fbpx

16 februarie 13

NLP Master

0  comments

“Lucrul cel mai important este sa fii gata in orice moment sa sacrifici ceea ce eşti pentru ceea ce ai putea deveni.” (Charles Dickens)

Cursul NLP Master Practitioner reprezinta treapta urmatoare de specializare in Programare Neuro-Lingvistica. Cursul se adreseaza tuturor absolventilor primului nivel de pregatire, NLP Practitioner și vizeaza, pe de-o parte, optimizarea capacitatilor și abilitatilor personale, in scopul autodesavirșirii, iar pe de alta parte pregatirea pentru a sprijini și indruma persoanele care solicita optimizare, performanta, succes personal, relational și profesional.

Cursul de NLP Master Practioner se adreseaza celor care vor sa atinga nivele superioare in dezvoltarea personala si pentru ca odata ce ai intrat in lumea fascinanta a NLP-ului vei dori sa inveti si mai multe lucruri. Totodata, aceasta formare este utila celor care urmaresc sa devina sau sunt deja trainer, formator, consultant, coach, coordonator, manager, leader, antreprenor, instructor, specialist in marketing, media si advertising, regizor de teatru si film, psihoterapeut, profesor.

Prin Cursul de NLP Master Practitioner continui dezvoltarea inceputa la primul nivel (NLP Practitioner) si inveti noi metode de comunicare la un nivel mai performant, inveti sa devii constient de responsabilitatea pe care o ai fata de ceilalti. La nivelul NLP Practitioner iti acoperi nevoile de baza, iar cu ajutorul cursului de NLP Master Practitioner atingi varful piramidei in dezvoltarea personala.

Cursul de NLP Master Practioner este compus din 7 module, iar la sfarsitul acestui nivel vei dobandi abilitati precum:

 • Capacitate avansata de pacing si leading
 • Lucrul cu nivelele logice: lucrul cu valori, schimbare de convingeri, adaptarea si schimbarea criteriilor de ierarhie, dezvoltare de abilitati, schimbare de comportamente; alinierea nivelelor neurologice
 • Tehnici lingvistice avansate: Sleight of Mouth
 • Identificarea si lucrul cu Metaprogramele
 • Lucrul avansat cu submodalitati
 • Lucrul cu tehnici avansate de Time Line
 • Comunicarea deliberata si simultana pe nivelul constientului si subconstientului
 • Negociere si management al conflictelor
 • Gandire sistemica
 • Lucrul performant cu transa
 • Capacitati avansate de modeling

La sfarsitul Cursului NLP Master Practitioner ai dreptul de a utiliza cunostintele si abilitatile dobandite pentru consultanta in domeniul comunicarii sau training de scurta durata (seminarii tematice).

Atitudinea de master NLP dobindita pe parcursul aprofundarii teoretice și practicarii exercitiilor NLP creeaza implicit o responsabilitate profesionista, fiind oportuna pentru toti aceia care sunt sau dorescsa devinatrainer, formator, consultant, coach, coordonator, manager, leader, antreprenor, instructor, specialist in marketing, media și advertising, , psihoterapeut, consilier, profesor, regizor de teatru și film ș.a. Astfel, putem spune ca absolvirea nivelului de NLP Master Practitioner indeplinește doua criterii:

 1. curs de dezvoltare personala;,
 2. curs de formare profesionala, obtinind o tripla certificare: nationala, europeana și internationala. Certificarile sunt emise sub sigla ARONLP (Asociatia Romina de NLP), EANLP (Asociatia Europeana de NLP – avind partenere tarile: Elvetia  – Swiss NLP, Germania – DVNLP, Austria – OEVNLP, Olanda – AVNLPP) și IANLP (Asociatia Internationala de NLP, http://www.ia-nlp.org ).

nlp master result

Beneficiile și utilitatea absolvirii cursului NLP Master Practitioner sunt obtinute prin dreptul de a utiliza cunoștintele și abilitatile dobindite, in:

 • cursuri de dezvoltare personala;
 • cursuri de comunicare;
 • consiliere prin tehnici NLP;
 • consultanta in domeniul comunicarii;
 • consultanta in tehnici de negociere și persuasiune;
 • consultanta in gestionarea relatiilor interumane (in familie, viata personala, colegi de serviciu, colegi de echipa etc);
 • consultanta in gestionarea relatiilor de grup;
 • training-uri  de scurta durata;
 • workshop-uri ;
 • seminarii tematice;
 • aplicarea tehnicilor de modelling (modelare – identificarea strategiilor oamenilor de succes și replicarea, reproducerea cu fidelitate a acestora astfel incit sa poata fi conștient insușite și utilizate  oricind, in orice conditii, de catre oricine).

