fbpx

28 februarie 13

Human tuning-human excellency, Runcu 2013

0  comments

Hellooo, Hellooo tuturor,
Numai ce ne-am intors de la Runcu – Dambovita, unde am fost intre 
1-7 august in 
TABARA de NLP HUMAN TUNING-HUMAN EXCELLENCY LEVEL1.
Intr-un decor de vis – Varful Giurcu 840 metri – am pus bazele unui nou concept HUMAN TUNING-HUMAN EXCELLENCY gandit de mine şi Radu Varan. De acum, toate taberele organizate de noi (vor fi 2 tabere/an ) se vor desfasura sub acest concept care va oferi oamenilor lucruri nebanuite chiar de ei insisi.
Folosind tehnicile NLP, adaptate intr-un mod specific, oamenii care au fost prezenti au trecut prin procese profunde de transformare. Toate s-au desfasurat intr-o atmosfera de prietenie, dragoste şi bucurie. Am trait avalanse de emotii care ne-au descatusat inimile si m-au facut sa inteleg inca o data ce extraordinari si profunzi sunt oamenii si cat de multe resurse se gasesc in interiorul nostru, atunci cand incepi sa crezi in valoarea ta ca om…
Am invatat enorm in aceasta tabara, am observat cat de mult se pot apropia oamenii unii de ceilalti atunci cand se accepta si nu emit judecati de valoare. Stiu ca zilele urmatoare vom vedea, vom întelege si vom simti mult mai multe din cele traite. Va multumesc tuturor!
Ne revedem cu cei care doresc, in data de 4 septembrie, cand vom incepe o noua TABARA NLP HUMAN TUNING-HUMAN EXCELLENCY care se va desfasura la MAREA NEAGRA, pana in data de 9 septembrie.
VA IMBRATISAM DIN TOATA INIMA (CEI CARE AU FOST INTELEG ASTA)
RADU&RADU

Bine v-am regasit,
TABARA NLP HUMAN TUNING-HUMAN EXCELLENCY LEVEL2 
Ne-am întors din TABARA de NLP – HUMAN TUNING-HUMAN EXCELLENCY LEVEL2. Am fost la mare, la sfarsit de vara, intr-o atmosfera minunata, calda, intr-un decor mirific…Aici am trecut la nivelul 2 al conceptului HUMAN TUNING – HUMAN EXCELLENCY… Acum am exersat magia limbajului. 
Cei care au fost prezenti s-au bucurat de experiente noi si pline de provocari. Au fost si cativa colegi care au început nivelul de NLP Master Practitioner. Am fost profund impresionat de modul in care ei au prezentat Modelul Meta intr-o maniera proprie, folosind povesti si metafore. Este o mare bucurie pentru mine, ca si trainer, sa vad cum elevii mei performeaza atat de bine.
Este minunat sa fii impreuna cu prietenii si colegii tai intr-un asemenea loc extraordinar si sa practici NLP pentru dezvoltarea ta personala. Am avut experiente intense care m-au facut sa-mi schimb niste credinte limitative pe care le-am descoperit. Stiu ca viata mea va fi de acum altfel, fiindca aceste exeperiente au transformat interiorul meu intr-un loc mai frumos si mai flexibil. Multumesc tuturor celor prezenti!
Anul viitor ne vom intalni in luna mai intr-o tabara la munte, unde vom trece la nivelul 3 al conceptului HUMAN TUNING – HUMAN EXCELLENCY – va vom anunta din timp toate detaliile…
MULTE, MULTE IMBRATISARI…TRAIESTE-TI VIATA ASA CUM DORESTI!
RADU&RADU

 


Radu Sărăndan

Radu Sărăndan

DE ce să alegi Vreaunlp România?

     Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, Wingwave® coach, Senior coach ANC, absolvent de Master în Psihologie, Medic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


• fondatorul proiectului Vreau NLP! România, unul din cele mai complexe programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.

• fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.

• fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.

• fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes

• co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.

• co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.

• co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.

• co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.

• creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,

• co-fondatorul programului ”Vindecă rănile trecutului”

Related posts

Tabăra ”Recreează-te!” – Runcu, 8-13 mai 2016

Radu Sărăndan

august 11, 2014

Vindecă Rănile Emoționale – 2014
Vindecă rănile trecutului – Albena, septembrie 2014

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Ce părere ai despre acest articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}