fbpx

31 mai 16

Tabăra ”Recreează-te!” – Runcu, 8-13 mai 2016

0  comments

     

     Bună,

 

      https://www.youtube.com/watch?v=236Z_cddJNY

 

     A fost o vreme superbă la București. Am lăsat pașii să mă poarte și am explorat câteva străduțe, fără GPS, ghidat doar de radarul intern; cernând prin filtrul experienței și al curiozității pentru tot ceea ce este nou, sunete și parfum suav de mâna Maicii Domnului și iasomie. M-am bucurat pe deplin, după câteva ploi de vară scurte, de primăvara asta care părea că nu se mai dă… venită. Nori albi, denși și pufoși, păreau aplicați pe seninul cerului cu o precizie de pictor experimentat.

 

     Emoțiile se cristalizează și descoperirile din tabăra de la Runcu rearanjează modul meu de a organiza cursurile și de a lucra cu grupurile. A fost o tabără experimentală centrată pe valențele sinelui și identității. Într-un peisaj de basm, cufundați în liniștea dintre văi și inundați de verde, profund legați de rădăcinile terestre și cele aerobe prin care s-au conectat cu albastrul atât de apropiat al cerului, perechile de ghizi-exploratori pornite în călătoria de explorare și redefinire a identității sinelui au făcut o mulțime de descoperiri. Și au conștientizat propriile modele interne de reprezentare a calităților, învățând astfel tiparul pe baza căruia își pot construi toate calitățile de care au nevoie.

 

     Suntem încă, cu toții, sub impactul transformărilor ce au avut loc acolo și ale căror reverberații le vom mai observa transformându-ne încă mult timp de acum înainte.

 

     E o după-amiază însorită de vară mai degrabă decât de primăvară. Mi-am luat laptopul pe terasă și ascult glasul naturii în timp ce-ți scriu. Sunt înconjurat de verdele care-mi inundă, cu viață, plămânii. Zâmbesc privind trandafirii înfloriți. În aer plutește parfum de caprifoi...

 

     Aș avea atâtea să-ți spun că nici nu știu cu ce să-ncep...

 

     Ultima perioadă a fost atât de plină de noutăți, încât n-am avut răgazul să cern tot ce-aș vrea să-ți povestesc. După săptămâna minunată de la Runcu, am început, în același week-end Cursul NLP Practitioner de la București, apoi, week-end-ul imediat următor, am participat la seminarul susținut de Dr. Stephen Gilligan la Poiana Brașov, eveniment despre care ți-am povestit săptămâna trecută.

 

     Și dacă-n tabără am făcut cercetare, aprofundând, împreună cu o parte din cursanții Școlii de NLP, persoane cunoscute aflate în diferite etape ale propriei dezvoltări, aspecte legate de identitate; la Poiana Brașov am avut ocazia să cunosc oameni din toată țara, specialiști in domeniu, la Seminarul Transa Generativă participând persoane care au atins deja un nivel de pregătire foarte avansat: traineri, master traineri, coachi. A fost o experiență de trance-formare cu adevărat transformațională.

 

     Ce mi-a plăcut mai mult?

 

     N-aș putea să spun! Taberele pe care le organizez la munte pun la dispoziție un mediu de lucru propice pe care-l pregătesc amănunțit cu multe luni înainte pentru a putea oferi participanților o săptămână de neuitat. Din postura de cursant însă lucururile stau cu totul altfel. Totul pare nou, informația este ca o prăjitură aburindă, irezitibilă, din care nu mai ai răbdare să guști. Meditând cu regularitate, făcând sport, ducând o viață echilibrată și cu zece ani de NLP în spate, presupuneam că nimic nu mă mai poate surprinde.


     Însă a fost o experiență care mi-a dat ocazia să descopăr lucruri noi despre și în mine însumi. Am conștientizat, și mai profund, legătura dintre vibrația fiecăruia cu vibrația cosmică, rolul și importanța unui fir de praf în univers. Am adunat, din aceeași postură de cursant, informații despre organizarea necesară pentru a oferi o amintire vakog complexă cât și despre modul de lucru al unui nume în domeniu și am să aplic totul în conducerea transelor pe care le voi susține de acum înainte la cursurile mele.

 

     Cum mă simt deci?

 

     Obosit ai crede. Ba deloc! Sunt chiar neobosit și nerăbdător să te cunosc și să pornim împreună în ceea ce rămâne, cu fiecare curs, cea mai frumoasă aventură a vieții mele.

 

     Se lasă seara. Am să merg la o plimbare prin pădure.

 

     Tu cum îți petreci serile-astea luminoase-n care soarele stă de veghe până tărziu după ora 20.00?

 

     TRĂIEȘTE VIAȚA PE CARE ȚI-O DOREȘTI!

 

     Și urmează-ți inima!

     https://youtu.be/LlxC6qfVuxE


     Dr. Radu Sărăndan, Fondator Vreau NLP! România, Master Trainer NLP, vreaunlp.ro


Radu Sărăndan

Radu Sărăndan

DE ce să alegi Vreaunlp România?

     Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, Wingwave® coach, Senior coach ANC, absolvent de Master în Psihologie, Medic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


• fondatorul proiectului Vreau NLP! România, unul din cele mai complexe programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.

• fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.

• fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.

• fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes

• co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.

• co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.

• co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.

• co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.

• creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,

• co-fondatorul programului ”Vindecă rănile trecutului”

Related posts

Radu Sărăndan

august 11, 2014

Vindecă Rănile Emoționale – 2014
Vindecă rănile trecutului – Albena, septembrie 2014

Radu Sărăndan

februarie 20, 2014

Tabăra Șlefuiește diamantul – Runcu, mai 2014

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Ce părere ai despre acest articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}