fbpx

12 martie 14

O evoluție continuă

0  comments

O seara care nu parea a fi diferita de serile de pana acum. O seara in care lucram, ca de obicei.

O discutie cu o buna prietena, m-a facut sa ma intreb: „Cat timp e necesar sa investesti in tine, in dezvoltarea ta personala?

Mi se parea ciudat sa ma intreb asta. Apoi am stat cu aceasta intrebare toata seara. Acultam ploia care parea ca nu se mai opreste. Ploua de o saptamana si totul era cenusiu.

Am gasit multe raspunsuri. Si de fiecare data nu eram multumit. Si apoi am realizat. Evolutia mea, evolutia ta, evolutia noastra este continua. Nu este suficient sa mergi la cursuri intr-un weekend si apoi sa nu mai faci nimic. Nu este suficient sa citesti o carte si apoi sa pierzi timpul cu lucruri inutile. Daca iti pasa de tine si nu doar la modul declarativ, vei incepe un proces de transformare care dureaza toata viata.

E important sa incepi si e important sa continui. Da-ti voie ca, zilnic, sa faci ceva pentru tine, pentru evolutia ta; chiar daca sunt doar 5 minute in care stai si esti atent la tine, peste 10 ani aceasta va conta foarte mult.

De cand am inceput sa practic NLP [Programarea Neuro-Lingvistica], in 2006, am evoluat treptat; am descoperit zilnic, cate ceva. Pentru ca una din abilitatile pe care le dobandesti in timp ce ”lucrezi cu tine”, este tocmai aceasta stare de constienta, aceasta stare in care devii atent la tine si la actiunile tale.

Mi-aduc aminte cat de curios eram inca de mic; vroiam sa aflu cum functioneaza omul si mintea lui. Mi se parea atunci ca este cel mai interesant lucru din lume. Asa mi se pare si acum.

Daca descoperi cum functionezi poti dezvolta in interiorul tau o noua lume colorata, luminoasa, o lume pe care sa o dezvolti asa cum doresti tu. Are dreptate Bandler cand spune ca ”poti sa-ti construiesti copilaria pe care ti-ai dorit-o’’.

Aceasta lume poate deveni un nou punct de referinta pentru actiunile tale. Obtinand o perceptie diferita fata de lume, actiunile si comportamentele tale vor fi diferite.

Nu vei mai fi tributar lumii vechi din interiorul tau. Iti vei crea o lume noua, in conformitate cu cine esti tu acum in prezent.

Tu ce ti-ai propus pentru urmatoarea perioada? Cat timp vrei sa investesti in dezvoltarea ta personala?

Traieste viata pe care o doresti!

 

Dr. Radu Sarandan, fondator Vreau NLP! Romania, Master Trainer NLP


Radu Sărăndan

Radu Sărăndan

DE ce să alegi Vreaunlp România?

     Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, Wingwave® coach, Senior coach ANC, absolvent de Master în Psihologie, Medic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


• fondatorul proiectului Vreau NLP! România, unul din cele mai complexe programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.

• fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.

• fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.

• fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes

• co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.

• co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.

• co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.

• co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.

• creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,

• co-fondatorul programului ”Vindecă rănile trecutului”

Related posts

Radu Sărăndan

septembrie 7, 2020

Vizualizarea intenționată

Radu Sărăndan

august 16, 2019

Despre prietenie. Și smerenie.

Radu Sărăndan

august 16, 2019

”Roșu, galben și albastru”

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Ce părere ai despre acest articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}