fbpx

16 august 19

Nu-i frumos ce-i frumos. E frumos ce-ți place ție!

0  comments

      


     ”Nu este nevoie să ştii unde mergi. Nu este nevoie să ştii de ce mergi. Tot ceea ce e nevoie să ştii este faptul că mergi plin de veselie; dacă faci acest lucru, nu poţi greşi.” (Osho)


     Fiecare început este plin de necunoscut. Sunt mii de variabile pe care nu le pot controla, sunt infinite posibilități ca lucrurile să nu iasă așa cum îmi propun sau cum mi-aș dori. Am emoții. Ca toată lumea. Ca și cursanții desigur. Doar că sunt emoțiile primei întâlniri cu un om necunoscut care a ales să facă o schimbare în viața lui. Și fiecare nou început îmi amintește de prima zi când am pășit, la rândul meu în sala de curs, de primul meu contact cu Programarea Neuro-Lingvistică.

     Viața nu vine cu certificat de garanție. Oamenii vin și pleacă. Pornesc la drum și apoi își dau seama că nu au încălțămintea potrivită sezonului, că hainele nu sunt adecvate, că au luat-o la stânga în loc să facă dreapta, că drumul e prea sinuos sau prea lung. Fiecare are drumul său. Pe drumul meu prin Medicină Generală și Sport nimic nu indica faptul că urma să lucrez în NLP. Dacă viitorul ar fi prestabilit, am ajunge să ne comportăm ca niște simpli roboței, nu am avea liber arbitru și fiecare dintre noi ar merge, abătut, pe drumul său. Și neabătut de la drumul său.

     Necunoscutul este șansa ta de a te reinventa zi de zi, ocazia de a crea, de a fi inventiv, de a te îmbogăți. De a descoperi lucruri noi, metode noi, soluții noi. Oameni noi. În sala de curs sunt, concomitent, și pedagog și cursant. Avem de învățat ceva de la fiecare om pe care îl întâlnim, de fiecare dată când îl întâlnim. Nu există concidențe. Atragi ceea ce emani. Cu toții putem simți asta. Diferența stă doar în capacitatea de percepție.

     Schimbarea este proprie fiecăruia. Schimbarea pe care o propune un curs de Programare Neuro-Lingvistică nu este o schimbare de loc de muncă, de opinie sau de șosete. NLP-ul pune la îndemâna ta un set de metode funcționale aplicabile în orice domeniu al vieții. Cum și când alegi să le folosești pentru a te redefini depinde doar de tine. Ceea ce știu cu siguranță este că fiecare persoană preia din curs ceea ce are nevoie. Pentru că suntem diferiți, avem nevoi diferite, moduri diferite de a percepe lumea.
 
     Nu te teme de rezultat, nu-ți seta încă un scop precis!  Fă doar un pas!
     Primul.

 
     ”Nu este nevoie să ştii unde mergi. Nu este nevoie să ştii de ce mergi. Tot ceea ce e nevoie să ştii este faptul că mergi plin de veselie; dacă faci acest lucru, nu poţi greşi.” (Osho)


 
     Caută-ți drumul! Găsește-ți chemarea!
     Caută-ți chemarea! Și găsește-ți drumul!

     Dă-ți voie să respiri! Zâmbește!
     Și lasă pașii să te poarte!

     Mergi! Înainte!
     Pas cu pas. Zi după zi.

 
     https://youtu.be/sWa5vE4MUpU


     TRĂIEȘTE VIAȚA PE CARE ȚI-O DOREȘTI!


     Dr. Radu Sărăndan, Fondator Vreau NLP! România, Master Trainer NLPvreaunlp.ro

     Tel: 0744 366 157  e-mail: office@vreaunlp.ro


Radu Sărăndan

Radu Sărăndan

DE ce să alegi Vreaunlp România?

     Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, Wingwave® coach, Senior coach ANC, absolvent de Master în Psihologie, Medic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


• fondatorul proiectului Vreau NLP! România, unul din cele mai complexe programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.

• fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.

• fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.

• fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes

• co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.

• co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.

• co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.

• co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.

• creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,

• co-fondatorul programului ”Vindecă rănile trecutului”

Related posts

Radu Sărăndan

septembrie 7, 2020

Vizualizarea intenționată

Radu Sărăndan

august 16, 2019

Despre prietenie. Și smerenie.

Radu Sărăndan

august 16, 2019

”Roșu, galben și albastru”

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Ce părere ai despre acest articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}