fbpx

Redesign-ul camerei de convingeri

marca Dr. Radu Sărăndan

Redesign-ul camerei de convingeri

marca Radu Sărăndan

     O convingere limitativă este o convingere care ne limitează, ne împiedică să ne realizăm obiectivele și să ne atingem scopurile. De multe ori, nu suntem conștienți că aceste convingeri există și de modul în care ne sabotează. În general, convingerile limitative sunt formulate cu verbe la negativ și/sau conțin cuvinte de tipul: ”nu pot”, ”nimic”, ”trebuie”, ”nimeni”, ”niciodată”, ”toți”.

     Convingerile limitative sunt deseori preluate de la ceilalți, lucruri pe care le-am auzit sau ni s-au spus/repetat de mai multe ori în copilărie și care nu mai sunt de actualitate. La acea vârstă le-am preluat pur și simplu, însă apoi, ca și adulți, nu am verificat dacă ne mai sunt folositoare, dacă mai credem în ele și ne aparțin cu adevărat.

     O convingere este o părere fermă asupra unui lucru. O credință, o certitudine.

     Atunci când avem anumite convingeri, este dificil să credem că lucrurile pot fi și altfel decât le percepem noi. Și ne este foarte greu să credem că există oameni care au alte convingeri, diferite de alte noastre.


     

    Convingerile resursă/susținătoare sunt convingeri deschise, mai largi, care presupun o viziune mai amplă. Sunt pozitive și susținătoare. Ne oferă acceptare, înțelegere, încredere, curaj...

Beneficii - în doar 10 minute poți să:

  • conștientizezi care sunt convingerile care te împiedică să ai comportamentul dorit;
  • transformi o convingere care te împiedică să-ți atingi obiectivele într-una care te susține;
  • schimbi o stare negativă într-una pozitivă;
  • descoperi o perspectivă de ansamblu asupra lucrurilor, diferită de cea pe care o aveai până acum.


         Înainte de a asculta exercițiul, te rugăm să citești cu atenție

Instrucțiunile de ascultare!


Pachetul de produse conține:

  • Instrucțiuni de ascultare (.pdf)
  • Tabel convingeri limitative - convingeri resursă (.pdf)
  • Calendar evidență ascultare (.pdf)
  • Date de acces la grupul de suport Facebook (.pdf)
  • Redesign-ul camerei de convingeri - Dr. Radu Sărăndan (.mp3)

Întrebări frecvente

Ce este o tehnică NLP ghidată?

Cum mă ajută să-mi rezolv problemele?

E nevoie sa rămân treaz?

O tehnică NLP ghidată este un fel de hipnoză?

Cine poate practica aceste tehnici?

Cât durează exercițiul ?

                 Testimoniale

Ce spun cei ce au lucrat exercițiul

Rodica F.

Reporter

Un exercițiu util și interesant

     ”Înainte să aflu de această tehnică nu m-am gândit niciodată că, de fapt, convingerile mele sunt cele care mă împiedică să-mi ating obiectivele și să-mi trăiesc visele. Credeam că este întotdeauna vina celorlalți. Am învățat că nu e vorba despre a da vina pe alții, ci despre asumarea responsabilă a faptului că nu le știm, întotdeauna, pe toate și că avem mereu ceva nou de învățat.”

Daniel B.

Designer

O plimbare frumoasă într-un tărâm de poveste

     ”A fost o călătorie printre amintiri. Mi-a plăcut dintotdeauna să aranjez și să rearanjez mobila prin casă, așa că acum nu mi-a fost deloc greu să redecorez camera convingerii mele așa cum îmi doream dintotdeauna să arate o cameră aranjată cu gust.”

Ileana S.

Manager

Convingerile ne conturează realitatea

     ”Am învățat că suntem creatorii propriului nostru destin și că tot ceea ce gândim devine realitate. Astfel, convingerile sunt piatra de temelie a ceea ce suntem ca oameni și stau la baza gândurilor pe care le emitem în univers. Atâta timp cât convingerile noastre nu ne susțin nu avem cum să prosperăm. Am refăcut exercițiul pentru a-mi schimba toate convingerile și acum sunt un alt om.”

  Despre Dr. Radu Sărăndan

     Am aflat de NLP în 2006, când treceam printr-o perioadă de mari schimbări interioare. Parcă tot ce știam nu se mai potrivea cu ceea ce se întâmpla în jurul meu. Lucrurile nu mergeau prea bine, situația nu era roz deloc. Și am început să caut ceva care să mă ajute să trec peste problemele pe care le aveam.


     Așa am început cursul de NLP Practitioner. Acolo am învățat ceva extraordinar. Am învățat să înțeleg ce se întâmplă în mintea mea și mai ales cum pot să lucrez cu subconștientul meu, în așa fel încât să pot face schimbările pe care mi le doream.

     Atunci, văzând cât de mult am reușit să-mi schimb viața în bine, am hotărât să prezint aceste tehnici și altora, pentru că doream să-i învăț cum pot să realizeze și ei schimbările dorite. Așa am ajuns Master Trainer NLP, cel mai înalt nivel de recunoaștere a performanțelor în domeniul NLP. 

     Acum, după o experiență de peste 7.000 de ore de predare și peste 1.500 de ore de coaching, văzând transformările pe care le au participanții la cursuri și clienții din ședințele de coaching, mi-am dat seama că am făcut una dintre cele mai bune alegeri din viața mea.

© Copyright VreauNLP România