fbpx

27 februarie 13

Armonizarea aurelor în timpul Raportului

0  comments

In timpul unui exercitiu special si unic in lume, pe care l-am creat noi, Dr.Radu Sarandan – Master Trainer NLP si Marius Cernea – Master Practitioner NLP, in Decembrie 2011, pentru curatarea si activarea centrilor energetici, am descoperit lucruri extraordinare.

Prin urmare, vreau sa impartasesc cu voi aceasta experienta extraordinara care demonstreaza deja ca NLP-ul face lucruri cu adevarat magice. Pe tot parcursul demonstrarii eficacitatii acestui exercitiu, am observat, nu numai activarea centrilor energetici ci si armonizarea aurelor celor implicati in procesul NLP. Acest lucru demonstreaza cu prisosinta faptul ca, raportul real din NLP, creat pe respiratie, atitudine, gesturi, mimica, s.a., este mult mai profund decat ne-am putut imagina.

La acest exercitiu am participat eu, Marius Cernea – Master Practitioner, ca si ghid iar subiectii- exploratori care au dorit sa-si alinieze centrii energetici au fost doamnele Teodora Muth-Practitioner NLP si Ramona Cernea – Practitioner NLP, in cabinetul din ORADEA al doamnei Maria Baicu- bioenergo-terapeut.

Astfel, in pozele alaturate se poate observa aura mea, a ghidului, Marius Cernea, de culoare verzuie la inceputul exercitiului, aura care, dupa terminarea exercitiului facut cu cei doi exploratori, avea culorile identice cu cea a exploratorilor, eu participand doar ca si ghid la exercitiu si sustinand doar rapportul NLP. In pozele exploratorilor, care au fost facute cu aparatul  SCIO din cabinetul doamnei Maria Baicu, din Oradea,  se poate observa activarea la un nivel extraordinar a centrilor energetici atat a celor doi exploratori, cat si a ghidului.

Aici aveti marturia d-nei Maria Baicu – terapeut, care ne-a pus la dispozitia aparatul si a facut un comentariu:

,,Ca terapeut si utilizator al aparatului de biorezonanta SCIO, pot confirma modificarea aurei fiecarei persoane dupa acest exercitiu, cel mai evident fiind la Ramona. Pentru a  ne convinge, am facut poze fiecarui participant inainte si dupa efectuarea exercitiului dupa cum se vede in imaginile alaturate. Comentariile si interpretarile legate de aura cred ca nu isi au rostul ; pentru mine cel mai important este ca un exercitiu de NLP poate sa ne armonizeze corpul energetic.’’

In prezent, dupa ani de experienta, experimentari si imbunatatiri ale metodei, putem afirma cu tarie ca avem satisfactii extraordinare care ne-au aratat ca NLP-ul practicat cu responsabilitate de catre ghizi si exploratori, aduce multe satisfactii, urcandu-ne pe scara excelentei si valorilor umane de necontestat. Astfel, pot afirma cu tarie, din nou, ca ceea ce s-a descoperit de catre Echipa VreauNLP, la Oradea, este unic in lume in ceea ce priveste alinierea, activarea, armonizarea centrilor energetici si a aurei.

Va invitam sa folositi aceste exercitii extraordinare care au efecte vizibile din prima secunda dupa terminarea lor.

INRADACINAREA

Pentru inceput, te invit sa respiri profund de cateva ori, si sa te relaxezi atat de mult cat iti este posibil… oamenii au metode diferite de a se relaxa… poti sa iti orientezi atentia pe respiratie sau poti sa-ti orientezi atentia asupra pozitiei picioarelor tale… si imagineaza-ti ca undeva din talpile tale pornesc radacini care patrund adanc in pamant, iar energia negativa, folosita, uzata, se scurge prin aceste radacini in adancimile pamantului… si ramai curat si pur….

APOI, FA UN PAS IN FATA TA!

Chakra 1

… Si Imagineaza-ti in fata ta, un cocon de culoare rosie, care este culoarea primei chakre.

