fbpx

27 februarie 14

Cheia către resurse, pentru o sănătate mai bună

0  comments

“Mintea și corpul se influențează reciproc”
Vă invităm la un program nou deschis pe parcursul a 4 luni, martie – aprilie – mai – iunie 2014
Cheia catre resurse - pt o sanatate mai buna cu mana si cheita
  • Este dedicat persoanelor care se confruntă cu diferite afecțiuni de sezon. Afecțiunile pot să fie cronice sau nou apărute.(Ex:  rinitele, răcelile, lipsa energiei, otitele, inflamația ochilor, inflamația amigdalelor, transpirații abundente, cefalee, migrene precum și alte manifestari fiziologice, ușor explicabil medical sau uneori apărute fără semne vizibile anterioare.
  • Metoda pe care o folosim, Programarea Neuro-Lingvistică se sprijină pe rezultatele obținute de către predecesorii metodei, din care își extrage o parte din filonul teoretic: Milton H. Erickson cu Hipnoterapia, Virginia Satir cu Psihoterapia de familie precum și Fritz Perls cu Gestalt-terapia.
  • Noutatea Programării Neuro-Lingvistice este structura relevată și rafinată de către fondatorii paradigmei și anume Richard Bandler și John Grinder. Acest fapt le-a permis să îmbunătățească travaliul de optimizare al clientului din cuplul couch-client.
  • Simpotomele la care face referire tema atelierul sunt abordate precum niște somatizări (expresii ale unor dinamici psihice la nivelul fiziologic, al corpului). Uneori datorită dificultății de a aborda o problemă, evităm să ne confruntăm cu ea în mod direct, iar situația respectivă ajunge să ne afecteze cumva sănătatea noastră.
  • Am crescut mulți dintre noi auzind proverbul “Mens sana in corpore sano”. Din această zicală poate să derive ideea cauzalității sănătății minții. Adică vom avea o minte sănătoasă doar dacă ne ocupăm de corp pentru a-l menține sănătos. Totuși este valabilă și reciproca. Dacă avem grijă de mintea noastră, de convingerile și valorile noastre, atunci corpul se poate ajusta și se poate reabilita, până când ajunge la o funcționare optimă!
  • Pentru a vă ocupa cu grijă și eficiență de afecțiunile dumneavoastră vă invităm cu căldură la atelierul nostru, Cheia către RESURSE, pentru o sănătate mai bună.
Cheia catre resurse - pt o sanatate mai buna micaÎnscrierea la acest atelier necesită o convorbire telefonică sau pe Skype, pentru a stabili nivelul de motivare pentru schimbare, un scurt istoric al afecțiunii asupra căreia doriți să lucrați, evaluarea capacității dumneavoastră de susținere a procesului de schimbare, precum și evaluarea modului în care putem să vă sprijinim în demersul pe care l-ați început.
IMPORTANT! Pentru atingerea obiectivului atelierului intr-o cat mai mare masura, participantii doritori, pot beneficia de o sedinta de couching gratuita, ale carei date de desfasurare le stabilim de comun acord.
Trainer: Sever Laurentiu SAVA – psiholog, master NLP Practitioner
Data: 22.03.2014
Ora: 09:45 – 13:00
Nr. Persoane: max 6 persoane
Tarif: 150 ron. Plata se face parțial (100 ron) anticipat în contul RO88RNCB0071043380500001, la BCR, pe numele Sava Sever, cu mențiunea “plata anticipată atelier resurse”. Ultima zi de înscriere și plata este 17.03.2014.
Adresa: Str. Serg. Dumitru Matei 12, Sector 2, București ( Se poate ajunge cu autobuzul 135 și coborâți la stația Ancuta Băneasa, chiar la biserică, fie că veniți dinspre Spitalul Floreasca, fei că veniți dinspre stația de metrou Aurel Vlaicu.)
Persoana de contact: Sava Sever , tel: 0726152631, e-mail: sever.sava@gmail.com

Radu Sărăndan

Radu Sărăndan

DE ce să alegi Vreaunlp România?

     Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, Wingwave® coach, Senior coach ANC, absolvent de Master în Psihologie, Medic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


• fondatorul proiectului Vreau NLP! România, unul din cele mai complexe programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.

• fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.

• fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.

• fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes

• co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.

• co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.

• co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.

• co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.

• creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,

• co-fondatorul programului ”Vindecă rănile trecutului”

Related posts

Radu Sărăndan

iunie 25, 2021

Starea de sănătate

Radu Sărăndan

ianuarie 13, 2015

Supermămica alergătoare – Diana Amza

Radu Sărăndan

martie 13, 2014

Cojocnean Ștefan-Iulian

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Ce părere ai despre acest articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}