asculta exercițiul, te rugăm să citești cu atenție Instrucțiunile de ascultare!


Pachetul de produse conține:

 • Instrucțiuni de ascultare (.pdf)
 • Tabel coșmar - vis frumos (.pdf)
 • Calendar evidență ascultare (.pdf)
 • Date de acces la grupul de suport Facebook (.pdf)
 • Nopți liniștite - Somn lin: marca Dr. Radu Sărăndan (.mp3)

        Nopți liniștite - Somn lin este o tehnică simplă și foarte eficientă, utilizată pentru a transforma un coșmar într-un vis frumos astfel ca tu să te bucuri, noapte de noapte, de un somn liniștit și odihnitor.

Beneficii - în doar  8 minute:

 • reușești să te eliberezi de coșmaruri;
 • uiți de nopțile agitate în care te trezeai speriat;
 • ștergi cu buretele toate coșmarurile care nu te-au lăsat să te odihnești ani la rând;
 • conștientizezi necesitatea odihnei pentru sănătate;
 • descoperi frumusețea unei nopți liniștite, fără tumult;
 • aștepți cu nerăbdare să vină seara pentru că știi că te vei trezi odihnit și energic.


Întrebări frecvente

Ce este o tehnică NLP ghidată?

Cum mă ajută să-mi rezolv problemele?

E nevoie sa rămân treaz?

O tehnică NLP ghidată este un fel de hipnoză?

Cine poate practica aceste tehnici?

Cât durează exercițiul ?

                 Testimoniale

Ce spun cei ce au lucrat exercițiul

Dan G.

Team leader

Nopțile sunt pentru somn 

     ”Abia când am ascultat acest exercițiu mi-am dat seama că, până atunci, nu reușisem niciodată să mă odihnesc așa cum trebuie. Nici nu știam cum este să fii odihnit și să te trezești dimineața cu energie, zâmbet și bună dispoziție.”

Andrei M.

Arhitect

Acum visez, nu am coșmaruri

     ”Mă trezeam în toiul nopții speriat și nu știam ce-i cu mine. Uneori îmi aminteam imagini terifiante, alteori nu știam nimic, însă starea de panică persista și nu reușeam să mai adorm pe tot parcursul nopții. Noapte după noapte, situația devenea din ce în ce mai îngrijorătoare și nu mă puteam odihni corespunzător.”

Camelia P.

Avocat

Dimineți cu zâmbet

     ”Aveam coșmaruri de ani buni. Mi-era teamă să merg la culcare pentru că știam că mă voi trezi obosită, voi fi fără vlagă și nu voi avea putere să merg înainte. Acum sunt energică dimineața, mă simt odihnită și abia aștept să-mi încep ziua. Nopțile mele sunt calme și pline de liniște, cu vise frumoase.

  Despre Dr. Radu Sărăndan

     Am aflat de NLP în 2006, când treceam printr-o perioadă de mari schimbări interioare. Parcă tot ce știam nu se mai potrivea cu ceea ce se întâmpla în jurul meu. Lucrurile nu mergeau prea bine, situația nu era roz deloc. Și am început să caut ceva care să mă ajute să trec peste problemele pe care le aveam.


     Așa am început cursul de NLP Practitioner. Acolo am învățat ceva extraordinar. Am învățat să înțeleg ce se întâmplă în mintea mea și mai ales cum pot să lucrez cu subconștientul meu, în așa fel încât să pot face schimbările pe care mi le doream.

     Atunci, văzând cât de mult am reușit să-mi schimb viața în bine, am hotărât să prezint aceste tehnici și altora, pentru că doream să-i învăț cum pot să realizeze și ei schimbările dorite. Așa am ajuns Master Trainer NLP, cel mai înalt nivel de recunoaștere a performanțelor în domeniul NLP. 

     Acum, după o experiență de peste 7.000 de ore de predare și peste 1.500 de ore de coaching, văzând transformările pe care le au participanții la cursuri și clienții din ședințele de coaching, mi-am dat seama că am făcut una dintre cele mai bune alegeri din viața mea.

© Copyright VreauNLP România