fbpx

25 februarie 13

Femei de succes

0  comments

„Succesul”, in mare parte, sta in vointa de a invinge; sa ne straduim, sa staruim (Seneca).

Femeia de succes este pregatita in orice situatie, chiar daca nu stie cum sa intoarca totul in favoarea ei. Isi cunoaste foarte bine calitatile si stie sa jongleze cu ele. Ii place sa dea impresia uneori ca este naiva, pentru a-si lua interlocutorii prin surprindere. Nu se multumeste cu putin, si pentru asta munceste foarte mult. Nicio infrangere n-o doboara, ci o ambitioneaza sa lupte in continuare, cu si mai mare inversunare, spre treapta cea mai inalta a succesului.

O femeie care duce la indeplinire tot ceea ce isi propune este o femeie de succes. Succesul presupune tenacitate, multa inteligenta si nu trebuie asociat neaparat domeniului de afaceri. Succesul poate fi personal (realizarea unor obiective individuale), pe plan familial (femeie adorata de familie, cresterea unor copii de succes, un suport de nadejde pentru un sot de succes), profesional (angajat exemplar sau om de afaceri de succes) si social (implicare in actiuni de voluntariat sau de ajutorare).

busn femei 1 resultO femeie inteligenta este constienta de atuurile ei si cum, cu mijloace specifice feminine le poate valorifica. Inteligenta combinata cu ambitie reprezinta un cocktail perfect pentru succes.

Desi unii specialisti spun ca intuitia este „nestemata ce lipseste din coroana inteligentei”, sau altii sunt convinsi ca reprezinta un al saselea simt, se pare ca este acceptata ideea conform careia, intuitia este o trasatura intalnita predominant la femei. Femeia este mai sensibila, de aceea probabil dispune de acest „simt”, pentru a percepe mai bine realitatea si mai ales oamenii. Intuitia este cea care o ajuta sa simta cand si in ce mod trebuie sa actioneze in raport cu cei din jurul ei sau fata de o situatie anume, cand sa para naiva sau cand sa-si dezvaluie inteligenta.

O femeie de succes, intotdeauna munceste mult, este constienta ca fara munca, nimic nu se realizeaza de la sine. Mai mult, este cea care, de cele mai multe ori, da impulsul pentru ca totul sa inceapa sa se miste. Chiar si cand isi propune sa fie frumoasa, depune efor,t se supune unor chinuri pe care barbatii nu au cum sa le inteleaga.

Orice femeie poate fi o femeie de succes. Trebuie doar sa constientizeze asta.

Daca nu o poate face singura si are nevoie de ajutor, poate apela la cateva exercitii de NLP prin care se creeaza comportamente de incredere, urmarirea obiectivului, cresterea stimei de sine, intelegerea celorlalti.

Solutii exista, insa totul se reduce la dorinta de a deveni femeie de succes, in adevaratul sens al cuvantului, indiferent daca este o implicata intr-o activitate, sau este casnica.


Radu Sărăndan

Radu Sărăndan

DE ce să alegi Vreaunlp România?

     Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, Wingwave® coach, Senior coach ANC, absolvent de Master în Psihologie, Medic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


• fondatorul proiectului Vreau NLP! România, unul din cele mai complexe programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.

• fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.

• fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.

• fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes

• co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.

• co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.

• co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.

• co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.

• creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,

• co-fondatorul programului ”Vindecă rănile trecutului”

Related posts

Radu Sărăndan

iunie 25, 2021

Starea de sănătate

Radu Sărăndan

ianuarie 13, 2015

Supermămica alergătoare – Diana Amza

Radu Sărăndan

martie 13, 2014

Cojocnean Ștefan-Iulian

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Ce părere ai despre acest articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}