fbpx

Relaționează și comunică excelent!

Cu mare bucurie și entuziasm, vă deschidem porțile spre o călătorie transformațională ce promite să redefinească modul în care relaționăm și comunicăm.

Vă invităm să luați parte la o aventură unică, în inima verii, într-un decor de vis.

Tabăra NLP „Relaționează și comunică excelent!”, ce se va desfășura în perioada 8-15 iunie (7 nopți), în pitorescul cadru al Greciei, la Hotel Onar, Paralia Katerini.

Relaționează și comunică excelent!

Tabăra NLP - 8-15 iunie (7 nopți), în pitorescul cadru al Greciei

Hotel Onar, Paralia Katerini.

Descoperiți cum mesajele noastre pot capăta sens și impactul dorit, chiar și atunci când cuvintele par să nu fie suficiente.

 Într-o lume unde comunicarea este piatra de temelie a tuturor relațiilor, vă oferim cheia către o înțelegere profundă a dinamicii verbale și non-verbale.

În cadrul taberei, veți explora tainele comunicării eficiente, congruenței personale, tehnicilor de persuasiune, și nu numai.

Vom naviga împreună prin complexitatea Mind Reading-ului, dezvăluind legătura strânsă dintre tiparele somatice și procesele noastre cognitive.

Toate acestea, „împachetate” într-o experiență memorabilă, plină de distracție și descoperire de sine.

A nu participa la această tabără înseamnă a pierde șansa de a îmbogăți arsenalul tău de cunoștințe cu tehnici de influențare sincronizate, limbaj persuasiv și metode de citire a gândurilor, elemente esențiale pentru orice comunicator eficient.

Fie că dorești să îți îmbunătățești relațiile personale sau să excelezi în carieră, competențele dobândite aici te vor propulsa spre noi orizonturi.

Relaționează și comunică excelent!Sub îndrumarea experților Marius și Ana Cernea, alături de Master Trainer Dr. Radu Sărăndan, vei avea parte de o experiență educativă completă.

Costul participării este de 750 euro / persoană, dar, pentru cei care aleg să se înscrie timpuriu, oferim un tarif special de Early Booking, doar 450 euro / persoană până la data de 30 martie 2024. Acest pachet include cazare cu regim de demi-pensiune și acces la toate materialele de curs necesare pentru o învățare optimă.

Locurile sunt limitate la 30 de participanți,din care mai sunt libere doar 9, asigurând astfel o experiență intimă și personalizată. Înscrierile se fac pe bază de avans de 50%. Pentru cei interesați, există opțiunea de transport cu microbusul, la un cost estimativ de 150 euro / persoană, pentru un drum dus-întors din Oradea până în Paralia.

Pentru mai multe informații și pentru a vă rezerva locul în această călătorie inedită, vă rugăm să contactați organizatorul.

 Marius Cernea, la numărul de telefon 0756 617 959. 

Nu ratați ocazia de a vă alătura acestei aventuri transformaționale, unde fiecare zi promite să fie o descoperire și o celebrare a potențialului uman.

Vă așteptăm cu brațele deschise să ne împărtășiți visurile, să explorăm împreună, și să creștem unii alături de alții. Haideți să facem din vara aceasta un punct de cotitură în viața voastră!

Hotel Onar

Zonă cosmopolită, care oferă o varietate de facilități, plină de viață zi și noapte.

Bucurați-vă de șederea în Hotel Onar, proaspat renovat și trăiți o experiență de neuitat.

 Hotelul Onar, după renovare, a fost modernizat cu adăugarea unei piscine de 120 de metri pătrați și a unui jacuzzi modern.

Descoperiți imensa bogăție culturală și naturală a împrejurimilor noastre în timp ce vă aventurați în așezările din apropiere


Hotel ONAR

Hotelul, recent renovat, este situat la doar 100 de metri de plajă.

Hotelul Onar, după renovare, a fost modernizat cu adăugarea unei piscine de 120 de metri pătrați și a unui jacuzzi modern.

