fbpx

15 mai 13

Dacă ceva nu merge, fă altceva

0  comments

”DACA CEVA NU MERGE, FA ALTCEVA’’

Una din premisele mele preferate.

Henry Ford spunea: ,,Daca crezi ca poti face un lucru sau crezi ca nu-l poti face, in ambele cazuri ai dreptate’’.

Daca ar fi sa tot stai si sa astepti [ce anume oare?], crezi ca va veni cineva sa faca lucrurile in locul tau? Oare cand te vei trezi, si-ti vei da seama, draga cititorule, ca tu esti singurul responsabil de succesul tau? Oare cand vei hotara sa te bucuri de lucrurile minunate si de oamenii frumosi pe care ii intalnesti in calea ta? Crezi ca vei trai vesnic?

In ianuarie am aflat un adevar care-l stiam si care mi s-a confirmat inca o data, dureros de adanc in sufletul meu. Atunci a plecat de langa mine omul care m-a crescut. A durut atunci si doare si acum. Mi-a ramas in memorie ca cineva care daruia tot ce avea mai bun celor din jurul lui. Care stia sa ierte si sa iubeasca pe fiecare asa cum era.

Am inteles cat de important este sa te bucuri de fiecare clipa, alaturi de cei pe care ii iubesti. Si sa stii ca, daca vei crede in tine, in ceea ce poti face, totul este posibil. Iar daca ceva nu functioneaza de prima data sigur vei gasi ceva care functioneaza, daca vei incerca si in alte moduri.

Exista momente in viata in care poate vei dori sa renunti. Exista momente in viata in care va durea foarte tare. Stiu asta! Ce pot sa-ti spun este ca un om nu va fi niciodata invins decat daca va crede asta. Ca fiecare dintre noi, in interior, gasim raspunsuri noi la ceea ce ni se intampla. Sunt convins ca poti gasi noi moduri de a face un lucru care la inceput, poate a parut dificil.

Toti oamenii au capacitatea de a invata; cu fiecare lucru nou pe care il vei experimenta, vei afla ceva despre tine. Daca dupa o perioada de timp realizezi ca ceea ce faci nu functioneaza, opreste-te. Priveste in jurul tau si cauta sa faci altfel lucrurile. Mergi inainte! Cu siguranta, vei descoperi ceva. Si bazandu-te pe aceasta premisa, vei fi in plin dinamism, vei fi plin de energie fiindca vei sti ca fiecare problema are o solutie posibila!

Solutiile le vei gasi in interiorul tau! Acolo, in profunzimea mintii subconstiente, vei gasi raspuns la intrebarile tale. Sau vei gasi cele mai bune intrebari pentru cautarile tale. Bucura-te ca existi! Bucura-te de fiecare zi!

Iti doresc sa mergi mai departe de fiecare data cand doresti sa te opresti!

TRAIESTE VIATA ASA CUM DORESTI!


Radu Sărăndan

Radu Sărăndan

DE ce să alegi Vreaunlp România?

     Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, Wingwave® coach, Senior coach ANC, absolvent de Master în Psihologie, Medic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


• fondatorul proiectului Vreau NLP! România, unul din cele mai complexe programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.

• fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.

• fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.

• fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes

• co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.

• co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.

• co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.

• co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.

• creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,

• co-fondatorul programului ”Vindecă rănile trecutului”

Related posts

Radu Sărăndan

iunie 9, 2020

Harta nu e teritoriul
Valoarea comunicării este dată de răspunsul primit

Radu Sărăndan

iunie 26, 2013

INFLUENȚEAZĂ PRIN FLEXIBILITATE

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Ce părere ai despre acest articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}