fbpx

27 februarie 13

Programează succesul în viața ta!

0  comments

Stiu cu siguranta ca oamenii din toata lumea aceasta isi doresc sa-si implineasca visele. Una din intrebarile pe care si le punea si Napoleon Hill era ,,De ce unii oameni ating succesul in timp ce altii raman mediocri?’’

RASPUNS DIN PUNCTUL DE VEDERE NLP:  PROGRAMEAZA SUCCESUL IN VIATA TA!

Totul porneste de la Dorinta arzatoare si puternica pe care o ai pentru a obtine ceva in aceasta viata.

Aceasta este forta emotionala care te va sprijini pe tot parcursul calatoriei. Aceasta va face sa te trezesti mai devreme si sa te culci seara mai tarziu decat ceilalti, aceasta te va sprijini atunci cand te vei vedea la pamant si vei crede ca totul e pierdut, cand vei fi singur si parasit de toti. Atunci vei gasi in interiorul tau acea voce care iti va spune: Ridica-te! Mergi mai departe! Esti un invingator! Fii sigur ca ai in interiorul tau aceasta forta care te va duce in aceasta directie a obtinerii a ceea ce iti doresti.

Exista multe modalitati si pasi prin care autorii de succes ne prezinta metoda proprie prin care au obtinut ceea ce au dorit de la viata.

Din tot ce am citit pana acum am realizat ca unul dintre cei mai importanti pasi pe care e obligatoriu sa-i faci este sa-ti definesti exact si clar ce inseamna, pentru tine, sa ai Succes:

– sa ajungi intr-o anumita pozitie sociala

– sa ai o masina super tare

– sa ai o vila si o casa de vacanta

– sa ai o familie

– sa ai o anumita suma de bani depusa intr-un cont la banca

– sa ai avionul sau yacht-ul tau personal

– sa calatoresti in toata lumea

– sa ai o afacere profitabila

– sa fii fericit

Apoi, dupa ce ti-ai clarificat ce inseamna Succesul pentru tine (si ti l-ai stabilit drept scop pentru urmatoarea perioada de timp) e necesar sa realizezi un plan, prin care sa-ti definesti care sunt pasii pe care ii vei face (intr-o anumita ordine).

Ai deja un scop si un plan, ce faci mai departe? Unii cred ca la un moment dat, prin nu stiu ce noroc sau intamplare, cineva va face toate cele descrise mai sus si va veni sa le spuna: Felicitari ai reusit! Glumesc… Urmatorul pas este sa treci la actiune directionata. Adica toate actiunile pe care le intreprinzi sa fie in concordanta cu ceea ce iti doresti.

Dupa ce va trece o perioada de timp incepi sa analizezi care este rezultatul actiunilor tale. Daca ceea ce ai intreprins te-a apropiat sau te-a indepartat de scopul tau. Si apoi sa reajustezi pasii.

Este necesar ca toate acestea sa fie insotite de perseverenta si un grad inalt de adaptare la conditiile noi aparute.

Daca vei fi perseverent si nu vei renunta la primele obstacole aparute (apropo, acestea sunt cei mai buni prieteni ai tai, iti vor dezvolta abilitati si competente noi si te vor duce pe noi trepte ale evolutiei tale) cu siguranta vei ajunge sa-ti implinesti visele (oricat de marete si in aparenta de neimplinit ar parea ca ar fi).


Radu Sărăndan

Radu Sărăndan

DE ce să alegi Vreaunlp România?

     Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, Wingwave® coach, Senior coach ANC, absolvent de Master în Psihologie, Medic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


• fondatorul proiectului Vreau NLP! România, unul din cele mai complexe programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.

• fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.

• fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.

• fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes

• co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.

• co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.

• co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.

• co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.

• creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,

• co-fondatorul programului ”Vindecă rănile trecutului”

Related posts

Radu Sărăndan

august 5, 2019

Iubirea din noi

Radu Sărăndan

iunie 14, 2016

Ascultă-ți liniștea!
Oamenii fac cele mai bune alegeri la un moment dat

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Ce părere ai despre acest articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}