fbpx

22 noiembrie 13

Curs de dezvoltare personală

0  comments

„Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona.” Albert Einstein

NLP – Calea dezvoltarii tale personale!

NLP (Programarea Neuro-Lingvistica)? Dezvoltare personala? Care este legatura dintre cele doua domenii si cum pot fi ele puse sub aceeasi “umbrela”?

NLP-ul a fost gandit la inceput ca o suma a celor mai bune tehnici de psihologie aplicata care au avut rezultate si au produs schimbari pentru a fi transmise celor care studiau psihologia. Totusi, ceea ce au descoperit initiatorii NLP-ului, reproducand tehnicile specialistilor din domeniul psihologiei si dezvoltandu-le ulterior, a fost modul cum percepem experientele si mediul inconjurator precum si unicitatea reprezentarii fiecarui eveniment, intamplare, experienta. Rezultatele au depasit asteptarile si astfel i-a provocat pe initiatori sa experimenteze descoperirile facute si in mediul de afaceri, in mediul educational, in sport s.a.

Stiinta dezvoltarii personale si NLP-ul au cunoscut o dezvoltare puternica atingand performante pana nu demult catalogate drept magice. Modele reprezentand persoane de succes din toate domeniile mai sus precizate au constituit reperele unor programe care ulterior s-au dovedit replicate cu succes, ceea ce a deschis calea NLP-ului catre stiinta, fiind bazat pe legi, metode, rezultate masurabile si verificabile, toate acestea oferind oricui posibilitatea de a le invata si de a le aprofunda.

NLP-ul a intrigat de la inceput prin simplitatea sa, prin exercitiile focusate asupra situatiilor specifice si prin faptul ca trateaza fiecare persoana ca fiind UNICA. In NLP se considera ca fiecare persoana are toate resursele, adica tot ceea ce are nevoie ca sa fie cum isi doreste, doar ca NU STIE CUM! Pentru aceasta, Vreau NLP! Romania a conceput un curs orientat catre dezvoltarea fiecarei persoane, catre dezvoltarea TA! Astfel ne-am gandit sa concentram toate informatiile de care ai nevoie sa iti construiesti un nou EU, cu “un bagaj de cunostinte” inedit, pregatit pentru a reusi in viata.

Cum facem asta? “Administram” NLP sub forma de teorie si foarte multe exercitii aplicate, pentru ca, pana la urma, dezvoltarea personala si NLP-ul inseamna practica iar apoi prin rezultatele obtinute, devine un stil de viata. Cursurile sunt organizate in 7 module, fiecare modul ocupand un weekend pe luna. Este important de stiut ca Vreau NLP! Romania a dezvoltat si implementat conceptul de Scoala NLP, oferind cursantilor posibilitatea practicarii celor invatate la curs, prin participare interactiva.

De ce 7 luni? In urma analizei efectuate s-a concluzionat faptul ca abilitatile personale, cele de viata si cele dezvoltate spre a avea succes sunt eficient formate pe parcursul a 7 luni. Haideti sa vedem ce vom afla la fiecare modul:

MODULUL 1: OBIECTIVELE.

Vei afla ce inseamna un obiectiv, cum sa formulezi obiectivul personal, ce anume trebuie sa eviti in exprimarea lui, care sunt conditiile unui obiectiv pentru ca acesta sa se indeplineasca, precum si cum sa te programezi mental pentru indeplinirea sa.

Stiai ca iti poti programa creierul pentru a-ti indeplini obiectivul dorit, apoi fiecare pas pe care il vei face va fi catre indeplinirea obiectivului propus? La modulul 1 tu, ca si cursant, vei alege obiectivul propus, și apoi, peste o perioada … surpriza! Vei vedea ca obiectivul a fost indeplinit!

MODULUL 2: COMUNICAREA NON VERBALA si RAPPORT-ul

Vei descoperi secrete ale comunicarii non verbale, ale microexpresiilor faciale, vei vedea „adevarul” sau „creatia” („falsul”) pe fetele persoanelor cu care vei sta de vorba, vei descoperi si practica tehnicile de rapport (sincronizare interpersonala); vei sti cum sa “livrezi” informatiile dorite si cum sa desfaci blocajele in comunicare.

Stiai ca prin tehnica de rapport poti face o persoana sa se simta foarte bine si confortabil în prezența ta in mai putin de 1 minut?

MODULUL 3: SUBMODALITATI

Vei intelege ca experientele din jurul tau, in functie de semnificatia pe care le-o acorzi, sunt percepute diferit de tine, comparativ cu alte persoane. Vei intelege semnificatiile evenimentelor din jurul tau, vei invata cum sa reprogramezi interpretarile evenimentelor in functie de dorinta ta si, bineinteles,  de obiectivele propuse.

Stiai ca prin submodalitati (caracteristici ale reprezentarilor interne) poti afla cum te-ai programat pentru o afectiune si ca iti poti reprograma creierul pentru a te autovindeca?

Stiai ca, cu ajutorul submodalitatilor te poti lasa de fumat in 15-20 minute? De asemenea, stiai ca te poti elibera de o frica intensa, fobie chiar, printr-un exercitiu care nu dureaza mai mult de 15 minute?