Aici, se afla o energie de culoare rosie, care are aceeasi vibratie ca si prima chakra. In momentul cand vei pasi in acest cocon, plin de culoarea si energia vibrationala a primei chakre, se va realiza o echilibrare si curatire a acesteia. Fiecare om o poate face in felul sau.

Acum, orienteaza-ti atentia asupra primei chakre, care stii unde este situata, si mentine aceasta atentie orientata acolo, pentru cateva clipe.

In momentul cand esti pregatit, paseste in acest cocon avand mentinuta atentia asupra primei chakre.

Acum, da-ti voie sa vezi, sa simti sau sa auzi razboinicul tau interior… simte-i puterea si dorinta de confruntare cu realitatea, observa-i lupta pentru supravietuire si vitalitatea care se manifesta in mediul inconjurator atunci cand ai cea mai mare nevoie de ea… si raspunde-ti la intrebarile “Cand si cine ma ameninta? Unde ma ameninta? Cine ma stimuleaza?”

Da voie, ca energia coconului, impreuna cu energia razboinicului tau interior, sa-ti patrunda in corp, prin fiecare respiratie, si observa cum corpul tau este imbogatit si transformat, apoi, da voie ca aceasta energie sa echilibreze si sa armonizeze energia primei chakre…..

Observa, auzi si simte ce se intampla… apoi, iesi din acest cocon!

Chakra 2

Si Imagineaza-ti in fata ta, un cocon de culoare portocalie, care este culoarea celei de-a doua chakre. Aici, se afla o energie de culoare portocalie, care are aceeasi vibratie ca si cea de-a doua chakra. In momentul cand vei pasi in acest cocon, plin de culoarea si energia vibrationala a celei de-a doua chakre, se va realiza o echilibrare si curatire a acesteia. Fiecare om o poate face in felul sau.

Acum, orienteaza-ti atentia asupra celei de-a doua chakre,  care  se gaseste la 4 degete sub ombilic si mentine aceasta atentie orientata acolo, pentru cateva clipe.

In momentul cand esti pregatit, paseste in acest cocon de culoare portocalie avand mentinuta atentia asupra celei de-a doua chakre.

Acum da-ti voie sa vezi, sa simti sau sa auzi iubita/iubitul tau interior…. simte-i bucuria de a trai, simte-i formele trupului si savoarea senzoriala pe care ti-o ofera, simte-i placerea jocului pe care aceasta le face, voluptatea pe care ti-o ofera in momentul unirii si raspunde-ti la intrebarile “Cum si ce se intampla?”

Da voie, ca energia acestui cocon, impreuna cu energia iubitei/iubitului tau interior sa-ti patrunda in corp prin fiecare respiratie si observa cum corpul tau este imbogatit si transformat… apoi, da voie ca aceasta energie sa echilibreze si sa armonizeze energia celei de-a doua chakre…

Observa, auzi si simte ce se intampla… apoi, iesi din acest cocon!

Chakra 3

Acum, Imagineaza-ti in fata ta, un cocon de culoare galbena, care este culoarea celei de-a treia chakre. Aici, se afla o energie de culoare galbena, care are aceeasi vibratie ca si cea de-a treia chakra. In momentul cand vei pasi in acest cocon, plin de culoarea si energia vibrationala a celei de-a treia chakre, se va realiza o echilibrare si curatire a acesteia. Fiecare om o poate face in felul sau.

Acum, orienteaza-ti atentia asupra celei de-a treia chakre, care se gaseste la doua degete deasupra ombilicului si mentine aceasta atentie orientata acolo, pentru cateva clipe.

In momentul cand esti pregatit, paseste in acest cocon de culoare galbena, avand mentinuta atentia asupra celei de-a treia chakre.

Acum, da-ti voie sa vezi, sa simti sau sa auzi magicianul tau interior… cel ale carui capacitati, strategii, gandire este orientata catre dorinta de putere, control, satisfacerea necesitatilor individuale si evolutie catre libertate… Simte cum capacitatile sale de analiza, de gandire logica si uneori de a spune “NU” te-au ajutat in diverse situatii. Acum, raspunde-ti la intrebarile “ Cum se intampla asta si cum decurge acest lucru?”

