fbpx

Meditația Pietrei 

 marca Dr. Radu Sărăndan 

(material audio gratuit)


    Meditația Pietrei este un mod simplu și blând de reconectare cu trecutul și originile tale. Această meditație ghidată te ajută să identifici resursele cu care ești înzestrat și pe care le-ai preluat de la strămoșii tăi.

    Observi care sunt valorile tale, de ce acționezi așa cum o faci, care resurse te susțin și care nu-ți mai sunt de folos. Înțelegi care sunt învățămintele pe care le-ai preluat de la părinții și bunicii tăi și modul în care acestea te-au modelat și ți-au conturat viața.

În doar 15 minute vei reuși să:

  • Conștientizezi care sunt rădăcinile tale și cum anume îți dau forță, siguranță și susținere să te dezvolți;
  • Observi ce-nseamnă să ai rădăcini puternice și cum te susțin aceste rădăcini în creșterea, dezvoltarea și evoluția ta;
  • Te orientezi spre strămoșii tăi și observi care sunt resursele pe care le-ai preluat de la ei și care te pot susține pe drumul tău;
  • Descoperi că mintea ta subconștientă are soluțiile necesare pentru orice problemă, chiar dacă tu nu știi asta.

Întrebări Frecvente

Ce este o meditație ghidată?

    Transa este o stare a conștienței, momentul când nu ești atent la ce se întâmplă în jurul tău, când fixezi cu atenție un punct oarecare, fără a te uita, de fapt, la el, când ești total implicat în ce faci, când “trăiești muzica”, atunci când alergi, când faci sport și nu-ți dai seama cum trece timpul sau atunci când pur și simplu, privești in depărtare.

    Și atunci când îţi imaginezi sau îţi aduci aminte imagini, sunete sau senzaţii sau vorbești cu tine însuţi, ești într-o anumită transă.

    Pentru că așa funcționează mintea umană, taie temporar, legătura cu exteriorul, pentru a procesa informațiile primite.

Cine poate asculta?

     Oricine dorește să evolueze, să își transforme viața, să se înțeleagă mai bine, poate folosi meditațiile ghidate, drept ”trambulină’’ pentru salt către propriile resurse.

Cum mă ajută să îmi rezolv problemele?

     Atenţia îndreptată spre interior cerne informaţiile primite din exterior şi sprijină formarea convingerilor şi luarea deciziilor. În momentul orientării către sine, ai la dispoziție tot ce ai învățat din experiențele anterioare, toate stările, emoțiile, sentimentele, tot ce ai experimentat în viață.

     Bazându-te pe ceea ce știi și pe ceea ce procesezi ca informație nouă, creezi prezentul și viitorul. Atunci apar cele mai bune idei, atunci se fac planuri, atunci ne programăm viitorul, decidem cine vom fi, ce putem sau nu putem face.

     Mintea conștientă este cea care ne pune opreliști în realizarea dorințelor noastre, în timp ce mintea subconștientă este locul în care sunt păstrate toate resursele de care avem nevoie pentru a reuși.

     Modul de funcționare al NLP este tocmai depășirea barierelor conștientului pentru a deschide larg poarta către subconștient, locul unde are loc schimbarea, și a permite astfel obținerea rezultatelor dorite, oricare ar fi acestea pentru fiecare.

    Astfel, schimbarea se produce foarte rapid, deoarece are loc direct în mintea subconștientă.

E nevoie să rămân treaz?

NU.

Doar fii atent la vocea mea si relaxează-te!

Poți face și alte activități care nu necesită maximum de atenție și concentrare, în timp ce asculți înregistrarea, însă cele mai bune rezultate le-au obținut cei care și-au dedicat integral timpul ascultării meditației ghidate.

Daiana F. 

Claritate și conectare în doar 15 minute!

”Ne tot punem întrebarea cine suntem și de unde venim.

Această meditație este mijlocul ideal de a afla răspunsul.

Odată descoperit acest lucru, următorul pas vine firesc: accesarea unor resurse pe care nici măcar nu știam că le avem la dispoziție. Conectarea cu sinele este ultimul pas și cel care închide cercul, închegând totul într-un mod armonios.

Pentru mine este un instrument extrem de practic și de puternic care, pornind de la apartenență, mă ajută să conștientizez și să accesez resursele necesare pentru dezvoltare și conectare cu sinele.

În doar 15 minute, Meditația Pietrei acționează asupra blocajelor îngropate adânc în subconștient.”

Ovidiu B.

Mi-a schimbat viața

”Atunci când am ascultat pentru prima dată această meditație, am realizat că în interiorul meu este un vid. M-a speriat spațiul negru, nesfârșit, imposibilitatea de a vedea dincolo de întuneric. Am descoperit, cu stupoare, că nu am nici un punct de reper și mi-am amintit că am fost smuls cu tot cu rădăcini din lumea mea de copil, la vârsta de 10 ani, atunci când am plecat de acasă. Am călătorit foarte mult cu jobul și am rătăcit prin lume încercând să mă stabilesc undeva. Nu am reușit niciodată. Parcă nici un sol nu era fertil.

Pe măsură ce am continuat să ascult, am simțit cum mă eliberez de lanțurile trecutului și de fantomele greșelilor pe care le-am făcut fugând de ceea ce sunt cu adevărat. Lucrurile au devenit din ce în ce mai clare, toate piesele de puzzle s-au îmbinat perfect, în mod armonios, și am înțeles de ce lucrurile au stat așa atâția ani. Am descoperit cine sunt, de unde provin, care sunt valorile și resursele cu care am fost înzestrat; am înțeles de ce am ales acest drum și cum pot continua să merg în direcția visului meu, împlinind-mi menirea și având o viață plină de zâmbet, bucurie, liniște, împăcare și energie. 

Azi sunt un alt om, cu totul schimbat. Sunt sigur pe mine, încrezător atât în viitor cât și în puterea mea de a-l trăi așa cum îmi doresc, știu de unde să-mi iau energia, forța și puterea de care am nevoie. O experiență profundă și profund transformatoare... Meditația Pietrei a devenit mantra mea de dimineață și ceaiul cald înainte de culcare. Mulțumesc!

   

Despre Dr. Radu Sărăndan


    Am aflat de NLP în 2006, când treceam printr-o perioadă de mari schimbări interioare. Parcă tot ce știam nu se mai potrivea cu ceea ce se întâmpla în jurul meu. Lucrurile nu mergeau prea bine, situația nu era roz deloc. Și am început să caut ceva care să mă ajute să trec peste problemele pe care le aveam.

    Așa am început cursul de NLP Practitioner. Acolo am învățat ceva extraordinar. Am învățat să înțeleg ce se întâmplă în mintea mea și mai ales cum pot să lucrez cu subconștientul meu, în așa fel încât să pot face schimbările pe care mi le doream.

    Atunci, văzând cât de mult am reușit să-mi schimb viața în bine, am hotărât să prezint aceste tehnici și altora, pentru că doream să-i învăț cum pot să realizeze și ei schimbările dorite. Așa am ajuns Master Trainer NLP, cel mai înalt nivel de recunoaștere a performanțelor în domeniul NLP.

    Acum, după o experiență de peste 7.000 de ore de predare și peste 1.500 de ore de coaching, văzând transformările pe care le au participanții la cursuri și clienții din ședințele de coaching, mi-am dat seama că am făcut una dintre cele mai bune alegeri din viața mea.© Copyright VreauNLP România