fbpx

17 februarie 13

NLP în Modelarea Corporală

0  comments

Modelarea corporala este obiectivul dorit al multor persoane care au anumite cerinte şi standarde în privinta aspectului lor fizic. Tehnicile Programării Neuro-Lingvistice (NLP) vin în completarea acestor dorinte cu un ajutor concret, clar, verificabil, împreună cu efortul fizic constient depus de fiecare persoană în parte si alimentatia echilibrata potrivita dietei personalizate, concepute de o persoana specializata.

Constientizarea situatiei actuale si a starii dorite, ne va ajuta să identificam convingerile care limitează realizarea scopului propus, a strategiilor potrivite pentru îndeplinirea sa, a modificarilor mentale necesare obţinerii maximului de resurse din fiecare stare atinsa.

Convingerile care ne limiteaza sunt cele care ne ghidează viata chiar fara sa le constientizam si pe baza experientei, a amintirilor avem anumite deprinderi, abilitati.

Constientizarea abilitatilor si a limitarilor pe care le avem este primul pas catre indeplinirea scopului propus. Altfel spus, suntem suma tuturor experientelor pe care le-am trăit pana acum, iar posibilitatea de a ne modifica perceptia amintirilor pentru a ne putea recrea asa cum am dori, pare destul de fantezista şi cumva…geniala, apartinand doar unui articol de ziar.

Din fericire, acum exista posibilitatea sa aveti acces la acest “geniu”, prin Tehnica Programării Neuro-Lingvistice: cu o programare mentală corecta veti atinge scopul propus.

Echipa Vreau NLP Romania va poate sprijinii cu programe mentale personalizate astfel incat Modelarea Corporala sa nu mai fie un vis greu de atins, iar drumul parcurs sa insemne placere, bucurie si implinirea imaginii dorite.


Radu Sărăndan

Radu Sărăndan

DE ce să alegi Vreaunlp România?

     Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, Wingwave® coach, Senior coach ANC, absolvent de Master în Psihologie, Medic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


• fondatorul proiectului Vreau NLP! România, unul din cele mai complexe programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.

• fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.

• fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.

• fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes

• co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.

• co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.

• co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.

• co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.

• creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,

• co-fondatorul programului ”Vindecă rănile trecutului”

Related posts

Radu Sărăndan

noiembrie 22, 2013

Curs de dezvoltare personală

Radu Sărăndan

februarie 28, 2013

Atitudinea Determină Succesul

Radu Sărăndan

februarie 17, 2013

Traininguri personalizate

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Ce părere ai despre acest articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}