fbpx

28 martie 14

Sărbătorirea personală

0  comments

Zilele trecute, in timp ce lucram la o noua meditație ghidată [o calatorie inspre interior] legata de motivare, ma gandeam ca de ceva vreme nu am mai stat de vorba cu mine… am fost prins in diverse activitati si nu am reusit sa-mi gasesc timp si pentru mine. Despre cei din familie, ce sa mai spun.

De cand nu te-ai mai bucurat de tine? De cand nu te-ai mai privit in oglinda si nu ti-ai mai zambit? Esti o persoana unica, formezi un univers. In jurul tau traiesc oameni care si ei sunt unici. Universuri care se intalnesc cu alte universuri. Ce complexitate de lumi! Daca tu nu iti sarbatoresti succesele atunci cine?

Mi-aduc aminte ca, in trecut, de fiecare data cand luam un examen sau obtineam un rezultat bun, ieseam cu prietenii si sarbatoream. Sau ieseam singur si ma sarbatoream. De ce? Pentru ca dupa o munca intensa, meriti o pauza si mai ales meriti sa sarbatoresti. Meriti sa-ti sarbatoresti succesele, pentru ca ele inseamna ceva pentru tine.

In tot ce faci esti important. Timpul trece cu o viteza uluitoare. Te trezesti de dimineata si cand privesti pe fereastra, este seara. Ajungi acasa, dormi si e din nou dimineata. Si a trecut o saptamana si inca una. Apoi o luna si inca o luna. Si astfel trec anii…

Un lucru important pe care l-am invatat este faptul ca uneori ai nevoie de timpul tau. De timpul tau, pe care sa-l petreci cu tine, poate in singuratate [eu asa prefer] sau sa iesi din rutina cotidiana si sa pleci undeva unde sa ai liniste.

Tu de cand nu ai mai iesit undeva? Si daca ai iesit, ai reusit sa te relaxezi?

artificii anul nou2Poate ca e momentul sa stai cu tine si sa te intrebi. Sa iei o pauza de la agitatia de zi de zi si sa-ti analizezi rezultatele. Si chiar daca crezi ca nu ai gasit nimic de sarbatorit, atunci poate merita sa observi gesturile pe care le-ai facut in ziua respectiva. Ai facut pe cineva sa zambeasca? Sau ai ajutat pe cineva si acel cineva ti-a multumit. Sau ai facut ceva pentru tine si te-ai bucurat? Aceste gesturi considerate de multi oameni drept obisnuite, pentru ceilalti, care primesc aceste ,,mici’’ gesturi, acestea sunt extraordinare.

Asa ca, pregateste-te de sarbatoare!

Dr. Radu Sarandan, fondator Vreau NLP! Romania, Master Trainer NLP


Radu Sărăndan

Radu Sărăndan

DE ce să alegi Vreaunlp România?

     Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, Wingwave® coach, Senior coach ANC, absolvent de Master în Psihologie, Medic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


• fondatorul proiectului Vreau NLP! România, unul din cele mai complexe programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.

• fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.

• fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.

• fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes

• co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.

• co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.

• co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.

• co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.

• creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,

• co-fondatorul programului ”Vindecă rănile trecutului”

Related posts

Radu Sărăndan

septembrie 7, 2020

Vizualizarea intenționată

Radu Sărăndan

august 16, 2019

Despre prietenie. Și smerenie.

Radu Sărăndan

august 16, 2019

”Roșu, galben și albastru”

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Ce părere ai despre acest articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}