 

Programul modului:

Vineri: 18.30 – 21.00

Sâmbătă: 10.00 – 17.00

Duminică: 10.00 – 13.00

Număr total zile de curs: 21 zile / 140 ore

 

Prin parcurgerea fiecarui modul al cursului NLP Master Practitioner, dobândiți și aplicati cunoștinte despre:

MODULUL 1. CORE TRANSFORMATION

            Intitulata sugestiv ”Transformarea inimii”, tehnica invatata lucreaza in profunzime, accesand informatii nebanuite, adanc ascunse in subconștientul nostru. Transformarile sunt revelatoare, vindecatoare și definitive, constituind o etapa de evolutie pe calea dezvoltarii și implinirii personale.

MODULUL 2. SUBMODALITATI

            Fiecare persoana iși reprezinta mental experientele de viata intr-un mod specific, cu interpretarile și emotiile aferente. Invatind cum sa gestionezi caracteristicile reprezentarii mentale (ce vad, ce aud, ce simt…), vei privi cu claritate și obiectivitate experienta traita, iti vei crea și activa starea de bine dorita, reinventindu-te pas cu pas, așa cum iti dorești.

MODULUL 3. METAPROGRAME

            Știati ca suntem ”programati” sa reactionam și sa ne comportam dupa anumite tipare (pattern-uri)? Acestea sunt metaprograme, grupate in perechi  cu sens opus (de ex., ansamblu vs. detalii, asemanari vs. deosebiri etc). Identificandu-le, putem anticipa, modifica sau chiar compensa modalitati de reactie nedorite și comportamente nepotrivite. Insa nu numai atit! Prin recunoașterea lor ne cream noi strategii de dezvoltare personala și de atingere a succesului personal, familial, relational și profesional.

MODULUL 4. SLEIGHT OF MOUTH

            Cuvintele pe care le folosim in mod curent au o valenta pozitiva sau negativa, adica o incarcatura emotionala. Avem modalitati preferate de exprimare, iar modul in care gandim și ne punem in cuvinte gandurile, parerile și interpretarile, ne influenteaza starea de bine. In acest modul invatam despre reincadrare (reframing). Identificand interpretarile defavorabile putem accesa diverse și multiple strategii semantice pozitive, capatand noi perspective benefice asupra contextului.

MODULUL 5. MODELLING – PARTEA I

            Persoanele de succes au strategii specifice, individuale de atingere a acestuia. In acest modul invatam prin ce modalitati putem modela abilitatile unei persoane de succes, descoperind, pas cu pas, modalitatile prin care aceasta face ceea ce face, cum face, de ce face,  ce convingeri și valori o motiveaza; ”desfacem” personalitatea pe structuri, astfel incit sa poata fi reprodusa.

MODULUL 6. MODELLING – PARTEA a II-a

            Aprofundam tehnicile de modelling insușite la modulul 5 și descoperim altele noi. Exersam functionalitatea acestor tehnici, devenind deprindere și abilitate personala.

MODULUL 7. INTEGRARE

            Toate cunoștintele și informatiile primite și insușite de-a lungul cursului primesc o noua valoare personala, de deprindere de lucru cu tehnici NLP, fiind explicate și integrate cu sens spre a merge mai departe pe calea evolutiei și dezvoltarii personale. Atitudinea de NLP Master Practitioner este desavirșita și recunoscuta prin tehnicile, strategiile, capacitatile și abilitatile formate.

           Participind la cursul de NLP Master Practitioner beneficiati de cunoștintele aprofundate și de experienta vasta acumulata de-a lungul anilor in domeniul NLP a Dr. Radu Sarandan, Master Trainer ARONLP, EANLP, IANLP.

”Ceea ce omida numeste sfarsitul lumii, maestrul numeste fluture.” – Lao Tzu


Radu Sărăndan

Radu Sărăndan

DE ce să alegi Vreaunlp România?

     Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, Wingwave® coach, Senior coach ANC, absolvent de Master în Psihologie, Medic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


• fondatorul proiectului Vreau NLP! România, unul din cele mai complexe programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.

• fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.

• fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.

• fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes

• co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.

• co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.

• co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.

• co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.

• creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,

• co-fondatorul programului ”Vindecă rănile trecutului”

Related posts

Radu Sărăndan

noiembrie 22, 2013

Curs de dezvoltare personală

Radu Sărăndan

februarie 28, 2013

Atitudinea Determină Succesul

Radu Sărăndan

februarie 17, 2013

Traininguri personalizate

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Ce părere ai despre acest articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}