fbpx

5 august 19

Iubirea din noi

0  comments     ”Dincolo de voluptate, dincolo de rut, este cu putință o regăsire desăvârșită în îmbrățișare, ca și cum ai cuprinde – pentru întâia oară – o altă parte din tine, care te ”încheie”, te completează, revelându-ți altă experiență a lumii, îmbogățită cu alte, noi dimensiuni…” Nuntă în Cer – M.Eliade


     Cântăm Iubirea. Versificăm iubirea. Imortalizăm iubirea.


     Povestim iubirea, poate cea mai cunoscută poveste de iubire este ”Romeo și Julieta”... erau copii, aveau doar 17 ani și totuși au trăit sentimente de iubire atât de profunde încât nu au reușit să trăiască unul fără celălalt. Și au decis să fie împreună și în eternitate.


     Pe tine ce poveste de iubire te-a impresionat?


     Eu am realizat zilele acestea care au fost cele 2 povești de iubire care mi-au creat imaginea femeii care mă împlinește. Și acum vorbesc despre ”Nuntă în cer” și ”Maitreyi” scrise de M.Eliade.


     O iubire mistică și o iubire fizică. O dualitate care m-a urmărit toată viața și pe care abia acum am descoperit-o în memoria subconștientului și în modelul meu asupra iubirii. O minunată îngemănare între spiritual si carnal care mi-au determinat alegerile. O iubire trăită așa cum spunea atât de frumos Nichita: „Am avut şi eu o mare iubire totală, dusă nu până la capăt, ci până în pânzele albe ale capătului.”


     O căutăm uneori toată viața. Ne dorim să apară în viața noastră. Ești un om fericit când o întâlnești. Și un om distrus atunci când o pierzi... Așa că nu știu cum e mai bine pentru tine, să te rogi să o întâlnești sau să trăiești visând la cum ar fi dacă...


     O poveste de iubire care începe printr-un gest, printr-o privire, printr-o atingere, printr-un sunet sau printr-un miros. Și în momentul următor ai senzația că ești acolo, în acea clipă suspendată, acum și întotdeauna. O pierdere continuă și o regăsire a ta în celălalt, a celuilalt în tine. Unul sau doi... sau o pierdere și o dizolvare într-o sublimă regăsire de sine a ta, a celuilalt... cuvintele dispar într-o mistuire a descoperirii altor ceruri si a altor registre muzicale... ești pământean și în același timp ești suspendat într-un alt univers... un univers al iubirii...


     Al bucuriei și al suferinței... al regăsirii și al separării... acest joc al devenirii din unul doi și din doi unul... care nu se mai termină și care te plimbă într-o halucinantă așteptare a reîntregirii...


     Împlinire/Întregire... e tot ce ai nevoie... tot ce se întâmplă în fiecare atingere, în fiecare sărut, în fiecare miros, este o lume care se descoperă și crește... și care poate să dispară doar prin dispariția ta fizică... poate de aceea când simți aceasta, într-o atitudine demonstrativă și egoistă vrei să lași lumii în care trăiești o mărturie, un copil – acesta e o lume din care face parte și lumea ta și lumea celuilalt. Două lumi diferite unindu-se, împlinindu-se într-o secretă apariție a unei lumi speciale, deosebite, lumea unei iubiri întregite.


     O întrebare la care nu am acum răspuns și care mă va mistui până îmi voi fi găsit răspunsul personal: E posibil ca o persoana iubită, într-o astfel de iubire, să rămână lângă tine pentru toată viața sau tocmai prin despărțire această iubire să rămână unică și nemuritoare?


     Te-ai întrebat vreodată care sunt poveștile de iubire care ți-au marcat adolescența? Dacă ai descoperi... lucruri minunate, oare ce ai afla? Care e povestea după care iubește sufletul tău? Este el liber și capabil să o rescrie așa cum îți dorești?


     TRĂIEȘTE VIAȚA PE CARE ȚI-O DOREȘTI!


     Dr. Radu Sărăndan, Fondator Vreau NLP! România, Master Trainer NLPvreaunlp.roRadu Sărăndan

Radu Sărăndan

DE ce să alegi Vreaunlp România?

     Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, Wingwave® coach, Senior coach ANC, absolvent de Master în Psihologie, Medic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


• fondatorul proiectului Vreau NLP! România, unul din cele mai complexe programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.

• fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.

• fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.

• fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes

• co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.

• co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.

• co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.

• co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.

• creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,

• co-fondatorul programului ”Vindecă rănile trecutului”

Related posts

Radu Sărăndan

iunie 14, 2016

Ascultă-ți liniștea!
Oamenii fac cele mai bune alegeri la un moment dat

Radu Sărăndan

aprilie 24, 2013

”NU AM CHEF AZI SĂ…’’

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Ce părere ai despre acest articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}