fbpx

20 martie 14

Sunt ok cu mine?

0  comments

sunt ok cu mine 3Au fost cateva zile frumoase de primavara; soarele stralucea, cerul era senin, temperatura a inceput sa creasca… privesc pe geam si de verdele crud al ierbii care a inceput sa creasca…un corcodus care infloreste zambind in razele soarelui… parfumul lui imi aduce aminte de copilarie… mi se pare ca au trecut secole!

A trecut ceva timp… am devenit adult, am avut sute, mii de experiente… unele placute, altele mai putin placute.

De cand nu te-ai mai gandit la copilarie… cum ai trait momentele de atunci?… semnificatia experientelor din trecut ne determina viitorul… tu ce experiente ai trait? Te-ai bucurat de anii copilariei? Cum au fost anii de scoala? Ce modele ti-ai ales?  Acum, in prezent esti multumit de viata ta? Ce ai avea nevoie ca sa iti faci fiecare clipa din viata minunata?

Timpul trece, cu fiecare zi care a trecut ai mai imbatranit putin. Ai avut timp sa fii atent la cele intamplate? Oare crezi ca meriti sa fii fericit? 

De cele mai multe ori suntem prinsi in vartejul activitatilor de zi cu zi si seara realizam ca timpul a trecut… ai facut ceva pentru tine in ziua respectiva… ai reusit sa citesti ceva sau sa urmaresti un ”filmulet’’ care sa iti aduca o clipa de bucurie in viata ta sau sa poti spune ca azi ai facut ceva pentru tine?… Fericirea depinde doar de noi, de actiunile noastre. Daca gandesti pozitiv si actionezi in aceasta directie vei trai o stare de bine, de multumire.

Cum ar fi daca ti-ai propune ca 10-15 min/zi [sau mai mult], sa stai cu tine, sa te deconectezi de la viata accelerata pe care o traiesti, sa-ti inchizi telefonul, tableta, laptopul si sa te conectezi cu tine si cu natura. E primavara acum, cu siguranta poti gasi un parc in care sa mergi si sa te conectezi cu natura. Copacii sunt infloriti, multe flori colorate te pot incanta cu culorile lor vii. Si chiar cantecul pasarilor iti poate da o senzatie placuta.

Natura este viata. Si tu te poti bucura de clipele petrecute printre flori, copaci, zumzet de albine si cantec de pasari. Poate ca e o bucurie simpla, eu o resimt de fiecare data cand ma plimb printr-un parc sau prin padure. sunt ok cu mine 1Privesc in urma la tot ce am facut pana acum. Actiunile mele sustinute de visul pe care doream sa-l implinesc m-au adus aici unde sunt acum. Sunt Master Trainer NLP si prin cursurile de NLP si dezvoltare personala pe care le sustin, sprijin foarte multi oameni sa evolueze si sa realizeze ca viata merita traita. 

Si eu am avut multe probleme in viata de zi cu zi. Cu ajutorul tehnicilor NLP am reusit sa fac schimbari esentiale in viata mea. Am reusit sa modific convingerile limitative pe care le aveam. Am schimbat comportamentele nepotrivite. Acum sunt multumit de tot ce am obtinut si ce am devenit. Bineinteles ca evolutia continua. Pana la sfarsitul vietii.

Tu esti ok cu tine?

Traieste viata pe care o doresti!  

Dr. Radu Sarandan, fondator Vreau NLP! Romania, Master Trainer NLP


Radu Sărăndan

Radu Sărăndan

DE ce să alegi Vreaunlp România?

     Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, Wingwave® coach, Senior coach ANC, absolvent de Master în Psihologie, Medic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


• fondatorul proiectului Vreau NLP! România, unul din cele mai complexe programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.

• fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.

• fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.

• fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes

• co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.

• co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.

• co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.

• co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.

• creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,

• co-fondatorul programului ”Vindecă rănile trecutului”

Related posts

Radu Sărăndan

septembrie 7, 2020

Vizualizarea intenționată

Radu Sărăndan

august 16, 2019

Despre prietenie. Și smerenie.

Radu Sărăndan

august 16, 2019

”Roșu, galben și albastru”

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Ce părere ai despre acest articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}