fbpx

Vindecă Rănile Trecutului!

Ascultă doar 30 de minute pe zi acestă meditație ghidată 
și spune ADIO amintirilor neplăcute!


Cum te va ajuta meditația ghidată:

  • Vei rearanja piesele găsite, într-un nou puzzle, care îți crește succesul personal, pentru o viață liniștită și fericită.
  • Cuvintele folosite în această înregistrare te vor ajuta să creezi noi căi de rezolvare a situațiilor neplăcute din viață.
  • Ai acces la interiorul tău, acolo unde e centrul amintirilor tale, acolo unde stau așezate toate lucrurile pe care știi că le știi despre tine, despre lume si despre viață.
  • Vei dobândi o atitudine pozitivă și perspective diferite asupra evenimentelor trecute.
  • Vei schimba modul în care vei acționa și vei construi convingeri care să te susțină.

Completează emailul tău pentru a primi acces la meditație

De acum, lucrurile sunt altfel...

Povestea m-a trimis direct in copilărie și am retrăit, de data aceasta în siguranță, întâmplări mai puţin plăcute, demult uitate. De acum, lucrurile sunt altfel. Mi-a fost de ajutor prezența chiar şi doar vocală a doctorului Sărăndan.

Dana - 30 de ani 

Am descoperit amintiri pe care le uitasem....

Vocea caldă si calmă , cuvintele şi sugestiile m-au relaxat şi am descoperit amintiri minunate pe care le uitasem.

Mircea, 27 de ani

Mă numesc Radu Sărăndan, de profesie medic.
Practic în continuare medicina homeopată și, totodată, sub îndrumarea mea, se formează oameni, în domeniul Programării Neuro-Lingvistice [pe scurt, NLP].

Am aflat de NLP în 2006, când treceam printr-o perioadă de mari schimbări interioare. Parcă tot ce știam nu se mai potrivea cu ceea ce se întâmpla în jurul meu. Lucrurile nu mergeau prea bine, situația nu era roz deloc.

Și am început să caut ceva care să mă ajute să trec peste problemele pe care le aveam. Așa am început cursul de NLP Practitioner. Acolo am învățat ceva extraordinar. Am învățat să înțeleg ce se întâmplă în mintea mea și mai ales cum pot să lucrez cu subconștientul meu, în așa fel încât să pot face schimbările pe care mi le doream.

Atunci, văzând cât de mult am reușit să-mi schimb viața, am hotărât să prezint aceste tehnici și altora, ca să-i învăț cum pot realiza, și ei, schimbările dorite. Așa am ajuns Master Trainer NLP, cel mai înalt nivel la care se poate ajunge în cadrul NLP, certificat de IANLP [Asociația Internațională de NLP].

Acum, după o experiență de peste 7000 de ore de formare și peste 1.500 de ore de coaching, văzând transformările pe care le-au avut participanții la cursuri și clienții cu care am lucrat în cadrul ședințelor de coaching, mi-am dat seama că am făcut una din cele mai bune alegeri din viața mea.

Copyright © Vreau NLP România