fbpx

Bucovina

Mânăstirea Moldovița 

(com. Vatra Moldoviței, jud. Suceava)


Mânăstirea Putna 

(com. Putna, jud. Suceava)


Trecerea dinspre Moldovița spre Sucevița

(com. Vatra Moldoviței, sat Ciumârna, jud. Suceava)


Mânăstirea Sucevița

(com. Sucevița, jud. Suceava)


Mânăstirea Humorului

(com. Mânăstirea Humorului, jud. Suceava)


Mânăstirea Slatina

(com. Slatina, jud Suceava)


Luminița Aldea

  

   Am aflat despre D-na. Luminița Aldea de pe Facebook. Apoi am contactat-o și am stabilit de comun acord o întâlnire pentru a discuta despre romanele scrise de dânsa. Mai jos găsiți povestea acestei întâlniri, prezentată atât de frumos prin scrisul D-nei. Luminița Aldea.


Casian Balabasciuc

     Din Jurnal de Bucovina am aflat despre Dl. Casian Balabasciuc. Când am ajuns în Moldovița, domnia sa m-a primit și am povestit despre viață, România și dorința de a face mai mult pentru neam și țară. Mai jos, o poezie care m-a impresionat, scrisă de domnia sa.

     Din Jurnal de Bucovina am aflat despre Dl. Casian Balabasciuc. Când am ajuns în Moldovița, domnia sa m-a primit și am povestit despre viață, România și dorința de a face mai mult pentru neam și țară. Mai jos, o poezie care m-a impresionat, scrisă de domnia sa.


Pietrele Doamnei

  

De dimineață, în jurul orei 8.00 am, am ajuns la Cabana Rarău. De aici am urcat la Pietrele Doamnei pe un traseu destul de scurt, aprox. 15 min. Aici am cântat pentru voi.

Pietrele Doamnei


Vârful Rarău

    De la Pietrele Doamnei am coborât și apoi am urcat pe Vârful Rarău, pe un traseu cu durata de aprox. 40 min. Era o dimineață destul de cețoasă, așa că drumul mi-a fost destul de îngreunat din această cauză. Aproape că nu vedeai nimic în jur. Când am ajuns în vârf, ceața s-a mai risipit și am reușit să văd panorama. Aici am stat de vorbă cu Ciobanul Gigel Moglan despre păstorit și ce înseamnă acest mod de viață.

     Înainte să ajung chiar în vârful muntelui, am ajuns la o troiță la picioarele căreia am găsit Floarea de colț. Am rămas uimit și profund impresionat, ca atunci când întâlnești un personaj de poveste, despre care ai auzit doar în cărți; nu văzusem niciodată această floare vie și frumoasă. Acolo am stat și am cântat.

Vârful Rarău


Pustnicul Ioan Baron


Mânăstirea Piatra Fântânele

(com. Piatra Fântânele, jud. Bistrița-Năsăud)     Proiectul Șaman de Româniae există prin gândurile voastre, prin efortul pe care-l faceți pentru a evolua, și este susținut prin donațiile pe care le fac cei care simt și rezonează cu mesajul primit.

     Proiectul Șaman de Româniae există prin gândurile voastre, prin efortul pe care-l faceți pentru a evolua, și este susținut prin donațiile pe care le fac cei care simt și rezonează cu mesajul primit.

Donațiile se pot face prin transfer bancar în contul:

Donațiile se pot face prin transfer bancar în contul:

Radu Florin Sarandan

RO70BTRL03601201M54655XX (RON) 

Banca Transilvania

sau prin plata cu cardul:

Despre Proiectul Șaman de Româniae se spune că...

     Adela P.

~ Am ascultat cântecele. A fost o experiență minunată. În special mi-au plăcut cele de vindecare a copilului interior (până la 3 ani). Am recunoscut energia atât de dragă care m-a hrănit când am avut nevoie...

Iar „Rugăciune” și „Cântec pentru cei plecați” sunt extraordinar de sugestive... la fel și „Trezire”. ~

     Alina B. 

