fbpx

8 aprilie 14

DEVENIM CEEA CE GÂNDIM

0  comments

sau… Un model usor de urmat pentru atingerea rezultatelor.

Timpul trece foarte repede. Ieri am observat ca s-a facut, parca, mai repede, seara si m-am intrebat cat din ceea ce mi-am propus pentru acea zi s-a intamplat.
De multe ori, prins in problemele de zi cu zi, nici nu mai observi cum trece timpul… poate nu mai vezi nici frumusetea naturii, care odata cu venirea primaverii renaste la viata.

Azi, doresc sa-ti readuc in fata ochilor, o idee pe care am citit-o cu ceva timp in urma si care a inmugurit in mintea mea.
Devenim ceea ce gandim. Suntem rezultatul gandurilor si actiunilor noastre.

Tu ce ti-ai propus sa devii?                                                                                                                                                         vreau nlp5
Si cat din ceea ce ti-ai propus ai implinit?

Poate ca ti-am creat o stare placuta aducandu-ti aminte ca ti-ai implinit o parte din visele tale. Mi-a placut o definitie a „telurilor’’: ”Telurile sunt vise care au o data limita de implinire.’’

Sau poate ti-am creat o stare de dorinta de a trece la actiune spre a implini ceea ce iti doresti.
E important, ca din cand in cand [poti stabili tu, cand], sa analizezi ce ai facut cu viata ta. Iti traiesti viata sau ”te traieste’’ ea?

Daca stai si analizezi, poti sa-ti dai seama cam pe unde ai ajuns, cat anume ai implinit din ceea ce ti-a propus. Uneori, poate fi de ajutor daca faci asta cu creionul pe hartie. Aceasta te poate ajuta sa-ti structurezi si sa-ti clarifici ceea ce ai facut si ceea ce mai poti face. Cel mai important este sa stii ce doresti de la viata, atat in plan personal cat si profesional. Dupa ce stii asta, stabileste-ti o data limita la care vrei sa se implineasca.

Cum vei sti ca ai ajuns acolo si ca ai obtinut rezultatul pe care ti l-ai propus?

devenim1Apoi, stabileste-ti cativa pasi pe care, urmareste sa-i faci. Degeaba visezi, si sunt foarte multi care viseaza foarte frumos, daca nu treci la actiune. Actiunea iti poate clarifica pasii pe care sa-i faci in continuare, daca tii seama de feedback-ul/rapunsul pe care il primesti.

 

Care este rezultatul actiunii tale?

Daca observi ca actiunile tale NU te duc spre directia dorita, ia o pauza si analizeaza ceea ce faci. Poate e necesar sa actionezi intr-o alta directie, sau poate e necesar sa faci o ajustare la rezultatul pe care doresti sa-l obtii. Clarificarea este importanta, deoarece astfel vei sti unde te situezi in prezent si care sunt pasii pe care urmeza sa-i faci pentru implinirea visului tau.

 

Traieste viata pe care o doresti!

Dr. Radu Sarandan, Fondator Vreau NLP! Romania, Master Trainer NLP


Radu Sărăndan

Radu Sărăndan

DE ce să alegi Vreaunlp România?

     Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, Wingwave® coach, Senior coach ANC, absolvent de Master în Psihologie, Medic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


• fondatorul proiectului Vreau NLP! România, unul din cele mai complexe programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.

• fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.

• fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.

• fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes

• co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.

• co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.

• co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.

• co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.

• creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,

• co-fondatorul programului ”Vindecă rănile trecutului”

Related posts

Radu Sărăndan

septembrie 7, 2020

Vizualizarea intenționată

Radu Sărăndan

august 16, 2019

Despre prietenie. Și smerenie.

Radu Sărăndan

august 16, 2019

”Roșu, galben și albastru”

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Ce părere ai despre acest articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}