fbpx

16 august 19

Viața nu vine cu certificat de garanție.

0  comments     Fiecare început de curs este o șansă pentru mine de a introduce ceva nou, de a îmbogăți și îmbunătăți ceea ce transmit cursanților. Congruență, coerență, orientare către obiectiv. Centrare. Și concentrare.
 
     Drumul fiecăruia este diferit. Drumul celor care ajung să participe la un curs de NLP Master este îngust. Mulți cred că NLP-ul este doar o metodă rapidă de a scurta calea de la nereușită la reușită. De la nefericire la realizări. Exercițiile NLP au rezultate imediate, este adevărat. Dar schimbările pe care le produc au efecte în lanț, exact ca undele propagate pe suprafața unui lac în momentul în care o piatră i-a tulburat liniștea. Drumul către schimbare este anevoios; a lua decizia să pășești de-a lungul lui este cel mai dificil lucru pe care îl vei face vreodată.
 
     Însă adevărata provocare este aceea de a-ți asuma această decizie. De a renunța la beneficiile pe care le oferă zona de confort, de a avea capacitatea să acumulezi informații noi pe care să le aplici apoi în viața ta. Evoluția nu este un proces finit, ci unul generativ. Odată conștientizată, evoluția nu se termină niciodată. Nu te poți opri. Nu știi niciodată când e de ajuns pentru tine. Pentru că, în fapt, nu vei mai fi nicicând la fel.


     Când am început cursurile de NLP am aplicat schimbările avid, entuziast, nerăbdător. Convins că se poate și că eu pot. Cu timpul am conștientizat nevoia corpului de relaxare, inteligența somatică, nevoia spiritualului de adaptare la schimbare, inteligența emoțională. Importanța funcționării întregului ca un sistem bine echilibrat. Nu poți face schimbări la nivel de psihic fără odihna potrivită, fără hrana potrivită, fără hidratarea necesară. La fel cum nu poți fi un actor de talie mondială în fiecare rol pe care îl joci.

     Viața este plină de semnificații, plină de noutate la tot pasul. NLP-ul mi-a oferit posibilitatea de a mă bucura de fiecare dimineață, de a simți, constant, curiozitatea copilăriei și entuziasmul nestăvilit al noilor descoperiri.

     Viața pentru tine este o rutină? Aceeași piesă, de pe același vechi disc de vinil, pusă pe repeat pentru că a sărit acul?

     Tu... de ce te trezești dimineața?

     Îți trăiești viața pe care ți-o dorești sau o lași pe mâine?

     Și dacă mâine nu mai vine, ce faci? Ce te faci?
 
     Trăiește, din plin, fiecare zi!
     Trăiește din plin!
     Trăiește!


     https://youtu.be/S4kzGhDEURA
 
     TRĂIEȘTE VI​AȚA PE CARE ȚI-O DOREȘTI!


     Dr. Radu Sărăndan, Fondator Vreau NLP! România, Master Trainer NLPvreaunlp.ro
      Tel: 0744 366 157 e-mail: office@vreaunlp.roRadu Sărăndan

Radu Sărăndan

DE ce să alegi Vreaunlp România?

     Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, Wingwave® coach, Senior coach ANC, absolvent de Master în Psihologie, Medic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


• fondatorul proiectului Vreau NLP! România, unul din cele mai complexe programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.

• fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.

• fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.

• fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes

• co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.

• co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.

• co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.

• co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.

• creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,

• co-fondatorul programului ”Vindecă rănile trecutului”

Related posts

Radu Sărăndan

septembrie 7, 2020

Vizualizarea intenționată

Radu Sărăndan

august 16, 2019

Despre prietenie. Și smerenie.

Radu Sărăndan

august 16, 2019

”Roșu, galben și albastru”

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Ce părere ai despre acest articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}