Hotel ONAR

Zonă cosmopolită, care oferă o varietate de facilități, plină de viață zi și noapte. Aleile iluminate, trotuarele largi și pistele de biciclete vă vor permite să vă bucurați de promenadă pe malul mării, în amurg.


Trainers

Ana Cernea

Psiholog, doctorand în Sociologie, coach NLP, specialist în activitatea de coaching, profesor consilier școlar.

Am o experiență vastă de mii de ore de consiliere, coaching, intervenție terapeutică și training. Cu toate acestea, mereu rămân surprinsă de transformarea rapidă și profundă obținută prin tehnicile NLP, am căpătat certitudinea că oamenii se pot schimba dacă își doresc și pot deveni cea mai bună variantă a lor, iar eu, ca specialist, lucrând în echipă cu ei, îi pot ajuta în transformarea lor.

Uneori uluitor de simple, alteori complexe, dar atât de eficiente! Acestea sunt tehnicile NLP, un instrument de care te îndrăgostești, pe care îl poți purta cu tine oriunde, oricând, cel mai bun prieten!

Radu Sărăndan

Am aflat de NLP în 2006, când treceam printr-o perioadă de mari schimbări interioare. Parcă tot ce știam nu se mai potrivea cu ceea ce se întâmpla în jurul meu. Lucrurile nu mergeau prea bine, situația nu era roz deloc.

Și am început să caut ceva care să mă ajute să trec peste problemele pe care le aveam. Așa am început cursul de NLP Practitioner. Acolo am învățat ceva extraordinar. Am învățat să înțeleg ce se întâmplă în mintea mea și mai ales cum pot să lucrez cu subconștientul meu, în așa fel încât să pot face schimbările pe care mi le doream.

Atunci, văzând cât de mult am reușit să-mi schimb viața, am hotărât să prezint aceste tehnici și altora, ca să-i învăț cum pot realiza, și ei, schimbările dorite. Așa am ajuns Master Trainer NLP, cel mai înalt nivel la care se poate ajunge în cadrul NLP, certificat de IANLP [Asociația Internațională de NLP].

Acum, după o experiență de peste 7.000 de ore de predare și peste 3.000 de ore de coaching, văzând transformările pe care le au participanții la cursuri și clienții din ședințele de coaching, mi-am dat seama că am făcut una dintre cele mai bune alegeri din viața mea...

Citatul preferat: Trăiește viața pe care ți-o dorești!” Pentru că poți!Marius Cernea

Psiholog, specialist în informații și contrainformații militare, coach NLP, specialist în comunicare non-verbală, expert în detectarea emoțiilor faciale („Lie To Me” - FACE Training - Paul Ekman), specialist în activitatea de coaching.

Drumul meu în tehnicile de programare a creierului (NLP) a inceput din necesități militare și a continuat din pasiune pentru eficiența tehnicilor și beneficiul oamenilor. Informațiile și activitatea militară mi-au lărgit orizontul și mi-au dat posibilitatea să transfer și să aplic în viața de zi cu zi experiența miilor de ore de interviuri în teritoriu ostil.

Puterea tehnicilor NLP și-au dovedit eficiența inclusiv asupra mea, ajutându-mă să ies din situații care păreau imposibile. Ceea ce am reușit să învăț în momentele cruciale a fost că nimic nu e ceea ce pare, iar ceea ce credeam că este imposibil s-a transformat în oportunitate printr-o schimbare inteligentă a perspectivei.

Citatul meu preferat : "Toata lumea știe că anumite lucruri sunt irealizabile, până când vine cineva care nu știe acest lucru și le realizează".  Albert Einstein

Relaționează și comunică excelent!

Tabăra NLP - 8-15 iunie (7 nopți), în pitorescul cadru al Greciei

Hotel Onar, Paralia Katerini.

De ce să veniți cu noi în tabăra de relaționare şi comunicare eficientă?

     În cadrul acestui training, veți avea parte de comunicare, relaxare, distracție și un mediu extrem de eficient de învățare. Veți putea asista la demonstrații, veți învăța fiecare proces și vă veți bucura de stăpânirea acestor tehnici.

