fbpx

13 martie 14

Cojocnean Ștefan-Iulian

0  comments

Profesor de educatie-fizica, multiplu campion mondial
 
Interviu Stefan 31.Cine este Stefan Cojocnean?
Sunt timisorean nascut in 25 Septembrie 1971, pana in clasa a X-a am urmat cursurile primare, gimnaziale la Cluj-Napoca, iar liceul l-am terminat la Timisoara , la Liceul Industrial Nr.5.
 
2.Ce rezultate ai obtinut?
Ex-campion international de kick-boxing low-kick, campion al Romaniei la kick-boxing full-contact, vicecampion la Romaniei la box tailandez, 9 recorduri mondiale in sporturi extreme: 25 ore am jucat baschet pe role, 17 de lovituri de arte martiale la sacul de box si 7 recorduri le am in acest sport powerisers sau picioroange moderne de viteza la 100m cu diferite stiluri de alalergare dar si in alergarea de rezistenta la 2 mile.
 
3.Cum ai inceput?
Am inceput sa practic miscarea acum 39 de ani de la varsta de 4 ani cu gimnastica, iar de-a lungul anilor m-am lasat inspirat de oameni care au avut o influenta asupra mea precum Nadia Comaneci, Ashrita Furman, Sri Chinmoy, Carl Lewis, Bruce Lee si Doina Mot.
 
4.Ce anume te-a determinat sa te orientezi spre sporturile extreme?
Imi doream sa-mi depasesc limitele si in alte sporturi neconventionale iar ceea m-a determinant a fost o vacanta de o luna in Budapesta unde am aflat de Impossibility Challenger, o competitie internationala unde oameni din toata lumea stabilesc recorduri sportive sau de alte natura.
 
5.Ce anume te motiveaza sa continui?
Este foarte simplu! Nu continui, involuezi biologic ca fiinta umana! Continui, atunci starea mea de bine este zilnica! Pot continua deoarece in fiecare zi ma refac la nivel celular prin sedinte de refacerea profunda si pregatire mentala care au fost, sunt si vor fi necesare si esentiale in evolutia biologica individuala!
 
6.Daca a existat un moment in viata ta cand ai fi vrut sa renunti?
 Nu am renuntat, dar am mai luat o pauza pana am inteles ca menirea mea este aceea de a promova miscarea, refacerea profunda si pregatirea mentala.
 
7.Povesteste-ne un moment din viata ta cand a fost foarte greu si ai reusit sa te motivezi si sa continui?
La 13 ani la prima alergare de 15 km , care au devenit curse regulate, pe strazile din Cluj la aproximatix 25 % din distanta la care ajunsesem imi doream sa renunt…dar mi-am spus ca ma voi opri doar cand voi cadea pe caldaram. Si nu am cazut. Acum motivatia este foarte usoara prin meditatie si transcenderea limitelor prin accesul nelimitat in zona subconstientului!
 
8.Cum este o zi din viata ta?
Despteptarea este intre ora 4-6 dimineata si incepem cu momentul de rugaciune si meditatie, apoi spalam vasele, hainele, facem cumparaturi pentru pregatirea meselor si unde sunt ajutor de bucatar, citesc carti pe teme sportive, spirituale si de educatie finaciara, apoi am antrenamente personale sau colective la Sala de Sport No Limits din Timisoara, singura incinta din Romania unde se practica acest sport picioroange moderne, si unde-i initiem pe cei care vin si in alte sporturi pe care le putem realiza la noi, apoi promovez acest sport prin scoli spre incantarea elevilor de a fi la inaltime. Iar seara se transforma intr-o alta relaxare: cinema pe perete alaturi de sotia mea Melinda Cojocnean, iar culcarea este intre ora 22-00,00!
 
9.Care este programul de antrenament?
Antrenamentele mele cuprind Miscare, Tehnici de relaxare si Pregatire mentala si Masaj\ Automasaj.
 
10.Ai un program de alimentatie?
Sunt un vegan, adica fara carne , lapte si oua. In rest consum orice, si cred ca mananc doua-trei mese pe zi. Sunt adeptul „Mananc ca sa traiesc, nu traiesc ca sa mananc.”
 
11.Daca vrei sa dai vreun sfat cititorilor nostri?
Meditati, rugati-va, ganditi pozitiv, faceti miscare, invatati sa va relaxati, cititi carti din domeniile in care doriti sa aveti rezultate in viata voastra, ajutati-va semenii care au nevoie de ajutor si iubiti-va pe voi si pe cei din jur! „Depaste-te pe tine insuti si vei deveni campion!”
 

Radu Sărăndan

Radu Sărăndan

DE ce să alegi Vreaunlp România?

     Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, Wingwave® coach, Senior coach ANC, absolvent de Master în Psihologie, Medic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


• fondatorul proiectului Vreau NLP! România, unul din cele mai complexe programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.

• fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.

• fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.

• fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes

• co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.

• co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.

• co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.

• co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.

• creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,

• co-fondatorul programului ”Vindecă rănile trecutului”

Related posts

Radu Sărăndan

iunie 25, 2021

Starea de sănătate

Radu Sărăndan

ianuarie 13, 2015

Supermămica alergătoare – Diana Amza
Cheia către resurse, pentru o sănătate mai bună

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Ce părere ai despre acest articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}