fbpx

Despre noi

Despre noi

Despre Dr. Radu Sărăndan

          Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLPNLP Master CoachWingwave® coachSenior coach ANC, absolvent de Master în PsihologieMedic homeopat și are o experiență de peste 7.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1.500 de ore de coaching.

          După studiile aprofundate în NLP (master coach și master trainer IANLP) și în psihologie (masterat ”Tehnici de comunicare și influențare socială”),  fondează proiectul VreauNLP! România, un concept unic și complet de dezvoltare personală și profesională prin tehnici NLP, cu centre în 6 orașe din țară.

Dr. Radu Sărăndan 

este Master Trainer NLPNLP Master CoachWingwave® coachSenior coach ANC, absolvent de Master în PsihologieMedic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


          După studiile aprofundate în NLP (master coach și master trainer IANLP) și în psihologie (masterat ”Tehnici de comunicare și influențare socială”),  fondează proiectul VreauNLP! România, un concept unic și complet de dezvoltare personală și profesională prin tehnici NLP, cu centre în 6 orașe din țară.


          În ultimii 16 ani și-a dedicat cariera dezvoltării de noi concepte și tehnici de dezvoltare personală, care au fost aplicate atât în activitățile de coaching și formare, precum și incluse în călătoriile interioare (transe) are au avut mare succes în publicul larg:


             Vindecă rănile trecutului – vindecarea traumelor fizice și emoționale din trecut, dezvoltarea încrederii în sine și descoperirea curajului și a puterii interioare

             Magia subconștientului – identificarea resurselor, eliminarea stresului și a îndolielii, conștientizarea forței interioare

             Încredere la maxim  – rezolvarea blocajelor mentale și descătușarea potențialului propriu

             Creativitate fără limite – dezvoltarea creativității, găsirea unor soluții inedited și eficientizarea managementului timpului

             Mecanismul rachetă – inamicul amânării, acțiune pentru atingerea obiectivelor

             O viață sănătoasă – viață plină de energie, sănătate și bună dispoziție

             Îmbunătățește-ți relația cu banii – reprogramarea modului de a gândi pentru a obține abundența

             O viață sexuală magică – eliminarea convingerilor limitative pentru o viață sexuală sănătoasă, împlinită, magică

             Vindecarea strămoșilor – descoperirea moștenirii sacre de pe liniile parentale, ruperea lanțurilor convingerilor limitative și utilizarea resurselor moștenite din vechi strămoși, reprogramarea viitorului.


          Dr. Radu Sărăndan a creat diferite tehnici și metode de dezvoltare a potențialului uman și de atingere a performanței și excelenței în mai multe domenii:

  • fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.
  • fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.
  • fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes
  • co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.
  • co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.
  • co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.
  • co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.
  • creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,
  • co-fondatorul programului ,,Vindecă rănile trecutului”.

          De mic copil am fost preocupat de învingători. Priveam la televizor competițiile sportive și îmi imaginam și eu cum e să fii pe podium și să primești medalia de aur. Așa că m-am străduit să fiu foarte bun în tot ce făceam, la școală și în sport.

          Primele opt clase le-am absolvit undeva la țară. Chiar dacă era un mediu rural se făcea școală ,,pe rupte”. Învățam cu placere tot ce se preda. Însă cel mai mult îmi plăcea să citesc. Aveam la școală o bibliotecă imensă. Aici am descoperit eroi minunați ai diverșilor autori, l-am descoperit pe Winetou și Old Shaterland.

         Am fost uimit cum două persoane atât de diferite, provenind din medii culturale atât de diferite pot lega o prietenie atât de puternică. Acum pot să înțeleg de ce s-a întâmplat așa, aveau aceleași valori și aceleași principii.

         Apoi i-am descoperit pe Jules Verne, pe Daniel Defoe și pe alții, și nu cred ca aș putea să-mi imaginez copilăria mea fără Robinson Crusoe, Vineri, Capitanul Nemo, Capitanul Hatteras. Aceștia au devenit modelele pe care le-am urmat și de la care am preluat idei, principii.

          Am început să studiez NLP-ul din 2006 şi de atunci, acesta a devenit un mod de viaţă şi de dezvoltare personală. Apoi am decis că este momentul să dau mai departe, așa că, de peste șaisprezece ani, sub îndrumarea mea se formează oameni în domeniul Programării Neuro-Lingvistice prin cursurile NLP (Practitioner, Master și Coach), precum și în ședințele de coaching.

sigla footer

          © Copyright VreauNLP România - All rights reserved