~ Sunt bine, chiar foarte bine. Câteodată simt că am nevoie de câte o împământare așa, că altfel îmi iau zborul. ? Să îți spun ce am experimentat! După întâlnirea noastră, am ascultat Cântecul nașterii (la început am simțit un disconfort în partea de jos a abdomenului, după care a dispărut), pe urmă am scris, după care am mers la ora de condus. Pe drum, am simțit o forță enormă care era în mine și ...... parcă emanam niște raze aurii. ? Nu le vedeam, ci le simțeam. Și, mergând pe trotuar, întâlnisem niște oameni, și parcă 2-3 din ei emanau aceleași raze calde și plăcute. Vreau să îți spun că pe urmă am condus foarte bine. De atunci energia mea e mai constantă. Nu mai oscilează ca înainte... ~

     Adina P.

Felicitări Radu! Excelent audio cel cu Trezirea: de la piele de găină, la stări de înăbușeală în piept și spre final zâmbet și ușurare. Săptămâna asta le ascult și pe celelalte! Mulțumesc! ?? ~

     Ioana I.

     ~ Experiența miraculoasă a călătoriei prin sunet și ritm. La început, auzul și reacțiile te pot bloca în neînțelegere. Dar dacă asculți cu inima și lași melodia să curgă ca o spirală prin celule, totul se leagă. Lumea dinlăuntrul tău se adâncește și se înseninează. Corpul devine o emoție unitară și împăcată. Simți o bucurie inocentă. Ești în acceptare. Conectat. „Cântec pentru cei plecați”. Tata plecase în urmă cu trei zile și nici un cuvânt nu mai aducea coerență în lumea mea. Era ca și cum tatăl meu și-a smuls umărul din țâțâna lumii și a lăsat o rană adâncă și un orizont dureros șubrezit. Era duminică, o dimineață cu soare, cu o zi înainte – înmormântarea. Totul durea, inclusiv lumina. Am primit de la Radu „Cântec pentru cei plecați”. La început - neînțelegerea, confuzia. Cu fiecare bătaie, cu fiecare „hei!”, ritmul meu intern se liniștea și se relega cu viața. Și cu pașii tatălui meu, plecând împăcat. Rana lumii se închidea ca o pleoapă odihnită. Purtat de sunete vindecătoare, sufletul meu a avut experiența uimitoare de fi nimic și tot – alături de toți străbunii, de toți cei plecați, de cei prezenți și cei ce vor veni. Și nu a mai fost decât liniște. Însăși lumina dimineții de duminică devenise liniște.

     Îndemn pe oricine caută vindecare, înțelegere, seninătate, experiența fundamentală a conectării cu blânda conștiință cosmică, să asculte din cântecele lui Radu – intuitiv și cu intenția de care are nevoie.


     Nu se întâmplă des ca băiatul meu cu sindrom Down să devină prezent și captivat într-o situație nouă. Am ascultat lângă el „Cântec pentru cei plecați”. Devenise el însuși un instrument de transmitere a unei stări. Atent – cu văzul, auzul și parcă tot corpul îi era în ascultare. Avea chipul iluminat și nu își muta privirea din ochii mei. Andrei este un copil ușor anxios, nesigur și interiorizat. Pe parcursul cântecului, percepeam starea lui de siguranță și de bucurie copleșitoare. El nu știe să exprime în cuvinte emoții complicate. A fost un moment de epifanie – pentru el, starea trăită; pentru mine, faptul că o simțeam comunicată. De atunci, Andrei ascultă zilnic din cântece și, ceea ce mi se pare și mai uimitor, cântă și el în felul lui când vrea să ne transmită bucurie.

     Împărtășesc această experiență pentru că e unică în viața de 20 de ani a lui Andrei. Cred că este semnificativ când un suflet născut să fie copil pentru totdeauna, cu emoții mereu copleșitoare, trăiește deodată fără teamă, deplin, un sentiment plenar de siguranță și conectare. Mulțumesc, Radu! ~

Cine sunt eu? 

   Mă numesc Radu Sărăndan și sunt Master Trainer NLPNLP Master CoachWingwave® coachSenior coach ANC, absolvent de Master în PsihologieMedic homeopat și am o experiență de peste 7.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 3.000 de ore de coaching.

     După studiile aprofundate în NLP (master coach și master trainer IANLP) și în psihologie (masterat ”Tehnici de comunicare și influențare socială”), am fondat proiectul VreauNLP! România, un concept unic și complet de dezvoltare personală și profesională prin tehnici NLP.