 • Veți afla cum să vă dezvoltați flexibilitatea, să vă creați noi resurse pentru o comunicare eficientă într-o anumită situație.
 • Veți identifica secretele eficiente și de succes în colectarea de informații (cum stiți ce întrebări să adresați și de ce), veți învăța despre impactul tiparelor de limbaj asupra altor persoane.
 • Veți descoperi cum să creați rezultate convingătoare, ecologice, asigurându-vă că modul în care comunicați este benefic atât pentru dumneavoastră cât și pentru toți ceilalți implicați.

    Dacă nu știi ce vrei, se vor găsi întotdeauna persoane care să te folosească, pentru a-și îndeplini scopurile.

Ce obții participând la această tabără?

 • Vei reuși să creezi un climat de încredere și siguranță în timpul dialogului; raportul este unul dintre elementele cele mai importante ale comunicării.
 • Vei reuși să-ți adaptezi comunicarea verbală și non-verbală la interlocutorul tău și vei transmite foarte clar, mesajul dorit.
 • Vei deveni un foarte bun comunicator, iar mesajul tău va fi transmis foarte clar. Mai mult, vei reuși să identifici modalitățile de manipulare lingvistică pe care interlocutorul tău dorește să le folosească asupra ta și să le faci față cu succes. Nu vei mai fi ”o pradă ușoară” pentru agenții de vânzări care folosesc fără etică aceste tehnici. Vei reuși să negociezi win-win.

Ce abilități vă veți dezvolta?

 • Abilități perceptive care vă permit să apreciați informații noi, făcând posibilă generarea de comportamente care păreau de neatins înainte.
 • Abilitatea de a gestiona stările emoționale care vă permit să aveți cel mai bun comportament într-un anumit moment.
 • Abilități de negociere care vă permit să ajungeți la mai multe acorduri satisfăcătoare cu ceilalți.
 • Competențe precise ale limbajului care vă permit să evitați neînțelegerile, prin comunicare.
 • Abilitatea de a recunoaște şi a folosi resursele personale pe care le aveți deja.
 • Abilitatea de a obține soluții favorabile în familie, afaceri şi în alte contexte, prin utilizarea unor tehnici de negociere de succes.

Relaționează și comunică excelent!

Pentru mai multe informații și pentru a vă rezerva locul în această călătorie inedită, vă rugăm să contactați organizatorul.

 Marius Cernea, la numărul de telefon 0756 617 959. 

Nu ratați ocazia de a vă alătura acestei aventuri transformaționale, unde fiecare zi promite să fie o descoperire și o celebrare a potențialului uman.

Vă așteptăm cu brațele deschise să ne împărtășiți visurile, să explorăm împreună, și să creștem unii alături de alții. Haideți să facem din vara aceasta un punct de cotitură în viața voastră!

Testimonials

Tabăra din Verona a fost una foarte constructivă, cu multe informații noi și utile.       În cadrul cursului am aflat cum să formulăm eficient obiectivele, cum să ne eliberăm de griji, cum să scăpăm de preocupările nepotrivite, cum să ne eliberăm de neliniște ca să avem viața pe care o dorim.

Toate aceste informații au ajuns la noi prin tehnici simple, ușor de aplicate de oricine și prin meditații.

Pe lângă curs avem în permanență sprijin maxim din partea lui Marius și a Anei indiferent despre ce este vorba.

 Recomand taberele cu cea mai mare încredere pentru oricare persoană care dorește evoluție spirituală și distracție!

Olah Katalin Edina

Profesor logoped

Workshopul din Muntenegru a fost o experienţă deosebită alături de oameni speciali ,profesionişti desăvârşiţi şi pasionati,unde am combinat plăcutul cu utilul intr-un peisaj mirific plin de istorie!

Cret Dan

Antreprenor si fotograf

Programul alaturi de Marius si Ana Cernea este usor de parcurs.

Cu multa caldura si rabdare am invatat secretele NLP.

Lucrez in marketing si aceste cunostinte m-au ajutat sa obtin rezultate peste asteptari.

Abia astept noile programe.

Kati Mihai

Director National  

 DuoLife