MODULUL 4: ANCORELE

Vei descoperi modul in care se creeaza ancorele, legatura dintre un stimul si o reactie. Ancorele care ti-au ghidat viata fara sa stii cum si de ce vor deveni constiente pentru tine, astfel incat TU le vei selecta si le vei pastra pe cele care sunt potrivite pentru tine, iar pe cele care te limitau le vei schimba cum vei dori. Reactiile vor deveni comportamente programate in functie de scop, urmarind, totodata, verificarea impactului acestuia asupra vietii personale, a celor dragi tie precum si a mediului in care actionezi.

Stiai ca numele tau este o ancora la care raspunzi intorcand capul? Culoarea rosie a semaforului este o alta ancora la care ai fost invatat sa stai si sa astepti pana apare culoarea verde! Gandeste-te cate alte tipuri de ancore ai in viata ta fara ca macar sa fi fost constient de ele!

MODULUL 5: LINIA VIETII

Acest modul cu siguranta va avea un impact fantastic asupra vietii tale! Pana nu demult acest modul era doar pentru „initiati” dar cu ajutorul tehnicilor de NLP a fost simplificat pentru ca si tu sa il poti folosi. Vei fi uimit cand vei descoperi ca fiecare persoana are o linie a timpului individuala, unica, exact ca insasi persoana ta.  Tehnica este una dintre cele mai puternice din NLP, prin ea modificandu-se conceptia despre evenimentele trecute, prezente si viitoare.

Stiai ca un eveniment pe care l-ai interpretat intr-un anume fel, avand o amprenta emotionala semnificativa asupra ta – negativa sau pozitiva – influenteaza fiecare eveniment ulterior si modul in care tu percepi situatiile noi? Cum ar fi daca ai putea sa iti rescrii toata istoria personala si sa decizi cum sa iti traiesti viata de acum inainte? Ce ai modifica, cum ti-ai transforma viata?

MODULUL 6: META LIMBAJ SI LIMBAJUL HIPNOTIC

Vei descoperi ce inseamna limbajul din perspectiva NLP, cum fiecare cuvant are o putere asupra ta prin perceptia si reprezentarea sa mentala diferita si specifica. Cu ajutorul cuvintelor inveti sa depasesti starile de blocaj, creezi alt comportament.

Stiai ca creierul tau nu cunoaste negatia iar ca sa iesi dintr-o stare de blocaj trebuie sa folosesti un anumit tip de limbaj care iti da alternative? Iar cand esti intr-o stare de confuzie stiai ca, folosind un limbaj diferit decat cel utilizat de tine de obicei, poti intelege limitele situatiei in care te afli, ceea ce va reduce impactul emotional?

MODULUL 7: STRATEGII MENTALE

Acest modul te ajuta sa intelegi ca ai o strategie pentru fiecare zi. De fapt tu însuți, în subconștientul tau, alegi cum iti petreci fiecare zi. Vei descoperii strategiile mentale, tiparele de gandire si modelele de actiune ale tale si nu numai!

Stiai ca exista mici diferente intre o zi de succes si o zi de esec iar cand devii constient de ele poti schimba ziua de esec cu ziua de succes foarte rapid?

Sunt sigur ca ai auzit de persoane care invata foarte rapid. Unele persoane parca ar fotografia cartile sau sursele de informatii, altii intra intr-o stare in care asculta diverse carti sau lectii apoi stiu ce era in carte de parca ar fi studiat-o mai mult timp. Cum ar fi daca si tu ai stii cum sa iti activezi memoria fotografica, cum ar fi daca ai stii principiile invatarii rapide, cum ar fi daca ai scapa de blocajele, limitele pe care le ai cu privire la capacitatile tale de invatare rapida?

Toate acestea suntem convinsi ca iti vor incita curiozitatea spre a ne cunoaste!

Avertisment! NLP-ul creeaza dependenta… de cunoastere!

Daca vrei sa afli cum sa iti stabilesti obiectivele si cum pot fi acestea indeplinite, te asteptam la curs!
Daca vrei sa-ti controlezi emotiile si sa iti dezvolti o atitudine de succes, acest curs este pentru tine!

Daca vrei sa stii cum iti poti disciplina, orienta si programa mintea pentru a-ti creea viata pe care ti-o doresti, acest curs este pentru tine!

Daca vrei sa afli cum sa atingi performanta si excelenta in viata personala si profesionala, te asteptam la curs!

Pentru a-ți rezerva locul la curs, detalii suplimentare și înscrieri poți apela numărul de contact:

Radu Sărăndan – tel: 0744 366 157   e-mail: office@vreaunlp.ro

 


Radu Sărăndan

Radu Sărăndan

DE ce să alegi Vreaunlp România?

     Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, Wingwave® coach, Senior coach ANC, absolvent de Master în Psihologie, Medic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


• fondatorul proiectului Vreau NLP! România, unul din cele mai complexe programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.

• fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.

• fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.

• fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes

• co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.

• co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.

• co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.

• co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.

• creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,

• co-fondatorul programului ”Vindecă rănile trecutului”

Related posts

Radu Sărăndan

februarie 28, 2013

Atitudinea Determină Succesul

Radu Sărăndan

februarie 17, 2013

Traininguri personalizate

Radu Sărăndan

februarie 17, 2013

NLP în Modelarea Corporală

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Ce părere ai despre acest articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}