fbpx

14 iunie 16

Ascultă-ți liniștea!

0  comments

   


     ”Liniștea este singurul lucru din aceastã lume care nu are formã. Însã, pe de altã parte, nu este cu adevãrat un lucru, și nu face parte din lume.” (Eckhart Tolle)
 

     Bănuiesc că de acum te-ai obișnuit cu faptul că încerc să îți scriu săptămânal ce se mai petrece la Vreau NLP! România, ce descoperiri am mai făcut, ce proiecte mai avem în desfășurare.

     Avem, cu toții, momentele noastre bune și pe cele mai puțin bune, însă în urma taberei de la Runcu și a Seminarului Transa Generativă susținut de Stephen Gilligan la Poiana Brașov, evenimente despre care ți-am vorbit deja, simt un flow constant de energie pozitivă. Există un timp de o lună între fiecare modul de la cursurile de NLP, deoarece creierul are nevoie de acest timp pentru a structura si a integra informația astfel încât să poată fi aplicabilă în viața de zi cu zi, nu doar stocată. Acum, transformările la nivel de identitate propuse de tabăra de la Runcu și schimbările datorate Transei Generative încep să se vadă în atitudinea și comportamentul tuturor celor prezenți.

     Suntem parcă mai receptivi la ceea ce se întâmplă în jur, mai perceptivi. Observăm mici schimbări de nivel energetic atât la noi înșine cât și la ceilalți. Grupul care a participat week-end-ul trecut la Modulul II de NLP Practitioner de la București a trecut, compact, printr-o gravă problemă de sănătate a unui membru. Oameni necunoscuți, care abia se întâlniseră cu două săptămâni înainte, s-au organizat, material și spiritual, pentru a veni în ajutorul unui om în suferință. Toate lucrurile astea sunt în noi și trec prin noi. Energia, pozitivă sau negativă, se simte.

     Mi-am reamintit, cu această ocazie, importanța afinităților comune în relațiile dintre oameni și capacitatea persoanelor empatice de a privi lucurile din poziția perceptuală ”Celălalt”. Am constatat, încă o dată, puterea grupului și insight-urile generate în fiecare participant de feed-back-ul oferit de ceilalți. Am susținut o transă care la început părea o simplă poveste, totul se întâmpla cu ochii deschiși, cursanții erau în starea de atenție pentru ca, imperceptibil, să fie transpuși în starea de transă. Am petrecut momente lungi în tăcere, ascultând muzica, permițând fiecăruia să-și asculte ritmul interior și să acționeze doar atunci când este pregătit.

     ”Ce este liniștea? Spațiul sau conștiința interioarã în care cuvintele de pe aceastã paginã sunt percepute și devin gânduri. Fãrã aceastã conștiințã nu ar mai exista nici percepție, nici gânduri, nici lumea. [...] Tăcerea este utilã, dar nu ai nevoie de ea pentru a descoperi liniștea. Chiar și atunci când e zgomot, poți sã fii conștient de liniștea din spatele zgomotului, de spațiul în care se produce zgomotul. Acela este spațiul lãuntric al stãrii de conștiințã purã, conștiința în sine.” (Eckhart Tolle)

 
     TRĂIEȘTE VIAȚA PE CARE ȚI-O DOREȘTI!


     Dr. Radu Sărăndan, Fondator Vreau NLP! România, Master Trainer NLP, vreaunlp.roRadu Sărăndan

Radu Sărăndan

DE ce să alegi Vreaunlp România?

     Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, Wingwave® coach, Senior coach ANC, absolvent de Master în Psihologie, Medic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


• fondatorul proiectului Vreau NLP! România, unul din cele mai complexe programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.

• fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.

• fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.

• fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes

• co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.

• co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.

• co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.

• co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.

• creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,

• co-fondatorul programului ”Vindecă rănile trecutului”

Related posts

Radu Sărăndan

august 5, 2019

Iubirea din noi
Oamenii fac cele mai bune alegeri la un moment dat

Radu Sărăndan

aprilie 24, 2013

”NU AM CHEF AZI SĂ…’’

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Ce părere ai despre acest articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}