fbpx

24 mai 16

Seminarul ”Transa Generativă” – Dr. Stephen Gilligan

0  comments



      Îți scriu din Poiana Brașov unde particip la Seminarul ”Transa Generativă” susținut de Stephen Gilligan. Suntem aici de trei zile, astăzi este ultima zi. Este o experiență neașteptat de frumoasă. La nici o săptămână după întoarcerea din tabăra de la Runcu, unde am creat calități, ne-am transformat și recreeat, mă aflu, după ani buni de training și nenumărate ședințe de coaching, din nou, în postura de cursant. De învățăcel.


      Vremea este superbă, vântul adie ușor prin verdele copacilor. Privesc mișcarea lină a frunzelor, ca o mângâiere a divinului asupra creației, și-mi pare că, aici, timpul se dilată. Că suntem cu noi, în noi, de-o viață. E liniște. Trag, adânc în piept, aerul de munte și-mi dau voie să mă bucur de clipa asta.

 

      Am realizat acum ce minunat și ușor este să fii în postura de cursant. Mi-am reamintit, cu zâmbetul pe buze, de început de curs de NLP Practitioner în 2006 și am învățat că e o provocare să te lași ghidat. Să fii și explorator nu doar ghid. Conștient de faptul că nu ne putem opri  niciodată din învățat pentru că nici viața nu se oprește din a ne da lecții, că viața este o călătorie nu o destinație, că descoperirile se fac în solitudine, m-am lăsat purtat, în transă, pe drumul... către mine.

 

      Ne lăsăm furați de responsabilități, simple marionete, prinși de tumultul nestăvilit al vieții cotidiene. Infractori bine antrenați, ele ajung să ne controleze viețile. Să ne răpească, pe noi, nouă înșine. Ritmul societății de azi este amețitor, rutina nu ne lasă să ajungem la noi. Să conștientizăm acțiunile pe care le facem, gesturile zilnice, momentele petrecute cu familia, deciziile pe care le luăm. Cu atât mai puțin gândurile, sentimentele, emoțiile.


      La Modulul I NLP Practitioner pe care l-am susținut în București, insistam asupra nevoii de prezență. De conștientizare a unui proces devenit mecanic cum ar fi spălatul pe dinți. E necesar să poți să fii, să observi. Să fii prezent, alert. În uniunea fizic-psihic-spiritual, informația se procesează ciclic. Toate părțile au nevoie de timp pentru a se adapta schimbărilor, deși mintea aleargă cu mii de kilometri la oră.

 

      Respectă-ți timpul interior! Fii atent la micile valențe ale stărilor tale, înțelege ”cum” și „de ce”! Deții toate informațiile necesare pentru a face tot ce-ți propui.

 

      “Sunt lucruri pe care le știi, dar, nu știi că le știi. Când vei ști ceea ce nu știi că știi, atunci te vei schimba!” (Milton Erickson)

 

      Mă îndrept, zilnic, cu pași repezi, către oameni noi. Abia aștept să ne cunoaștem!

 

      Până atunci, fă-ți viața o poveste! Strălucește!

 

      https://youtu.be/leTz6095qXc

 

     TRĂIEȘTE VIAȚA PE CARE ȚI-O DOREȘTI!


     Dr. Radu Sărăndan, Fondator Vreau NLP! România, Master Trainer NLP, vreaunlp.ro

      Tel: 0744 366 157  e-mail: office@vreaunlp.ro



Radu Sărăndan

Radu Sărăndan

DE ce să alegi Vreaunlp România?

     Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, Wingwave® coach, Senior coach ANC, absolvent de Master în Psihologie, Medic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


• fondatorul proiectului Vreau NLP! România, unul din cele mai complexe programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.

• fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.

• fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.

• fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes

• co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.

• co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.

• co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.

• co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.

• creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,

• co-fondatorul programului ”Vindecă rănile trecutului”

Related posts

Radu Sărăndan

septembrie 7, 2020

Vizualizarea intenționată

Radu Sărăndan

august 16, 2019

Despre prietenie. Și smerenie.

Radu Sărăndan

august 16, 2019

”Roșu, galben și albastru”

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Ce părere ai despre acest articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}