fbpx

16 aprilie 13

Te simți în siguranță?

0  comments

Daca te-ai rataci din drumul tau, cat de important ar fi sa gasesti directia potrivita?

Imagineaza-ti ca esti in jungla, intr-un loc in care nu ai mai fost niciodata, e noapte, auzi diverse zgomote, ti-e frig si suferi de foame, sete si frica. Esti in pericol, viata iti este amenintata. Daca nu vei lua decizia cea mai buna, s-ar putea sa nu mai existe maine.

Ai in fata ochilor tai o harta, poate nu e completa dar in momentul respectiv reprezinta cea mai buna varianta. Iti gasesti un loc potrivit in care sa poti sa stai si incepi sa pui la cale un plan. Acum poti merge mai departe. Maine e o noua zi. Ai reusit sa supravietuiesti!

Zilnic iei decizii. Unele mai bune, altele nefericite, poate. Si toate aceste hotarari pe care le iei, depind de experientele pe care le-ai avut. Daca vei avea o harta potrivita care sa-ti dea directia potrivita, vei reusi sa supravietuiesti si sa iesi din jungla. Daca nu…

Posibil sa-ti fie greu la inceput. Poate ca vei vrea sa renunti. Un lucru e bine sa stii: Obtinerea succesului sta in puterea ta. Daca vei alege sa ai succes si vei depune eforturi in aceasta directie, daca vei fi flexibil si vei observa feedback-urile din jurul tau si iti vei actualiza periodic harta, vei obtine succesul!

NLP-ul te sprijina sa-ti dezvolti harti noi. Harti care sa te indrume spre directia potrivita. Ai in interiorul tau tot ceea ce ai nevoie pentru a reusi. Prin tehnicile de NLP poti rearanja si updata toate hartile care exista in mintea ta, astfel incat sa-ti creezi cea mai buna harta. Si toate acestea, le vei putea face prin fiecare tehnica noua pe care o vei invata. Cu fiecare secunda de practica, cu fiecare tehnica noua aplicata in viata ta, vei fi mai in siguranta, iar problemele aparute vor fi doar moduri de a-ti exersa abilitatile dobandite.

TRAIESTE VIATA PE CARE O DORESTI!


Radu Sărăndan

Radu Sărăndan

DE ce să alegi Vreaunlp România?

     Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, Wingwave® coach, Senior coach ANC, absolvent de Master în Psihologie, Medic homeopat și are o experiență de peste 5.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP și peste 1000 de ore de coaching.


• fondatorul proiectului Vreau NLP! România, unul din cele mai complexe programe de dezvoltare personală şi profesională prin tehnici de NLP.

• fondatorul tehnicii de eliberare a viitorului de așteptările din trecut.

• fondatorul mecanismului Racheta – de la demotivare la motivare maximă.

• fondator al proiectului de dezvoltare antreprenorială Coaching Organizațional pentru Succes

• co-fondatorul proiectului Catharsis Neuro-Lingvistic.

• co-fondatorul proiectului Călătoria Interioară.

• co-fondatorul proiectului de Leadership – Șlefuiește Diamantul.

• co-fondatorul proiectului Jurnalul unui adolescent – proiect destinat adolescenţilor.

• creatorul workhop-urilor “Devino femeia care iţi doreşti să fii”, “Atitudine de success” și “Programează-ţi viitorul”,

• co-fondatorul programului ”Vindecă rănile trecutului”

Related posts

Radu Sărăndan

august 5, 2019

Iubirea din noi

Radu Sărăndan

iunie 14, 2016

Ascultă-ți liniștea!
Oamenii fac cele mai bune alegeri la un moment dat

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Ce părere ai despre acest articol?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}