fbpx

11 martie 13

Testare EOIE

0  comments

  1. Evaluarea omului între impresie şi expresie (E.O.I.E.) este un sistem complex  cu trei niveluri de evaluare, de aceea oferă trei tipuri de evaluare complementare:
    1. busn eoieevaluarea primară
      Aceasta are următoarele rezultate:

      • determinarea tipului de orientare valorică a personalităţii,
      • stabilirea gradului şi a caracteristicilor în  orientarea valorică a personalităţii,
      • obţinerea listei de ocupaţii compatibile cu personalitatea respectivă,
      • identificarea inadvertenţelor fundamentale cu care se confruntă persoana evaluată,
      • trasee de ameliorare, de valorificare şi de eficienţă în dezvoltarea personală,
      • lista priorităţilor  în dezvoltarea personală pentru persoana evaluată.
    2. evaluarea extinsă la profilul fundamental de inteligenţă
      Are ca rezultat  determinarea profilului fundamental de inteligenţă pentru inteligenţele fundamentale. Având profilul  fundamental de inteligenţă determinat, persoana evaluată conştientizează care sunt punctele lui tari , care sunt punctele lui slabe şi ca atare ştie cum să intervină pentru a-şi educa acele caracteristici dintr-o anume inteligenţă cu ajutorul cărora îşi poate asigura eficienţa în fiecare acţiune şi deci poate trăi o viaţă de succes.
    3. evaluarea raportată la un cod ocupaţional de referinţă
      Aceasta adaugă la primele două evaluări ( evaluarea primară şi evaluarea extinsă la profilul fundamental de inteligenţă) determinarea gradului de compatibilitate cu o anumită ocupaţie pe care persoana evaluată o practică ( în momentul evaluării) sau pe care doreşte s-o practice în viitor.
  2. E.O.I.E. oferă o consiliere şcolară şi de carieră de mare acurateţe pentru fiecare copil, tânăr, adult care doreşte să evite eşecurile şi să aibă succes în viaţă, chiar de la început.
  3. E.O.I.E. oferă o consiliere familială  discretă, aplicată, individualizată, riguroasă pentru familiile care îşi doresc ameliorarea relaţiilor de familie, dezvoltarea spre eficienţă a vieţii de familie şi educarea prin valorificare a copiilor lor.
  4. E.O.I.E. oferă date exacte despre calităţile profesionale şi umane ale oamenilor evaluaţi, astfel încât  aceştia să îşi poată face strategia de dezvoltare personală şi profesională şi să nu rătăcească fără orizont în propria viaţă.
  5. E.O.I.E.  le oferă instituţiilor interesate de un management ştiinţific şi principial al resurselor umane, soluţii practicabile pentru creşterea calităţii muncii, a stabilităţii forţei de muncă, a flexibilităţii acesteia  şi a eficienţei globale a instituţiei în cauză,  pentru că după evaluarea E.O.I.E. personalul angajat poate fi distribuit , fără nicio ezitare sau putinţă de eroare , după principiul  „omul potrivit la locul potrivit”. Este vorba de regândirea şi de rescrierea fişelor de post într-o formă optimă, la un  moment dat.
  6. E.O.I.E.  se realizează în condiţii de confidenţialitate absolută: rezultatele evaluării, concluziile şi recomandările se comunică exclusiv persoanei evaluate (dacă este vorba de un adult), respectiv celui care a comandat evaluarea (dacă este vorba despre un copil). În cazul instituţiilor, comunicarea se face pe niveluri de evaluare: rezultatele de la primele două niveluri  se comunică exclusiv evaluatului, iar cele de la ultimul nivel, autorităţii contractante.
  7. Echipa EOIE îi oferă celui evaluat un raport de evaluare care conţine toate datele mentionate la punctul 1, în funcţie de tipul de evaluare comandată.

   Apelaţi la serviciile noastre, vă aşteptăm cu drag, la adresa floricaflota@yahoo.com


Radu Sărăndan

Radu Sărăndan

DE ce să alegi Vreaunlp România?

     Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, Wingwave® coach, Senior coach ANC, absolvent de Master în Psihologie, Medic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


• fondatorul proiectului Vreau NLP! România, unul din cele mai complexe programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.

• fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.

• fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.

• fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes

• co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.

• co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.

• co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.

• co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.

• creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,

• co-fondatorul programului ”Vindecă rănile trecutului”

Related posts

Radu Sărăndan

iunie 25, 2021

Starea de sănătate

Radu Sărăndan

ianuarie 13, 2015

Supermămica alergătoare – Diana Amza

Radu Sărăndan

martie 13, 2014

Cojocnean Ștefan-Iulian

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Ce părere ai despre acest articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}