Află mai multe despre mine!

          În ultimii 15 ani mi-am dedicat cariera dezvoltării de noi concepte și tehnici de dezvoltare personală, care au fost aplicate atât în activitățile de coaching și formare, precum și incluse în călătoriile interioare (meditații ghidate) având mare succes în publicul larg:

 • Vindecă rănile trecutului – vindecarea traumelor fizice și emoționale din trecut, dezvoltarea încrederii în sine și descoperirea curajului și a puterii interioare
 • Magia subconștientului – identificarea resurselor, eliminarea stresului și a îndolielii, conștientizarea forței interioare
 • Încredere la max  – rezolvarea blocajelor mentale și descătușarea potențialului propriu
 • Creativitate fără limite – dezvoltarea creativității, găsirea unor soluții inedited și eficientizarea managementului timpului
 • Mecanismul rachetă – inamicul amânării, acțiune pentru atingerea obiectivelor
 • O viață sănătoasă – viață plină de energie, sănătate și bună dispoziție
 • Îmbunătățește-ți relația cu banii – reprogramarea modului de a gândi pentru a obține abundența
 • O viață sexuală magică – eliminarea convingerilor limitative pentru o viață sexuală sănătoasă, împlinită, magică
 • Vindecarea strămoșilor – descoperirea moștenirii sacre de pe liniile parentale, ruperea lanțurilor convingerilor limitative și utilizarea resurselor moștenite din vechi strămoși, reprogramarea viitorului.


          Am creat diferite tehnici și metode de dezvoltare a potențialului uman și de atingere a performanței și excelenței în mai multe domenii și sunt:

 • fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.
 • fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.
 • fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes
 • co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.
 • co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.
 • co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.
 • co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.
 • creatorul workhop-urilor „Devino femeia care îţi doreşti să fii!”, „Atitudine de success” și „Programează-ţi viitorul!”,
 • co-fondatorul programului „Vindecă rănile trecutului”.


          De mic copil am fost preocupat de învingători. Priveam la televizor competițiile sportive și îmi imaginam și eu cum e să fii pe podium și să primești medalia de aur. Așa că m-am străduit să fiu foarte bun în tot ce făceam, la școală și în sport.

          Primele opt clase le-am absolvit undeva la țară. Chiar dacă era un mediu rural se făcea școală ,,pe rupte”. Învățam cu placere tot ce se preda. Însă cel mai mult îmi plăcea să citesc. Aveam la școală o bibliotecă imensă. Aici am descoperit eroi minunați ai diverșilor autori, l-am descoperit pe Winetou și Old Shaterland.

         Am fost uimit cum două persoane atât de diferite, provenind din medii culturale atât de diferite pot lega o prietenie atât de puternică. Acum pot să înțeleg de ce s-a întâmplat așa, aveau aceleași valori și aceleași principii.

         Apoi i-am descoperit pe Jules Verne, pe Daniel Defoe și pe alții, și nu cred ca aș putea să-mi imaginez copilăria mea fără Robinson Crusoe, Vineri, Capitanul Nemo, Capitanul Hatteras. Aceștia au devenit modelele pe care le-am urmat și de la care am preluat idei, principii.

          Am început să studiez NLP-ul din 2006 şi de atunci, acesta a devenit un mod de viaţă şi de dezvoltare personală. Apoi am decis că este momentul să dau mai departe, așa că, de peste șaisprezece ani, sub îndrumarea mea se formează oameni în domeniul Programării Neuro-Lingvistice prin cursurile NLP (Practitioner, Master și Coach), precum și în ședințele de coaching.


         În Martie 2021, primul retreat, acolo, în munte, am trecut printr-o perioadă de transformări inițiatice și am primit Darul Cântatului, și de atunci asta fac. (Eu, care nu aveam nici o treabă cu muzica. Adică da, ascultam multă muzică, diversă, dar nu cântam niciodată). Am avut câteva vise în care cântam, dar nu le-am dat mare importanță...

Am primit 3 Misiuni:
- să cânt pentru vindecare,
- să cânt pentru trezirea celorlalți,
- să cânt pentru cei care se pregătesc să plece în lumea de dincolo.

© Copyright VreauNLP România - All rights reserved


© Copyright VreauNLP România - All rights reserved