Da voie, ca energia acestui cocon, impreuna cu energia magicianului tau interior, sa-ti patrunda in corp, prin fiecare respiratie si observa cum corpul tau este imbogatit si transformat… apoi, da voie ca aceasta energie sa echilibreze si sa armonizeze energia celei de-a treia chakre…

Observa, auzi si simte ce se intampla… apoi iesi din acest cocon!

Chakra 4

… Si Imagineaza-ti in fata ta, un cocon de culoare verde, care este culoarea celei de-a 4-a chakre. Aici, se afla o energie de culoare verde care are aceeasi vibratie ca si cea de-a 4-a chakra. In momentul cand vei pasi in acest cocon, plin de culoarea si energia vibrationala a celei de-a 4-a chakre, se va realiza o echilibrare si curatire a acesteia. Fiecare om o poate face in felul sau.

Acum, orienteaza-ti atentia asupra celei de-a 4-a chakre, care se gaseste in centrul pieptului, in dreptul inimii, si mentine aceasta atentie orientata acolo, pentru cateva clipe.

In momentul cand esti pregatit, paseste in acest cocon avand mentinuta atentia asupra celei de-a 4-a chakre.

Acum, da-ti voie sa vezi, sa simti sau sa auzi preoteasa ta interioara…. simte-i iubirea,  credinta in valorile sale, compasiunea, dragostea, permisivitatea, capacitatea de a spune “DA”, lumii care ne inconjoara. Si raspunde la intrebarile:  ,,De ce unele lucruri sunt bune sau rele si daca este bine ca acele lucruri sa fie bune sau rele”?.

Da voie, ca energia coconului, impreuna cu energia preotesei tale interioare, sa-ti patrunda in corp prin fiecare respiratie si observa cum corpul tau este imbogatit si transformat, apoi da voie ca aceasta energie sa echilibreze si sa armonizeze energia celei de-a 4-a chakre…

Observa, auzi si simte ce se intampla… apoi, iesi din acest cocon!

Chakra 5

… Si Imagineaza-ti in fata ta, un cocon de culoare albastra, care este culoarea celei de-a 5-a chakre. Aici, se afla o energie de culoare albastra care are aceeasi vibratie ca si cea de-a 5-a chakra. In momentul cand vei pasi in acest cocon, plin de culoarea si energia vibrationala a celei de-a 5-a chakre, se va realiza o echilibrare si curatire a acesteia. Fiecare om o poate face in felul sau.

Acum, orienteaza-ti atentia asupra celei de-a 5-a chakre, care se gaseste la baza gatului si mentine aceasta atentie orientata acolo, pentru cateva clipe.

In momentul cand esti pregatit, paseste in acest cocon, avand mentinuta atentia asupra celei de-a 5-a chakre.

Acum, da-ti voie sa vezi, sa simti sau sa auzi, artistul tau interior… simte-i dorinta de a comunica, de a crea, de a se exprima in orice mod artistic cu putinta. Observa cum experimenteaza propria identitate si incearca, prin diferitele modalitati de comunicare si exprimare, sa descopere sensul vietii sale, apoi intreaba-te “Cine sunt eu, care este sensul vietii mele si pentru ce am fost creat?”

Da voie, ca energia coconului, impreuna cu energia artistului tau interior, sa-ti patrunda in corp, prin fiecare respiratie si observa cum corpul tau este imbogatit si transformat, apoi, da voie ca aceasta energie sa echilibreze si sa armonizeze energia celei de-a 5-a chakre…

Observa, auzi si simte ce se intampla… apoi, iesi din acest cocon!

Chakra 6

… Si Imagineaza-ti in fata ta, un cocon de culoare violet, care este culoarea celei de-a 6-a chakre. Aici, se afla o energie de culoare violet, care are aceeasi vibratie ca si cea de-a 6-a chakra. In momentul cand vei pasi in acest cocon, plin de culoarea si energia vibrationala a celei de-a 6-a chakre, se va realiza o echilibrare si curatire a acesteia. Fiecare om o poate face in felul sau.

