fbpx

23 martie 13

NLP – Programarea Neuro-Lingvistică sau calea spre visul tău

0  comments

Richard Bandler: ”NLP este arta de a-ti controla starile prin controlul propriului creier.’’

John Grinder: ”Studiul excelentei umane si modul in care aceasta poate fi reprodusa.’’

NLP te invata cum sa ai succes in ceea ce faci. Indiferent ce activitate desfasori, vei afla ce poti face pentru a deveni mai eficient. Daca esti manager vei sti cum sa-ti stabilesti prioritatile si cum sa-ti conduci echipa pentru a-ti atinge obiectivele, daca esti profesor vei sti cum sa comunici mai eficient, daca lucrezi in vanzari vei sti sa relationezi mai bine cu clientii.

Vei invata sa fii mai creativ, sa gasesti solutiile potrivite pentru provocarile care apar in viata ta. Daca vei aplica ceea ce inveti din NLP si in viata de familie, vei observa cat de mult se va schimba relatia cu copiii tai, cu sotul/sotia ta.

Si in primul rand te ajuta sa afli ce-ti doresti. Multi oameni nu stiu ce-si doresc. Daca acum ar aparea ”pestisorul de aur’’ si i-ar intreba ce dorinte au, probabil ca nu ar sti.
Cum ar fi daca ai ajunge acolo unde iti doresti? Stai putin cu tine si doar imagineaza-ti!…

Ai visat o viata intreaga sa ai ceva si poate ca nu ai chiar ceea ce ti-ai dorit. Apoi ai gasit o serie de explicatii: ca nu ai bani, ca seful nu te place, ca nu e timpul, ca altii sunt de vina… sau mai stiu ce, pe care eu pot doar sa le banui, dar tu le stii foarte bine.

Si astfel ai pierdut din vedere poate lucrul cel mai important: ”Noi suntem responsabili pentru ce suntem acum”.

Una din invaturile lui Buddha spune: ”Acum suntem rezultatul gandurilor si actiunilor noastre din trecut iar gandurile si actiunile noastre din prezent ne vor crea viitorul’’.

Si daca ti-a trecut supararea, iti dau o veste buna: doi oameni extraordinari, R.Bandler si J.Grinder au pus la punct o metoda care te invata ce sa faci si cum sa faci ca sa ajungi acolo unde iti doresti.

Chiar daca nu au primit premiul Nobel – parerea mea este ca il merita – prin ceea ce au creat, au facut multi oameni fericiti si bogati.

Si daca esti curios sa stii mai multe sau te gandesti sa aplici metodele NLP in viata de zi cu zi, poti incepe chiar acum cu o mica intrebare:
”Ce-mi doresc eu cu adevarat?’’

Si lasa aceasta intrebare sa ramana in mintea ta acum, poate cateva minute sau poate cateva ore sau poate cateva zile… si cand crezi ca ai gasit raspunsul noteaza-l pe o foaie alba, scriindu-l in culorile care iti plac tie.

Apoi seara sau dimineata, cand ai cateva minute, asculta intrebarea pe care o ai in minte: ”Ce-mi doresc eu cu adevarat?’’ si citeste raspunsul pe care l-ai scris.

Vei trai experiente interesante in drumul tau spre ceea ce iti doresti.

Trăiește viața pe care ți-o dorești!


Radu Sărăndan

Radu Sărăndan

DE ce să alegi Vreaunlp România?

     Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, Wingwave® coach, Senior coach ANC, absolvent de Master în Psihologie, Medic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


• fondatorul proiectului Vreau NLP! România, unul din cele mai complexe programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.

• fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.

• fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.

• fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes

• co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.

• co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.

• co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.

• co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.

• creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,

• co-fondatorul programului ”Vindecă rănile trecutului”

Related posts

Radu Sărăndan

august 5, 2019

Iubirea din noi

Radu Sărăndan

iunie 14, 2016

Ascultă-ți liniștea!
Oamenii fac cele mai bune alegeri la un moment dat

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Ce părere ai despre acest articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}