Acum, orienteaza-ti atentia asupra celei de-a 6-a chakre, care se gaseste in centrul fruntii, in partea superioara a nasului, intre sprancene si mentine aceasta atentie orientata acolo, pentru cateva clipe.

In momentul cand esti pregatit, paseste in acest cocon, avand mentinuta atentia asupra celei de-a 6-a chakre.

Acum, da-ti voie sa vezi, sa simti sau sa auzi, regina ta interioara… a carei capacitate de intelegere te-a ajutat sa iti gasesti propria cale, sa intelegi sensul vietii, sa vezi calea de evolutie a mediului din care face parte, in vederea binelui tuturor celor implicati… si intreaba-te: ”Ceea ce fac, in vederea atingerii obiectivului, este folositor pentru dezvoltarea mea si a tuturor membrilor grupului din care fac parte?”

Da voie, ca energia coconului, impreuna cu energia reginei tale interioare, sa-ti patrunda in corp, prin fiecare respiratie si observa cum corpul tau este imbogatit si transformat, apoi, da voie ca aceasta energie sa echilibreze si sa armonizeze energia celei de-a 6-a chakre…

Observa, auzi si simte ce se intampla… apoi, iesi din acest cocon!

Chakra 7

… Si acum, imagineaza-ti in fata ta, un cocon de culoare alba, care este culoarea celei de-a 7-a chakre. Aici, se afla o energie de culoare alba, care are aceeasi vibratie ca si cea de-a 7-a chakra. In momentul cand vei pasi in acest cocon, plin de culoarea si energia vibrationala a celei de-a 7-a chakre, se va realiza o echilibrare si curatire a acesteia. Fiecare om o poate face in felul sau.

Acum, orienteaza-ti atentia asupra celei de-a 7-a chakre,  care se gaseste in crestetul capului si mentine aceasta atentie orientata acolo pentru cateva clipe.

In momentul cand esti pregatit, paseste in acest cocon, avand mentinuta atentia asupra celei de-a 7-a chakre.

Acum, da-ti voie sa vezi, sa simti sau sa auzi pe reprezentantul fortei creatoare pe Pamant… simte-i vibratia iubirii, dragostea fata de oameni, si intreaba-te ”Ce este mai presus de mine ca fiinta si persoana si ce ar trebui sa fac, pentru ca intreaga lume sa fie mai buna?”.

Da voie, ca energia coconului, impreuna cu energia fortei creatoare, sa-ti patrunda in corp, prin fiecare respiratie si observa cum corpul tau este imbogatit si transformat, apoi da voie ca aceasta energie sa echilibreze si sa armonizeze energia celei de-a 7-a chakre…

Observa, auzi si simte ce se intampla….apoi, iesi din acest cocon!

Si acum, dupa ce toate cele sapte chakre s-au curatit si s-au armonizat, da-ti voie sa stai cateva clipe in aceasta stare de armonie cu tine si cu Universul din care faci parte… multumeste-i pentru tot ce ai primit… si cand simti ca este potrivit pentru tine, revino aici si acum!…

Happy End!

Dora inainte

Dora dupa exercitiu

Marius inainte

Marius dupa raport Dora

Marius dupa raport in primele 10 minute Dora

Marius dupa raport in primele 10 minute Ramo

Ramona inainte

Ramona dupa exercitiu


Radu Sărăndan

Radu Sărăndan

DE ce să alegi Vreaunlp România?

     Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, Wingwave® coach, Senior coach ANC, absolvent de Master în Psihologie, Medic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


• fondatorul proiectului Vreau NLP! România, unul din cele mai complexe programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.

• fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.

• fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.

• fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes

• co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.

• co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.

• co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.

• co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.

• creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,

• co-fondatorul programului ”Vindecă rănile trecutului”

Related posts

Radu Sărăndan

februarie 27, 2013

Armonizarea aurelor în timpul Raportului

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Ce părere ai despre acest articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}